e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 62
- chevron_right
heh ritīgs izklaides brauciens bija, un vēl tas komentārs mašīnā - ew sāk smirdēt pēc bendžas, pie sliedēm labāk nestājiesOzys 90 rakstīja:Bleee manam vel tiko lādēšana nobruka pa tumsu braucu bez gaismām un pie siedem ve saka raustities
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
hvz. Vajag tik pārbaudīt vai tas ir vaininieks. Rīt tik braukšu uz garāžu, tādēļ arī minēju - uz kādu laiku.ROYALTY rakstīja:uz kādu brīdi ir cik ilgi?
Kāds zin kur cēsīs var nopirkt un pa cik durvju apšivku klipšus>?
Es pirku savam parts for you.
Cenu gan neatceros.
Cenu gan neatceros.
Es pagājušajā vasarā pirku parts4you! Neesi tur skatījies?Burbul1s rakstīja:Kāds zin kur cēsīs var nopirkt un pa cik durvju apšivku klipšus>?
mani vairak interesee tieshi cena, vienk gribu tirgu izpeetiit ja kadam vaig tad varam pa labu ciparu sarunaat, man veel kkaadi 20gb ir
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Manuprāt bija ap 16 santīmiem gabalā!Burbul1s rakstīja:mani vairak interesee tieshi cena, vienk gribu tirgu izpeetiit ja kadam vaig tad varam pa labu ciparu sarunaat, man veel kkaadi 20gb ir
Izdomaj tjip nodarboties ar klipshu biznesu
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
kādam nav kapota troses,un baltais pagrieziens(laikam labā puse)? steidzami vajag!!!!p.s. kurš no cēsiniekiem brauc rīt uz seervisu? darbā sarakstā redzēju,ka rīt žurka(kupeja)
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
[quote="matissc"]Izdomaj tjip nodarboties ar klipshu biznesu
Sent from my S3 mini using Tapatalk[/quot
Ar kaut ko jāsāk
Sent from my S3 mini using Tapatalk[/quot
Ar kaut ko jāsāk
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Servisu Cēsis ir daudz uz kuru tieši?tomex rakstīja:kādam nav kapota troses,un baltais pagrieziens(laikam labā puse)? steidzami vajag!!!!p.s. kurš no cēsiniekiem brauc rīt uz seervisu? darbā sarakstā redzēju,ka rīt žurka(kupeja)
pie Gata Brieža,kurš agrāk bija tur kur ir parts4you. bet nu esam lenču ielā!
rīt mēs ciet,ja domā pie Gata,atbrauc pirmdien.
Tāds pats klusums kā pašās Cēsu ielās
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Cēsis vienmēr kapa klusums brīvdienās nemaz netiku līdz centram
Pa nedēļu maniju tevi. pie viršiem bijam ar mopēdiem. :d 2dien laikam.Ozys 90 rakstīja:Cēsis vienmēr kapa klusums brīvdienās nemaz netiku līdz centram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …