Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 65
- chevron_right
mhm bija gan...
...un diemžēl kārtīgi pavizināt sanāca tikai mani
...paldies Sabīnei par šo iespēju
(iespējams video esmu es pie viņas mašinā )
...un diemžēl kārtīgi pavizināt sanāca tikai mani
...paldies Sabīnei par šo iespēju
(iespējams video esmu es pie viņas mašinā )
Nu bl* ar 3310 filmēts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
4 bilde ir murrr mjauuu rrrrrrrrr
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Neesmu nekad braucis ar 100% bloki! Vai ir ta ,ka ar tadu ir krietni vien vieglak frezet ka pienemsim ar kadu 3,15, 3,45!
Par 100% bloki tak var sametinat jebkuras attiecibas reduktoru pec vajadzibas un patikas!erda rakstīja:Neesmu nekad braucis ar 100% bloki! Vai ir ta ,ka ar tadu ir krietni vien vieglak frezet ka pienemsim ar kadu 3,15, 3,45!
Ar metinatu blokji nekas nav vieglāk.mašīnas laušana ja nav cietās bikses utt
ar kompatu pa brugji
paldies, ka pastāstīji, to biju palaidis patiešām garām! !!!Veilers rakstīja:Par 100% bloki tak var sametinat jebkuras attiecibas reduktoru pec vajadzibas un patikas!erda rakstīja:Neesmu nekad braucis ar 100% bloki! Vai ir ta ,ka ar tadu ir krietni vien vieglak frezet ka pienemsim ar kadu 3,15, 3,45!
Metinātais krietni patīkamāk vadās uz pārmetieniem. Pārējais +/- tāpat.
Un ja brauc trasē, diezvai metinātais bloķis ir vienīgais, kas lauž mašīnu Un ja Tev tur piekarē ir pilnīgs galerts stock, ta tāpat trasē nav interesanti.
Ja nav pierasts, ikdienā savādāka tā braukšana, bet pie tā veikli pierod.
Un ja brauc trasē, diezvai metinātais bloķis ir vienīgais, kas lauž mašīnu Un ja Tev tur piekarē ir pilnīgs galerts stock, ta tāpat trasē nav interesanti.
Ja nav pierasts, ikdienā savādāka tā braukšana, bet pie tā veikli pierod.
crapworks
Sabīn visu laiku tikai ar hidro meti iekšā?
smieklīgi.Veilers rakstīja:Par 100% bloki tak var sametinat jebkuras attiecibas reduktoru pec vajadzibas un patikas!erda rakstīja:Neesmu nekad braucis ar 100% bloki! Vai ir ta ,ka ar tadu ir krietni vien vieglak frezet ka pienemsim ar kadu 3,15, 3,45!
Bet par tēmu - manuprāt ir ievērojami labāk kā vasaras sākumā.
Jap, tā ir cita runa vispar :) ļoti patikami šķērēt ar hidruRENIO rakstīja:Sabīn visu laiku tikai ar hidro meti iekšā?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Idejiski tagad macies mest ar hidro...bet street jau nevar pielietot to.
Nav taa ka pec tam grutaak pierast iemest bez hidro?
Nav taa ka pec tam grutaak pierast iemest bez hidro?
kādas "kalodkas" aizmugurē izmanto?Sabinchix rakstīja:Jap, tā ir cita runa vispar :) ļoti patikami šķērēt ar hidruRENIO rakstīja:Sabīn visu laiku tikai ar hidro meti iekšā?
Viss ir stock, nekas nav mainīts uz kko īpašākukkk_24 rakstīja:kādas "kalodkas" aizmugurē izmanto?Sabinchix rakstīja:Jap, tā ir cita runa vispar :) ļoti patikami šķērēt ar hidruRENIO rakstīja:Sabīn visu laiku tikai ar hidro meti iekšā?
Renčik.. Viss kārtībā man tā labāk..
Mīļš sveiciens visiem Latvijas dzimšanas dienā!!!
Lepojos, ka esmu Latviete
Lepojos, ka esmu Latviete
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 65