Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- …
- 1297
- chevron_right
salona tas ruckas ar kuram attaisa durvis ja ir spidigas tb metala tas ir oem vai aftermarkets? Vnk nezinu vai man vinas vajag
Vienalga, ir redzēts, ka viņu nav vispār.nleai rakstīja:Draugs e34 skrūvē, interesē vai ir vienalga pie kuras no indukcijas spolēm masas pievilktas? M50b20
Patreiz stav uz 3 un 6 poda, vitne biš sapista un nevar pievilkt smuki.
Sveiki visiem,ir kadam iespeja iedot gaisa masas meritaju testam,gribetos parbaufit vai mans ir miris vai ne.un vel jautajums delj nomiruša gais@ masas meritaja benzina paterinjš var parsniegt 15litri uz 100km+ tugšgaite apgriezieni peld(bik paleka kad ir aukts motors,bet vairak leka kad uzsilst)motors m50b25 bez vanosa.vel tira ta info varbut zonde vainiga,tur vienkarši zondei bija noravušies vadi,itka pec krasam savienoju,bet tur bija 2 vienadi balti vadi(varbut vinjus nepareizi saliku)????
viewtopic.php?f=18&t=2190
Var,bet tad viņš visslaik tākā slapt nost gribētu. Zonei baltie vadi ir sildelementam tur itkā vienalga.Vl@dis rakstīja:Sveiki visiem,ir kadam iespeja iedot gaisa masas meritaju testam,gribetos parbaufit vai mans ir miris vai ne.un vel jautajums delj nomiruša gais@ masas meritaja benzina paterinjš var parsniegt 15litri uz 100km+ tugšgaite apgriezieni peld(bik paleka kad ir aukts motors,bet vairak leka kad uzsilst)motors m50b25 bez vanosa.vel tira ta info varbut zonde vainiga,tur vienkarši zondei bija noravušies vadi,itka pec krasam savienoju,bet tur bija 2 vienadi balti vadi(varbut vinjus nepareizi saliku)????
Ja nestrādā zondes apsilde, arī zonde nestrādā.
Tad sanak varbut man tos vadus samainit ar vietam?principa delj zondes ir tie apgriezieni un tads paterinš?Ginekologs rakstīja:Ja nestrādā zondes apsilde, arī zonde nestrādā.
Varbūt vienkāršāk nebūtu diagnostika,nevis zīlējot kko mainīt?Vl@dis rakstīja:Tad sanak varbut man tos vadus samainit ar vietam?principa delj zondes ir tie apgriezieni un tads paterinš?Ginekologs rakstīja:Ja nestrādā zondes apsilde, arī zonde nestrādā.
18 pogu obc, no angla, laiku rada 12 stundu formata, ka uzlikt 24h formatu?
Kā man stāstīja, zondei nedrīkst plēst vadus pušu, ja sanāk, jāmaina zonde! Tjip ka viņa nestrādā kā vajag ja savienoti vadi.WannaBee rakstīja:Var,bet tad viņš visslaik tākā slapt nost gribētu. Zonei baltie vadi ir sildelementam tur itkā vienalga.Vl@dis rakstīja:Sveiki visiem,ir kadam iespeja iedot gaisa masas meritaju testam,gribetos parbaufit vai mans ir miris vai ne.un vel jautajums delj nomiruša gais@ masas meritaja benzina paterinjš var parsniegt 15litri uz 100km+ tugšgaite apgriezieni peld(bik paleka kad ir aukts motors,bet vairak leka kad uzsilst)motors m50b25 bez vanosa.vel tira ta info varbut zonde vainiga,tur vienkarši zondei bija noravušies vadi,itka pec krasam savienoju,bet tur bija 2 vienadi balti vadi(varbut vinjus nepareizi saliku)????
Nu tur tip vadi parrauti pirm štekieraZzevsS rakstīja:Kā man stāstīja, zondei nedrīkst plēst vadus pušu, ja sanāk, jāmaina zonde! Tjip ka viņa nestrādā kā vajag ja savienoti vadi.WannaBee rakstīja:Var,bet tad viņš visslaik tākā slapt nost gribētu. Zonei baltie vadi ir sildelementam tur itkā vienalga.Vl@dis rakstīja:Sveiki visiem,ir kadam iespeja iedot gaisa masas meritaju testam,gribetos parbaufit vai mans ir miris vai ne.un vel jautajums delj nomiruša gais@ masas meritaja benzina paterinjš var parsniegt 15litri uz 100km+ tugšgaite apgriezieni peld(bik paleka kad ir aukts motors,bet vairak leka kad uzsilst)motors m50b25 bez vanosa.vel tira ta info varbut zonde vainiga,tur vienkarši zondei bija noravušies vadi,itka pec krasam savienoju,bet tur bija 2 vienadi balti vadi(varbut vinjus nepareizi saliku)????
To es saprotu. Pats interesejos par so jautajumu kad bija laba zonde ar neisto stekeru. Bija doma pārgriezt pušu un nomainīt stekeri. Teica ka tā nedrīkst.
Nu skaidrs,lab doma ka jamekle uz ritdienu cilveku kurš ustaisi diagnostiku un lai varetu kautko izdomat ar labošanu,varbut zini kur jugla to rit var izdarit?ZzevsS rakstīja:To es saprotu. Pats interesejos par so jautajumu kad bija laba zonde ar neisto stekeru. Bija doma pārgriezt pušu un nomainīt stekeri. Teica ka tā nedrīkst.
Ar 11.funkcijas palīdzību jeb jāpaspēlējas ar EINHEIT vērtībām, bet tā, lai ir 24h formāts + check control strādā. Palasi DIY sadaļā par check control utt.kasiks rakstīja:18 pogu obc, no angla, laiku rada 12 stundu formata, ka uzlikt 24h formatu?
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=23&t=3540Vl@dis rakstīja:Nu skaidrs,lab doma ka jamekle uz ritdienu cilveku kurš ustaisi diagnostiku un lai varetu kautko izdomat ar labošanu,varbut zini kur jugla to rit var izdarit?ZzevsS rakstīja:To es saprotu. Pats interesejos par so jautajumu kad bija laba zonde ar neisto stekeru. Bija doma pārgriezt pušu un nomainīt stekeri. Teica ka tā nedrīkst.
Šie čaļi man ir ĻOTI palīdzējuši ar manu auto!
Pēdējais labojis ZzevsS - 12 Dec 2014, 18:12, kopā labots 1 reizi.
Kādi ieteikumi, kur Rīga varētu pāršūt griestus pa ne tik trakām cenām
?
Pēdējais labojis Kupejnieks - 12 Dec 2014, 22:34, kopā labots 1 reizi.
mājās 
pārlīmētKupejnieks rakstīja:Kādi ieteikumi, kur Rīga varētu pāršūt griestus pa ne tik trakām cenām?
lasi te --> http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=11&t=361
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- …