Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 92
- chevron_right
Ja tas ir tas pats, tad internetā palasot var atrast, ka viņš jau maziņš nebija nekāds paraugpilsonis, sodāmības par zādzībām.nelegalais rakstīja:Konkrēts uzmetējs lietotājs 4everklaid (Sergejs Tarabanovs) taisīja man mašīnu 2 mēnešus 2 nedēļu solīto vietā, rezultātā mašīnai tikai izgriezts gabals, kas bija deformēts un nogruntētas divas detaļas visu divu mēnešu laikā.No tā visa sanāca, ka nācās pārdot mašīnu un par viņu dižo neizdarīto darbu samaksāt 140 eur. Plus pidar*&^ nozaguši man jaunu akumulatoru ar 3 gadu garantiju un ielikuši vietā kkādu vecu beigtu Vartas draņķi + arī apmainījuši ugunsdzēšamo aparātu pret neejošu un nozaguši autopacelšanas donkratu. Nekad neviena neiesaku izmantot viņa pakalpojumu! Atrodas Jelgavā, Ruļļu ielā 8
Atmazka.z-street rakstīja:Bija pieņemts darbā tāds vīrelis,kuram viss bija uz vietas un labs ja tas ko maina, viņa vairs navJānis rakstīja:Gribu mest akmeni ZSpart(s) detaļu tirgotāju virzienā.Teicās esot labs spārns,ok braucu no tālienes pakaļ,a tur spārns ar izpuvušu arku... Kas nu kuram skaitās labs...
Tātad grībētu pabrīdināt visus par tādu cilvēku kā Ivars Brikmanis no Valmieras puses. 2014.gada 26. janvārī paņēma UK no manis manu auto BMW 730D piegadei uz LV. Naudu par pakalpojumu paņēma un pazuda ar visu auto. Un visu šo pasākumu vēl nepievilcīgāku padara LV policijas bezdarbība. Arī pēc pašas personas atzīšanās nodarījumā nekas tālāk netiek darīts. nedaudz no Ivara darbībām/bezdarbībām var apskatīt šeit http://www.sudzibas.lv/parvadatajs-ivar ... 32107.html ! Un varbūt kāds kas dzīvo Valmierā ir personīgi pazīstams un/vai zina kur es šo "biznesmeni" varētu atrast un parunāties? Varbūt sūdzība nav īsti par tēmu, bet parcik nav zināms ar ko vēl viņš nodarbojas tad varbūt kādam var aiztaupīt galvassāpes par uzmetienu no šīs personas puses! Patīkamu jums dienu, un paldies jau iepriekš, ja būs kāds info par šo personu!
Nu tā neko sugas apkārt vazājas
atrodi kur dzīvo,aizbrauc ciemos un izdauzi zobus ,ja reiz tā apjāja teviJanka339 rakstīja:Tātad grībētu pabrīdināt visus par tādu cilvēku kā Ivars Brikmanis no Valmieras puses. 2014.gada 26. janvārī paņēma UK no manis manu auto BMW 730D piegadei uz LV. Naudu par pakalpojumu paņēma un pazuda ar visu auto. Un visu šo pasākumu vēl nepievilcīgāku padara LV policijas bezdarbība. Arī pēc pašas personas atzīšanās nodarījumā nekas tālāk netiek darīts. nedaudz no Ivara darbībām/bezdarbībām var apskatīt šeit http://www.sudzibas.lv/parvadatajs-ivar ... 32107.html ! Un varbūt kāds kas dzīvo Valmierā ir personīgi pazīstams un/vai zina kur es šo "biznesmeni" varētu atrast un parunāties? Varbūt sūdzība nav īsti par tēmu, bet parcik nav zināms ar ko vēl viņš nodarbojas tad varbūt kādam var aiztaupīt galvassāpes par uzmetienu no šīs personas puses! Patīkamu jums dienu, un paldies jau iepriekš, ja būs kāds info par šo personu!
Nu par vīreli nenosaukšu,drīzāk puišelis...man jau tas neko nemaina,tālu. Saulkrasti man bija izdevīgākā vietā,kur bija ļoti pozitīva attieksme,kad pirku detaļas!z-street rakstīja:Bija pieņemts darbā tāds vīrelis,kuram viss bija uz vietas un labs ja tas ko maina, viņa vairs navJānis rakstīja:Gribu mest akmeni ZSpart(s) detaļu tirgotāju virzienā.Teicās esot labs spārns,ok braucu no tālienes pakaļ,a tur spārns ar izpuvušu arku... Kas nu kuram skaitās labs...
Man vecais numurs nav saglabājies,tagad zvanu uz norādīto...kad bija Saulkrastos ar domāju,o normāls čalis,viss bija kārtībā!kaliks rakstīja:Par z-street tikai labākās atsauksmes, nekad nav bijis nekādu problēmu, vienīgi parasti zvanu viņam personīgi nevis tiem darboņiem angārāz-street rakstīja:Bija pieņemts darbā tāds vīrelis,kuram viss bija uz vietas un labs ja tas ko maina, viņa vairs navJānis rakstīja:Gribu mest akmeni ZSpart(s) detaļu tirgotāju virzienā.Teicās esot labs spārns,ok braucu no tālienes pakaļ,a tur spārns ar izpuvušu arku... Kas nu kuram skaitās labs...
nebūs vainīgscipruss18 rakstīja:tas nebija Elksnis??z-street rakstīja:Bija pieņemts darbā tāds vīrelis,kuram viss bija uz vietas un labs ja tas ko maina, viņa vairs navJānis rakstīja:Gribu mest akmeni ZSpart(s) detaļu tirgotāju virzienā.Teicās esot labs spārns,ok braucu no tālienes pakaļ,a tur spārns ar izpuvušu arku... Kas nu kuram skaitās labs...
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
Iesaku:Lai kads pazinja pasuuta vinjam aizvest paku no LV uz UK!Un kad vinjsh ieradiisies peec pacinjas panjem vinju pie dziesmas un talakas darbiibas vari izpausties ka sirds velas (mezh,skudru puznis,lauzti celji,rokas,utt.Ja vinjsh spes tew atgadaat auto 1dienas laika,tad talako,lai karto oficiali pec likuma!Ja nespej piegadat auto tad,lai vieglas smiltis!
Janka339 rakstīja:Tātad grībētu pabrīdināt visus par tādu cilvēku kā Ivars Brikmanis no Valmieras puses. 2014.gada 26. janvārī paņēma UK no manis manu auto BMW 730D piegadei uz LV. Naudu par pakalpojumu paņēma un pazuda ar visu auto. Un visu šo pasākumu vēl nepievilcīgāku padara LV policijas bezdarbība. Arī pēc pašas personas atzīšanās nodarījumā nekas tālāk netiek darīts. nedaudz no Ivara darbībām/bezdarbībām var apskatīt šeit http://www.sudzibas.lv/parvadatajs-ivar ... 32107.html ! Un varbūt kāds kas dzīvo Valmierā ir personīgi pazīstams un/vai zina kur es šo "biznesmeni" varētu atrast un parunāties? Varbūt sūdzība nav īsti par tēmu, bet parcik nav zināms ar ko vēl viņš nodarbojas tad varbūt kādam var aiztaupīt galvassāpes par uzmetienu no šīs personas puses! Patīkamu jums dienu, un paldies jau iepriekš, ja būs kāds info par šo personu!
Es skatos ka mums te foruma tik slepkavas un kajas lauzeji dzivo
ar kompatu pa brugji
SmXpress rakstīja:Iesaku:Lai kads pazinja pasuuta vinjam aizvest paku no LV uz UK!Un kad vinjsh ieradiisies peec pacinjas panjem vinju pie dziesmas un talakas darbiibas vari izpausties ka sirds velas (mezh,skudru puznis,lauzti celji,rokas,utt.Ja vinjsh spes tew atgadaat auto 1dienas laika,tad talako,lai karto oficiali pec likuma!Ja nespej piegadat auto tad,lai vieglas smiltis!
Janka339 rakstīja:Tātad grībētu pabrīdināt visus par tādu cilvēku kā Ivars Brikmanis no Valmieras puses. 2014.gada 26. janvārī paņēma UK no manis manu auto BMW 730D piegadei uz LV. Naudu par pakalpojumu paņēma un pazuda ar visu auto. Un visu šo pasākumu vēl nepievilcīgāku padara LV policijas bezdarbība. Arī pēc pašas personas atzīšanās nodarījumā nekas tālāk netiek darīts. nedaudz no Ivara darbībām/bezdarbībām var apskatīt šeit http://www.sudzibas.lv/parvadatajs-ivar ... 32107.html ! Un varbūt kāds kas dzīvo Valmierā ir personīgi pazīstams un/vai zina kur es šo "biznesmeni" varētu atrast un parunāties? Varbūt sūdzība nav īsti par tēmu, bet parcik nav zināms ar ko vēl viņš nodarbojas tad varbūt kādam var aiztaupīt galvassāpes par uzmetienu no šīs personas puses! Patīkamu jums dienu, un paldies jau iepriekš, ja būs kāds info par šo personu!
+++
Instagram - Sandis_e36
Ja cilvēks sarunu celja nemaak sakartot lietas!(Negrib,nesaprot,tēlo lohu,viis poh*j)cipruss18 rakstīja:Es skatos ka mums te foruma tik slepkavas un kajas lauzeji dzivo
No pieredzes saku,kad shitaadi frajeri ir un buus!
Labprāt izveidotu ''Apkrāpto Aizsardzības biedrību'',kas par attieciigajiem % atguus zaudeejumus!
Savācamies apm 5 cilveki un paliidzam uzmestajiem!
Un pēc tam pašus ietupina aiz restēm.SmXpress rakstīja:Ja cilvēks sarunu celja nemaak sakartot lietas!(Negrib,nesaprot,tēlo lohu,viis poh*j)cipruss18 rakstīja:Es skatos ka mums te foruma tik slepkavas un kajas lauzeji dzivo
Labprāt izveidotu ''Apkrāpto Aizsardzības biedrību'',kas par attieciigajiem % atguus zaudeejumus!
gailis pakaļ nedziedātu,zem celma un dzīvo tālākMakleins rakstīja:Un pēc tam pašus ietupina aiz restēm.SmXpress rakstīja:Ja cilvēks sarunu celja nemaak sakartot lietas!(Negrib,nesaprot,tēlo lohu,viis poh*j)cipruss18 rakstīja:Es skatos ka mums te foruma tik slepkavas un kajas lauzeji dzivo
Iesaku visiem izvairīties no lietotāja toms87.
Viņam arī visas detaļas ir labā stāvoklī un pilnos komplektos.
šodien 200km lieki nobraucu pēc "laba un pilnā komplektā" esoša melno griestu komplekta touringam.
kad zvanīju, teica, ka viss labs un pilnā komplektā utt, utt. Vēl speciāli pajautāju vai nav krāsoti teica ka Nē.
uz vietas izrādījās ka griesti, protams, ir nopūsti ar baloniņu, trūkst tumbu nosedzošo plastmasu utt utt.
kad teicu ka tie nav OE un ir nopūsti tad attaisnojās ar to ka "Viņš jau ķip nezinot kādi esot OE un kādi nē."
Kautgad teritorijā bija ~10 izjaukti bmw. ZB šitādi lohi.
šodien 200km lieki nobraucu pēc "laba un pilnā komplektā" esoša melno griestu komplekta touringam.
kad zvanīju, teica, ka viss labs un pilnā komplektā utt, utt. Vēl speciāli pajautāju vai nav krāsoti teica ka Nē.
uz vietas izrādījās ka griesti, protams, ir nopūsti ar baloniņu, trūkst tumbu nosedzošo plastmasu utt utt.
kad teicu ka tie nav OE un ir nopūsti tad attaisnojās ar to ka "Viņš jau ķip nezinot kādi esot OE un kādi nē."
Bet ko darīt, ja cilvēki nekaunās citus uzmest un pēc tam izliekas, ka neko nezin? Tādi pa labam neko nesaprot, tikai turpina taisnoties un solīt, ka rīt viss būs. Tāpēc vienīgais veids, kā viņi kaut ko sāk saprast, ir fiziska izrēķināšanās.cipruss18 rakstīja:Es skatos ka mums te foruma tik slepkavas un kajas lauzeji dzivo
Opā.. Rakstīju viņam par griestiem un priekšas farām.. Tā i neatbildēja, jo prasīju, lai kādu attēlu atsūta.. Labi, ka nepēros uz Rīgu pakaļ..Odze rakstīja:Iesaku visiem izvairīties no lietotāja toms87.
Ta vot es par tevi gribētu paaudzieties tu teici ka neko nerakstīsi forumos jo visu nokārtojām es aizkratījos pakaļ tai haubei no rigas lidz salcgrivai un naudu adevam es pieļāvu kļūdu un es to atzinu un samaksāju un vel viņai aizkratījos pakal, jo redzi ar x5 ir zem goda vest haubi!!! un ir sarunas ieraksts kurs tiks publicēts par jūsu gājieniem. Un šis cilveks vispār netur doto vārdu!!!!!dreimanis_lv rakstīja:Tur tā lieta.Pie sludinājuma bija bilde no virspuses un rakstīts ideāls...
Kad prasiiju bildi no apakšējās kantes atbilde bija ka nav jēgas fochet jo tur viss perfekti.
Tagad man ir mācība ka nevar pat uz tādām lietām paļauties un daru jums ar to zināmu.
Mans ieteikums neko nepārdot dreimanis_lv
a par ko tu domāji kad pārdevi haubi ja tev cilvēks prasa vai ir rūsa tad zini melot nav labi kā sacīt ko sēsi to pļausi viss ko tev var pateikt nav ko tgt raudat , ka par tevi izstāsta taisnību ( Temulis )
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 92