5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 287
- chevron_right
es dzīvoju 3min ar kajām no CaboMad rakstīja:Tev rezervācija vai vienkārši tāpat?
Vasarā nekas labāks par Cabo nav
varbuutaas arii riitaa pieriposu piereizes apskatiisu savu auto ka krasojas jo netaalu no turienas vins atrodas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Mad rakstīja:Netieku, man jāstrādā. Gaidīšu jūs visus pēc tam Cabo Cafe!
A kur ir tas Cabo cafe??
ups, tad es riitaa nebuusu, sajaucu vietas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Būšu plazā ap 19.30 - 20.00
Someone who knows fuck all about he's BMW.
gāžam varbūt visi uz cabo cafe?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Tiekamies in de Plaza!
Ieej cabo.lv un pie dzērienkartes aplūko visas tējas un tējiņas!
Keep calm and lift weights
Ir jau norezervēts laukums uz plkst 19.00 uz divām stundām, 3 jau esam, sola labu laiku, tā kā varēs pa smuko paspēlētieserda rakstīja:ritdien uz 19.00 braucam uzkapāt voleju uz Brazil?pie lidostas! Lai laicīgi rezeŗvētu, piesakās pa šodienu,kurš piedalās! Īzmaxas aptuveni 4ls no cīlvēka,jo vairāk būsim,jo lētāk!
jā tikai truks min 1 persona!
Mļa, ja piedāvātu pa lēto dzert, tad būtu jau rinda, bet pasvīst neviens negrib?!
Jāmeklē Valts rokā! Viņš tāds garš, man komandā noderētu!
Mļa, ja piedāvātu pa lēto dzert, tad būtu jau rinda, bet pasvīst neviens negrib?!
Jāmeklē Valts rokā! Viņš tāds garš, man komandā noderētu!
nu jabeeSharp rakstīja:Tiekamies in de Plaza!
Someone who knows fuck all about he's BMW.
tad kur, kas rīt notiek?
Izskatās pēc dalītā pasāciena-vieni tur ,otri tur!RENIO rakstīja:tad kur, kas rīt notiek?
laikam pa ceļam iebraukšu cafo cefe - tomēr būs paceļam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 287