Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 92
- chevron_right
es atdzistu es kratīgi nepaskatījos. un naudu atdevu un haubei pats aizbraucu pakal un cilvēks saka ka neko nerakstis forumos ja es savākšu to haubi un adošu naudu un es to izdarīju bet cilvēks netur doto vardu!GM-747 rakstīja:a par ko tu domāji kad pārdevi haubi ja tev cilvēks prasa vai ir rūsa tad zini melot nav labi kā sacīt ko sēsi to pļausi viss ko tev var pateikt nav ko tgt raudat , ka par tevi izstāsta taisnību ( Temulis )
Viss bija ierakstīts jau tajā pat dienā kad dreimanis_lv saņēma haubi! Neraudi, bet pierodi ka 80% cilvēku ne vienmēr tur doto vārdu...JJukonis rakstīja:es atdzistu es kratīgi nepaskatījos. un naudu atdevu un haubei pats aizbraucu pakal un cilvēks saka ka neko nerakstis forumos ja es savākšu to haubi un adošu naudu un es to izdarīju bet cilvēks netur doto vardu!GM-747 rakstīja:a par ko tu domāji kad pārdevi haubi ja tev cilvēks prasa vai ir rūsa tad zini melot nav labi kā sacīt ko sēsi to pļausi viss ko tev var pateikt nav ko tgt raudat , ka par tevi izstāsta taisnību ( Temulis )
Kurjers apskatija dzinēja pārsegu, piezvanija pircējam, pastāstija situāciju. Pirms kraut busā, pārsegs tika iznests ārā, gaismā, apsaktīts no abām pusēm, tas bija mans ieteikums. Kad piezvanija pircējam, tika paziņots par esošo rūsu, par kuru arī tika iedota atlaide, kuru prasija pircējs. Beigās atbrauca vesela brigāde ar gangsteru bmw x5 ar vel vienu auto. Rupjiem vārdiem stundas laikā tika spiests 35 eur no mūsu puses, kaut paša pārsega līdzi nebija, jo... ar x5 tak neies vest. Tanī brīdi es biš nokaunējos, ka tādi arī ir latvieši.dreimanis_lv rakstīja:Pirms pirku zvanīju teicu ka tiekamies lai varu apskatiit.Kungs tel necēla,bet atzvanīja tik tad kad biju jau pusceļā uz mājām.Teica ka tur viss ideāli ...palūdzu lai atsūta bildes no apakšējām kantēm.Atbilde bija ka nav jēgas fočēt tur viss chotka.Par cik čalis tā dievojās tad uzticējos un aizsūtīju kurjeru tam visam pakaļ.Proti kurjers no tādām lietām neko nezin.Savāc sūtījumu un atved.Tagad JJukoņa kungs saka sorry. Lai es maksāju vēlreiz un sūtu viņa ideālo haubi atpakaļ.
Linda, par reduktoru ļoti atvainojos, nebija īsti variantu sagādāt norunāto.
gankstas nebrauc dēļ 35eiro un ar x5Pauls rakstīja:Kurjers apskatija dzinēja pārsegu, piezvanija pircējam, pastāstija situāciju. Pirms kraut busā, pārsegs tika iznests ārā, gaismā, apsaktīts no abām pusēm, tas bija mans ieteikums. Kad piezvanija pircējam, tika paziņots par esošo rūsu, par kuru arī tika iedota atlaide, kuru prasija pircējs. Beigās atbrauca vesela brigāde ar gangsteru bmw x5 ar vel vienu auto. Rupjiem vārdiem stundas laikā tika spiests 35 eur no mūsu puses, kaut paša pārsega līdzi nebija, jo... ar x5 tak neies vest. Tanī brīdi es biš nokaunējos, ka tādi arī ir latvieši.dreimanis_lv rakstīja:Pirms pirku zvanīju teicu ka tiekamies lai varu apskatiit.Kungs tel necēla,bet atzvanīja tik tad kad biju jau pusceļā uz mājām.Teica ka tur viss ideāli ...palūdzu lai atsūta bildes no apakšējām kantēm.Atbilde bija ka nav jēgas fočēt tur viss chotka.Par cik čalis tā dievojās tad uzticējos un aizsūtīju kurjeru tam visam pakaļ.Proti kurjers no tādām lietām neko nezin.Savāc sūtījumu un atved.Tagad JJukoņa kungs saka sorry. Lai es maksāju vēlreiz un sūtu viņa ideālo haubi atpakaļ.
Pēc leksikas un imidža centās spīdēt uz to pusi.
es vienkarsi apbrinoju shitos gangsterus
iedomajies,cilvekam pat nav slinkums savakt akstu baru un braukt kkadu gaisa gabalu delj 35 euro
un haubi nepanjem lidzi jo brauc ar x5?????
agrak celtnieki tak ar x5 veda regipshu padonus uz stroikam
iedomajies,cilvekam pat nav slinkums savakt akstu baru un braukt kkadu gaisa gabalu delj 35 euro
ar kompatu pa brugji
ja pareizi saprotu tad dreimais_LV pats ir , un atļaujas vēl kaut ko sūdzēties.
cipruss ... nesatraucies. Sāks vēl te likumus pievilkt. Ja pēc ielas likumiem, tad pats zini ... sūdīgs variants. Pēc pārējiem ... dari ko gribi .
es domaju ka deļ principa vien ir verts aizbraukt lai savāc atpakal un pie kājas ar ko brauccipruss18 rakstīja:es vienkarsi apbrinoju shitos gangsterus
un sitie regipša vedēji tgt slēpjas no kredīt reformas un iet ar kājām
P.S viens saka ka pa rūsu neredzeja viens saka ka pa rūsu tika dota atlaide vīri novienojaties ko jūs rakstat
sirmais rakstīja: cipruss ... nesatraucies. Sāks vēl te likumus pievilkt. Ja pēc ielas likumiem, tad pats zini ... sūdīgs variants. Pēc pārējiem ... dari ko gribi .
nee nee,es tik zinjkares pec pajautaaju
asinis shkjidiis,taa kaa ................
ar kompatu pa brugji
Man nav jāmaksā tavas kļūdas dēļ ja neesi šķūnītī taisīts un pa spundi barots tad elementāras lietas kā saprast un apgalvot ka tur viss chotka un nav vajadzīga neviena bilde vajadzētu saprast..Ar labdarību nenodarbojos.
Pauls rakstīja:Kurjers apskatija dzinēja pārsegu, piezvanija pircējam, pastāstija situāciju. Pirms kraut busā, pārsegs tika iznests ārā, gaismā, apsaktīts no abām pusēm, tas bija mans ieteikums. Kad piezvanija pircējam, tika paziņots par esošo rūsu, par kuru arī tika iedota atlaide, kuru prasija pircējs. Beigās atbrauca vesela brigāde ar gangsteru bmw x5 ar vel vienu auto. Rupjiem vārdiem stundas laikā tika spiests 35 eur no mūsu puses, kaut paša pārsega līdzi nebija, jo... ar x5 tak neies vest. Tanī brīdi es biš nokaunējos, ka tādi arī ir latvieši.dreimanis_lv rakstīja:Pirms pirku zvanīju teicu ka tiekamies lai varu apskatiit.Kungs tel necēla,bet atzvanīja tik tad kad biju jau pusceļā uz mājām.Teica ka tur viss ideāli ...palūdzu lai atsūta bildes no apakšējām kantēm.Atbilde bija ka nav jēgas fočēt tur viss chotka.Par cik čalis tā dievojās tad uzticējos un aizsūtīju kurjeru tam visam pakaļ.Proti kurjers no tādām lietām neko nezin.Savāc sūtījumu un atved.Tagad JJukoņa kungs saka sorry. Lai es maksāju vēlreiz un sūtu viņa ideālo haubi atpakaļ.
tad kuram no jums ir taisnība kurs meloJJukonis rakstīja:es atdzistu es kratīgi nepaskatījos. un naudu atdevu un haubei pats aizbraucu pakal un cilvēks saka ka neko nerakstis forumos ja es savākšu to haubi un adošu naudu un es to izdarīju bet cilvēks netur doto vardu!GM-747 rakstīja:a par ko tu domāji kad pārdevi haubi ja tev cilvēks prasa vai ir rūsa tad zini melot nav labi kā sacīt ko sēsi to pļausi viss ko tev var pateikt nav ko tgt raudat , ka par tevi izstāsta taisnību ( Temulis )
Kurš teica ka braucu speciāli?cipruss18 rakstīja:es vienkarsi apbrinoju shitos gangsterus
nu man pa lielam vienalga,bet nu neizklausas,ka butu garambraucot pieskrejis ar patsmit purniem
ar kompatu pa brugji
Pirms jautāju kad būsi pēc savas sterilās haubes atbilde bija nezinu kad būs laiks Kad kāds no malas pazvanija un pajautāja ka grib iegādāties viņu tad ātri vien atskrēji..
Pārdod bmw detaļas un pat orģinālu no ķīnas neatšķir.
Pārdod bmw detaļas un pat orģinālu no ķīnas neatšķir.
Lohiem lohu problēmasdreimanis_lv rakstīja:Kurš teica ka braucu speciāli?cipruss18 rakstīja:es vienkarsi apbrinoju shitos gangsterus
Ja pārdevējs saka taisnību, rūsu parādīja un par to vēl atlaidi iedeva, tad pircēj sorry, bet esi mudaks, kā saka, skopais maksā divreiz, būtu uzreiz ņēmis normālu haubi pa lielāku cenu un bez diedelēšanas
un vēl krievu krimināl filmu iespaidā ar Xiņu barā braukt prasīt to naudu un tikai nevajag, ka speciāli nebraucu, ķipa tā netīšām tur gadījies, bet pēc haubes kurjeru no velns zin kurienes pakaļ sūtiji
Braucu no Jelgavas uz Salacgrīvu un nebija tur padsmit purni Ko vēl kungi vēlas dzirdēt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 92