E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 57
- chevron_right
cipruss18 rakstīja:varbut kompaktam piestavetu?
Jap, piestavetu gan.. NUMMURS SANA
cipruss taisi kā tu man stāstiji!
Foršs kompots! Lai tik pacietība saķīlēt!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
spdien braucu un dusmojos uz visu pasauli ka nekur ar vinju nevaru normali pabraukt.
gribas visu mest pie malas un gribu lielaku auto
ar kompatu pa brugji
Pārāk zems?cipruss18 rakstīja:spdien braucu un dusmojos uz visu pasauli ka nekur ar vinju nevaru normali pabraukt.
nereaali pabraukt
sodien aizbraucu pec materialiem,pardeveji palidzeja sakramet visadus materialus un reca ka par sliedem netikshu ara no teritorijas un ta ari bija
sodien aizbraucu pec materialiem,pardeveji palidzeja sakramet visadus materialus un reca ka par sliedem netikshu ara no teritorijas un ta ari bija
ar kompatu pa brugji
Jap zināma lietam, manam kompaktam tas pats. Nereali pabraukt, bet uz augšu celt negribu, jo zems skaisti izskatās.cipruss18 rakstīja:nereaali pabraukt
likshu sturii lai staav
sodien pazuda vispar prieks ar vinu braukt
sodien pazuda vispar prieks ar vinu braukt
ar kompatu pa brugji
cienijamais jums bija kutiņacipruss18 rakstīja:gribu lielaku auto
viņa ir lielaka par kompaktu , ietilpibas ziņa
Kādā cenā tirgosi?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
cipruss pa 400 eur ņemu tāds kads viņš tagad ir
kompakts jau nav īstā virsbūve kurā vedāt materiālus
Kūtiņas ir power
Kūtiņas ir power
Nu es neredzu ne mazāko loģiku ar pārsēdinātu mazauto braukt pēc materiāliem
Es takš nebraucu ar nissanu uz depo pēc cementa maisiem, tas būtu vairāk kā stulbi. un vel pēc tam dusmoties uz mašīnu, kāpēc viņa tāda.
Es takš nebraucu ar nissanu uz depo pēc cementa maisiem, tas būtu vairāk kā stulbi. un vel pēc tam dusmoties uz mašīnu, kāpēc viņa tāda.
crapworks
Man nebija variantu.sagadnieks bija arpus rigas.bet ne pa to ir stasts.man nak phsmuzhza krize virsuu
ar kompatu pa brugji
Uztaisi ko šādu - https://i.ss.lv/gallery/1/42/10448/bmw- ... 36.800.jpg
negribu pashlaik neko taisiit.pec sezonas atklashanas likshu vinju zem koka lai stav kopa ar alfu un gaida (varbut) kadreiz ,ka kko darishu ar vinju
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …