E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 44
- chevron_right
es domāju, ka mums ir divas dažādas lietas tur ielietas
Orkaans rakstīja:Lai tev veicaas
Manam koleegjim pietika ar nepilniem 20km lai aizdambeetu pechku pilniibaa
Esmu bēris ari tadu pulveri tik Krievu ražojumu. Beris esmu 2 reizes, pirmo reizi iebeeru nesen kad auto tika iegadats un radiators vairs neteceja un otreiz ieberu kkad pirms 2 gadiem kad atkal radiators bija sacis teceet un lidz pat sodienai viss straada gludi un nekas vairs netek. Ir berts ari ieksha tas pulveris ieksh e38 un ari vairs radiators netek un braucam jau gadus 2
Pavisam driiz var gadities, ka Gintermuizaa kluus klusaaks. Dosos uz citu Jelgavas malu troksnjot.
kurā galā ta tg būsi?
Romas kroga gals.
nu nekas, tapat jau jelgavas ielas busi manams!
bet protams
tur labs S veida grants celja likums ir
Klau, man vienīgajam liekas, ka šim topikam ir neloģsisks nosaukums? katru reizi, kad pamanu, liekas, ka atkal visi brauks uz Jelgavu.
Ierosinu pārsaukt uz "Jelgavas e36 braucēju topiks"
Ierosinu pārsaukt uz "Jelgavas e36 braucēju topiks"
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+
piekrītu ch
piekrītu ch
taads jau sen eksistee ,tikai nez kapeec visi raksta te
viewtopic.php?f=4&t=418
viewtopic.php?f=4&t=418
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tur ir tādas bedres, ka riteņus var nolauzt. jābrauc ar pirmo. jāripo pat.KV_ rakstīja:tur labs S veida grants celja likums ir
Kas sodien notiek ..
Visi pa majam ..
Vai ir velme izlist Jelgavas ielas ..
Visi pa majam ..
Vai ir velme izlist Jelgavas ielas ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Ozolniekos pie ezera stāvlaukums ir bomba. biju aizbraucis un tur ir labi
nu ko sodien visi kupina nost ziemenes ?
Šodien, drusku paslidināts pa Valdekas stāvvietu, pirms pieciem, bet vel nebij tā sasnidzis kā tagad
štrunts ar valdeku, ja tu zinātu,kāds tgd vakarā ir aplis pie dz.ceļa stacijasRVS rakstīja:Šodien, drusku paslidināts pa Valdekas stāvvietu, pirms pieciem, bet vel nebij tā sasnidzis kā tagad
Kaadas jums ir riepas ja taa sliid ? Man pa so tiiro sniegu japuulaas, lai kaartiigi samestu
Biju pie Valdekas ap 22:30 un viens e39 tikai izbrauca cauri.
Nu vakarā jau manuprāt visur bijaigarzzz rakstīja:štrunts ar valdeku, ja tu zinātu,kāds tgd vakarā ir aplis pie dz.ceļa stacijasRVS rakstīja:Šodien, drusku paslidināts pa Valdekas stāvvietu, pirms pieciem, bet vel nebij tā sasnidzis kā tagad
Normālas jaunas ziemenes bez naglāmV1Beta rakstīja:Kaadas jums ir riepas ja taa sliid ? Man pa so tiiro sniegu japuulaas, lai kaartiigi samestu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 44