Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 103
- chevron_right
Man tikai liekas, vai spārnam tonis gaišāks?
Motosport ručkas OEM?
Motosport ručkas OEM?
par ru4kam man liekas, kādu laiku jau bija cepiens, ka cilveks uztaisijis pats tādas ručkas un nav OEM... bet varbuut kludos.....
jaa krasa mazliet tumsaka kaa sparnam, bet sobrid auto netirs injemot durvis, plus durvis sapuletas parejais nee, kaa ari sparni man ir jauni uz krasosanu staav, taka pa to neiespringstu.
par ruckam nau oem jo pastaisitas, bet cepiens nekads nekad nau bijis jo nevienam liekas ka nebiju vinjas atradijis un vispar tas bija tik izmegjinajums. rucku projekts apstajas jo nebija vairak rucku
par ruckam nau oem jo pastaisitas, bet cepiens nekads nekad nau bijis jo nevienam liekas ka nebiju vinjas atradijis un vispar tas bija tik izmegjinajums. rucku projekts apstajas jo nebija vairak rucku
...
sodien atbraucot no komandejuma garazaa ieraudziju patikamas lietas.
un ari ipashi gaiditas bukses no wuraidera. beidzot varu kustinat talak m bremzes un nomainit aizm amortinja augsejas bukses kuras pirms pusgada jau nomainiju...Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
diskus liksi savam virsū??
par buksēm!
par buksēm!
te viss vienmēr notiek līmenī, tā esi turpinājis un turpini ar
Interesanti diski, cerams ka vienīgajam uz tās salas. Izdomāji kādu gumiju bortēsi virsū?
Lai veicas skrūvēšanā.
Lai veicas skrūvēšanā.
nu ja ka savam nu vismaz megjinashupipars rakstīja:diskus liksi savam virsū??
par buksēm!
Burns rakstīja:te viss vienmēr notiek līmenī, tā esi turpinājis un turpini ar
dogMa rakstīja:
man vakar viens mailu atsutija kaa es planojot vinjus uzlikt, sis saka ka vins pardos savejos jo vinam pat ar 205/40 vinji ir arpus arkas kadus 4cm un ka vins neredzot iespeju kaa vinjus var uzlikt. tas man taa bik sabojaja noskanju, bet nu nekas ir jau visadi likrochi redzeti, tapec ja dabushu visruu vinjus tad bushu vienigais kuram tadi ir uz e36 seitRapakivi rakstīja:Interesanti diski, cerams ka vienīgajam uz tās salas. Izdomāji kādu gumiju bortēsi virsū?
Lai veicas skrūvēšanā.
nee par riepam veel neesmu izlemis, reali nau naudas sobrid preks taam...
...
Diski jau nu ir
Šie ir riktīgie Z3M diski?
Kuriem man liekas plaukts bija 10J?
Diski , Labie
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
ir ir ritigie, bet ja nekljudos bija 9j et8 aizmuguree, tapat jau bus ritigs uzdevums vinjus uzlikt normali, kur nu vel 10jRENIO rakstīja:Šie ir riktīgie Z3M diski?
...
nu redzes kas tev sanaks, javalce laikam bus obligati
sakumaa jaizteiek bez valceshanas. tagat nevaru izlemt, nokrasot un sakopt tos diskus pirms likt virsuu, vai paprieksu uzlikt virsuu un tad domat par to sakopshanu, lai nau taa ka sakopj un naani..
...
es jau sakuma sakpotu, lai nav 2x jachakarejas+ rezultats bus patikamaks uzreiz
Tak vnk uzmet riepas uz aizmugurejiem diskiem un paskaties kas un ka, prieksha jau deres tochna.
Es no sākuma dabūtu tos diskus zem arkām Ja sanāk, tad domātu par sapucēšanu u.t.t.
un tikai taa!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …