Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- …
- 2228
- chevron_right
nu teiksu to ko mana Vec vec mamiņa stastija, ka kad vaciets nāca virsū tad pret parastajiem iedzivotājiem izturējas ar cieņu, palīdzēja ar paiku bērnam (deva apest kaut ko) palīdzēja no grāvja izvilkt ratus, bet kad ienāca Krievs tad nekas tāds nebija, un tas Kurzems katlā bija. takā esmu pietiekami dzirdējis par šo visu tēmu no cilveka kurš reali ir izbaudījis otro pasaules karu uz savas ādas
kā pieaudzis cilveks. izbaudīja ka džūkstē tanki pret tankiem cīnījas (tur kur purva vel atrada nogrimusos tankus) ka saucamas kačušas tika šautas °(ar šausmām atcerās to skaņu un skatu)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
To Aduks - ar tādiem tekstiem runājot, diemžēl neredzu jēgas kko apspriest tālāk. Man ir fakti ar ko varētu mēģināt manu taisnību, bet no pieredzes zinu ka pretī faktiem pārsvarā būs tikai skaļas runas, diemžēl.
Pats esmu tā teikt starp divām frontēm, ja runā par vecvecākiem, tad pa abām vecāku līnijām vecvecvecāki ir dzīvojuši Latvijas teritorijā (diemžēl arī tas mūsdienās dažiem neko neizsaka). Viens vecaistēvs bija padienējis leģionā, savukārt otrs Sarkanajā armijā. Kā ir gājis gan vienam, gan otram apmēram zinu, un ja tā runā, tad musdienu cilvēku izpratnē, sliktu un labu ir sadarījuši abi vienādi (līdz ar ko nepieņemu ne vienu, ne otru pusi šajā strīdā, jo jeb kurā karā tās vienas taisnības nav)... Un ne jau sava prieka pēc, tas bija karš, kur katrs izdzīvoja kā varēja.
Pēc manām domām 9. maijā, tie kas to svin, svin TIKAI UN VIENĪGI Nacisma sakāvi, Vāciešu sakāvi, kuri visu Eiropu (perspetīvā iespējams arī plašāku teritoriju) nostatīja uz ceļiem un tā nu sanāca, ka vienīgie, kas spēja pretoties bija Krievi (nu nav viņiem vairs ar ko tik stipri lepoties kopš tā laika,tad atstājiet kaut šo iespēju). Bet ir cilvēki, kuri protams sadomā, lai tik pabesītos (citādi loģiski nevaru izskaidrot), ka tiek svinēti okupācijas svētki un kas zin vēl, nu nav tā, nav taču.
Pats esmu tā teikt starp divām frontēm, ja runā par vecvecākiem, tad pa abām vecāku līnijām vecvecvecāki ir dzīvojuši Latvijas teritorijā (diemžēl arī tas mūsdienās dažiem neko neizsaka). Viens vecaistēvs bija padienējis leģionā, savukārt otrs Sarkanajā armijā. Kā ir gājis gan vienam, gan otram apmēram zinu, un ja tā runā, tad musdienu cilvēku izpratnē, sliktu un labu ir sadarījuši abi vienādi (līdz ar ko nepieņemu ne vienu, ne otru pusi šajā strīdā, jo jeb kurā karā tās vienas taisnības nav)... Un ne jau sava prieka pēc, tas bija karš, kur katrs izdzīvoja kā varēja.
Pēc manām domām 9. maijā, tie kas to svin, svin TIKAI UN VIENĪGI Nacisma sakāvi, Vāciešu sakāvi, kuri visu Eiropu (perspetīvā iespējams arī plašāku teritoriju) nostatīja uz ceļiem un tā nu sanāca, ka vienīgie, kas spēja pretoties bija Krievi (nu nav viņiem vairs ar ko tik stipri lepoties kopš tā laika,tad atstājiet kaut šo iespēju). Bet ir cilvēki, kuri protams sadomā, lai tik pabesītos (citādi loģiski nevaru izskaidrot), ka tiek svinēti okupācijas svētki un kas zin vēl, nu nav tā, nav taču.
d[-_-]b
vecvecāki arī stāstījuši par otro pasaules karu. konkrēti pret viņiem vācieši tik iejūtīgi nebija. iebruka mājā un pieprasīja visu kas ir. vectēvs bija priecājies, kad šie piedzērās un paši nodega kopā ar pirti.
tā kā viss ir bijis atkarīgs no pašiem cilvēkiem tolaik gan vienā pusē, gan otrā.
tā kā viss ir bijis atkarīgs no pašiem cilvēkiem tolaik gan vienā pusē, gan otrā.
Tu laikam dari tāpat kā v1beta, vienkārši mal savu un neskaties ko es rakstīju. Pamatoju, kādēļ 9.maijs ir okupācijas diena!325 BMW rakstīja:To Aduks - ar tādiem tekstiem runājot, diemžēl neredzu jēgas kko apspriest tālāk. Man ir fakti ar ko varētu mēģināt manu taisnību, bet no pieredzes zinu ka pretī faktiem pārsvarā būs tikai skaļas runas, diemžēl.
Un ja kas vācija kapitulēja 8.maijā
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Kur palicis bimmershops? P'arc'elies vai aizsledzies? 
Es lasu un skatos, ko Tu raksti, bet neredzu jēgas atbildēt uz neargumentētiem izteikumiem, bet Tu nu gan mal tikai savu. Nu aizej paprasi jebkuram svinētājam, ko viņš svinēja, redzēsim ko atbildēs. Kā reiz izskatās, ka Tu gribi,lai "svin" kkāds okupācijas svētkus!Aduks rakstīja:Tu laikam dari tāpat kā v1beta, vienkārši mal savu un neskaties ko es rakstīju. Pamatoju, kādēļ 9.maijs ir okupācijas diena!325 BMW rakstīja:To Aduks - ar tādiem tekstiem runājot, diemžēl neredzu jēgas kko apspriest tālāk. Man ir fakti ar ko varētu mēģināt manu taisnību, bet no pieredzes zinu ka pretī faktiem pārsvarā būs tikai skaļas runas, diemžēl.
Un ja kas vācija kapitulēja 8.maijā
Pie datumiem nepiekasies, šajā gadījumā tas nav svarīgi, pie kam kapitulācijas aktu Vācieši parakstīja naktī no 8. uz 9. maiju, tāpec arī ir loģiski, ka svin 9. A Tu gribēji, lai svin 8. vai kā?!
d[-_-]b
Pēdējo reizi Tev atbildu uz tavu "argumentēto" tekstu.
Protams, ka neviens tur neteiks ka svin okupāciju vai ko. Viņi svin savu super duper uzvaras dienu, bet latvietim tā ir okupācijas diena. Tiešām tik grūti tajā ir iebraukt?
8.maijā Vācija kapitulēja. Kurzemes katls turējās līdz 9.maijam un plkst. 21.00 (ja nemaldos) arī zaudēja.
9.maijs NAV svētki latviešiem,tā ir sēru diena. Kopš tās dienas bijām zem PSRS tupeles. Vari kaut ko pļūtīt tālāk, kā jau īsts globālists un būt neitrāls, kā īsts vīrs, kuram īsti nav sava viedokļa jautājumā.
Lai Tev laba diena. :)
9.MAIJS LATVIJĀ NAV JĀSVIN! LAI SVIN SARKANAJĀ LAUKUMĀ PIE ĻEŅINA MAUZOLEJA!
Protams, ka neviens tur neteiks ka svin okupāciju vai ko. Viņi svin savu super duper uzvaras dienu, bet latvietim tā ir okupācijas diena. Tiešām tik grūti tajā ir iebraukt?
8.maijā Vācija kapitulēja. Kurzemes katls turējās līdz 9.maijam un plkst. 21.00 (ja nemaldos) arī zaudēja.
9.maijs NAV svētki latviešiem,tā ir sēru diena. Kopš tās dienas bijām zem PSRS tupeles. Vari kaut ko pļūtīt tālāk, kā jau īsts globālists un būt neitrāls, kā īsts vīrs, kuram īsti nav sava viedokļa jautājumā.
Lai Tev laba diena. :)
9.MAIJS LATVIJĀ NAV JĀSVIN! LAI SVIN SARKANAJĀ LAUKUMĀ PIE ĻEŅINA MAUZOLEJA!
klausies, 325 BMW, es visu saprotu ko raksti un stāsti, bet man, manai ģimenei, bērniem ir vienalaga ko viņi tur svin, jo mums viņi ir tikai okupanti acīs. Tā nav varbūt? Cits stāsts ir 2. augusts VDV diena, tur varētu pat piekrist ļoti ko saki. Un ka nacisma sagrāve? kāda maniem senčiem vai man starpība, mums nekas nemainījās, tas pats terrors vien turpinājās un 2x ļaunāks vēl. Nomainījās tikai sejas un viss. Un 9. maija balagāns pie okupantu staba katru gadu ir jāpcieš mums, kas tikai atgādina lieku reizi par šī nākamā murga sākšanos toreiz? Rīgas mērs leģionāru dienā ne skaņu neizdvesa, bet 9. maijā lepni soļoja ar savu pavadošo svītu nolikt lakstus pie tās betona parodijas. Ir ok Tavu prāt?
Ļoti,,skaists,, skats pavērās šodien, kāds izskatās uzvaras parks un Mārupīte pie tā,,,pilna upīte ar pudelēm maisiņiem un sazin vēl ko...un tas ir gadu no gada...Mēs katru gadu skrienam uz lielajām talkām tīram ,kopjam visu,a te vienā jaukā 9 maija dienā atnāk krievalodīgie un piemēslo kā cūkas...
neaptverami
Špaktele dara brīnumus...
kamēr paši neko nedarīsim lietas labā, nekas nemainīsies. Jo augšai ir vienalga, ja arī nav, tad Maskavas specprojekts Ušakovs&Co ir pietiekami sagrūdis riklē naudu (no Maskavas nākušu protams) mūsējiem, lai tie sēdētu klusiņi, uzturētu savas mājas baltezerā, piebarotu džipus utt.; un netraucētu viņiem izpausties. Tā kā viss ir tikai un vienīgi mūsu pašu rokās.
Ridlihs rakstīja:klausies, 325 BMW, es visu saprotu ko raksti un stāsti, bet man, manai ģimenei, bērniem ir vienalaga ko viņi tur svin, jo mums viņi ir tikai okupanti acīs. Tā nav varbūt? Cits stāsts ir 2. augusts VDV diena, tur varētu pat piekrist ļoti ko saki. Un ka nacisma sagrāve? kāda maniem senčiem vai man starpība, mums nekas nemainījās, tas pats terrors vien turpinājās un 2x ļaunāks vēl. Nomainījās tikai sejas un viss. Un 9. maija balagāns pie okupantu staba katru gadu ir jāpcieš mums, kas tikai atgādina lieku reizi par šī nākamā murga sākšanos toreiz? Rīgas mērs leģionāru dienā ne skaņu neizdvesa, bet 9. maijā lepni soļoja ar savu pavadošo svītu nolikt lakstus pie tās betona parodijas. Ir ok Tavu prāt?
Malacis Rīdlih. Pareizi vārdi.
bet 325bmw neiebraukt tajā. Moška kāds, vai pats, tur svin? Piedod, bet sajūta ka tiešām esi viens no viņiem.
Nav nekādas jēgas te diskutēt, es palasīju 325 BMW tekstus, nu te ir klasisks variants..... viss ir vnk, viņam "kremt" ka tiek nolikti viņa tautības cilvēki, tas arī viss. Bet neviens jau nevaino Tevi 325, Tev ir visas iespējas būt savādākam nevis turpināt senču iesākto. Tur jau ir tā problēma LV, ka vecie sapotē jaunajiem visu veco skolu un viss turpinās tālāk ķēdītē.
Sviests kaut kads
tiko vakara ieskreju maxsima uz maskavas ielas
naku ara atur tris urlati pali un sarkanos treniņos
viens urlats ,,patsancik dai 50 santimof na pivo ,,
es ; nedosu, 9 maija pohu lapi pats pa savu naudu
skatos šie nak man virsu un tas ko laipni pasutiju
saka man,, ah ti fašist jebanij ,, nu es ilgi nedomadams ievilku šim starp acim
vajadzeja redzet ka tie viņa abi divi varoņi muka klubdami un kristdami
varoņi jibio rioo

kas pie velna notiek vai tiešam pašvaldibas policijai atvaļinajums sinis dienas ?
es ; nedosu, 9 maija pohu lapi pats pa savu naudu
skatos šie nak man virsu un tas ko laipni pasutiju
kas pie velna notiek vai tiešam pašvaldibas policijai atvaļinajums sinis dienas ?
malacis
to es cienu! redz, ja visi tādi būtu, tad te nebūtu šitādas visatļautības. Pašvaldības policija? beidz, tā ir anekdote. ir protams kruti kakli, bet vairums ir.... nu kā paši redzat. Un kāda var būt cieņa pret tekstu: "Te kārtībnieks tāds un tāds, lūdzu pārstājiet dzert alu uz soliņa" . Viņiem arī nekādu īpašo tiesību nava. Tur bez liekas diskusija SUB (exAlfa) un viss kārtībā. Tāpatās visu brīvības pieminekļa apmīzējus no UK, tikai ar nodot Alfas rīcībā. Uzreiz cita lieta būtu.
laaabsDj_Zii rakstīja:Sviests kaut kadstiko vakara ieskreju maxsima uz maskavas ielas
![]()
![]()
es ; nedosu, 9 maija pohu lapi pats pa savu naudu![]()
skatos šie nak man virsu un tas ko laipni pasutijusaka man,, ah ti fašist jebanij ,, nu es ilgi nedomadams ievilku šim starp acim
![]()
varoņi jibio rioo
![]()
![]()
Dj_Zii rakstīja:Sviests kaut kadstiko vakara ieskreju maxsima uz maskavas ielas
![]()
![]()
es ; nedosu, 9 maija pohu lapi pats pa savu naudu![]()
skatos šie nak man virsu un tas ko laipni pasutijusaka man,, ah ti fašist jebanij ,, nu es ilgi nedomadams ievilku šim starp acim
![]()
varoņi jibio rioo
![]()
![]()
smiekli vai ne bet es šoka
cik te dzivoju nekad nebija manijis tadus urodus
un it ka visus apkart ari pazistu
bet nu tas bija par daudz 
Zēl ka nav foto . 
Nu gan jūs daudz esat sadrukājuši
Pilnībā piekrītu gan Aduka, gan Ridliha viedoklim, katram vārdam.
Bet Dj_Zii malacis, ka tā izdarīji. Skats noteikti bija labais
un uz pašvaldības policiju tur nav ko cerēt.
Pilnībā piekrītu gan Aduka, gan Ridliha viedoklim, katram vārdam.
Bet Dj_Zii malacis, ka tā izdarīji. Skats noteikti bija labais
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 377
- 378
- 379