Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 68
- chevron_right
Atkarīgs jau kā pieliek. Ja torčīs ārā no kapota, tad gan jau kaut ko ieliks, bet tā vispār ar turbo var iziet skati bez probām.
Uzlīme uz priekšēja stikla gar sanu , no TA zimes un uz augšu piesiesies? :)
Nav šofera puse, visticamāk laidīs cauriDzontars rakstīja:Uzlīme uz priekšēja stikla gar sanu , no TA zimes un uz augšu piesiesies? :)
Ja dzinējs biš ar eļļu nopunķojies, tad par to liek 1 vai 2 ?
Man ielika 2 par sausu eļļas pleķi uz motora, aizved vnk nomazgāt tieši pirms skates un būs ok.
- ikey07
Man Rīgā kuru jau gadu nerpasa aprikojumu uzradīt Patīk iet TA Rīgā. Laukos mani kā ezīti vnk č...
Man atkal labāk patika Alūksnē TA iet. Pie sīkumiem (vismaz man) nekasījās, 2 lika tikai tad, ja tiešām reāli pipec kaut kas bija. Tur zināja, kas es tāds un kur strādāju un to, ka neatstāšu auto ar bīstamiem defektiem
Veicās, musu krajā izlien skaudības princips. Tāpe pie visa piekasas pie ka iespejams.marux rakstīja:Man atkal labāk patika Alūksnē TA iet. Pie sīkumiem (vismaz man) nekasījās, 2 lika tikai tad, ja tiešām reāli pipec kaut kas bija. Tur zināja, kas es tāds un kur strādāju un to, ka neatstāšu auto ar bīstamiem defektiem
es savu inspektoru jau pašā sākumā iedzinu besī ar gaismām un pārējām figņām un visu pārējo baigi pavirši skatījās. Kaut gan labāk būtu piekari kārtīgi izčamdījis, jo tur točna kaut kas grab, bet šis neko, labāk saliek 8 divniekus par huiņām
vai TA kaut ko saka ja aizmugurē stāv savādāki diski nekā priekšā?
galvenais lai ir vienāds diametrs diskiem
Paldies.
+ vai TA piesienas, ja spidometrā nerāda dzinēja temperatūru?
RENIO rakstīja:Paldies.
Man pat liekas ka viņi tam nepievērš vērību, moš tu tur stāvēji kādu laiku un motors atdzisa.
- ikey07
No cik soda punktiem jāiet tie drošas braukšanas kursi?
Stāžs vēl nav 2 gadi.
Stāžs vēl nav 2 gadi.
12.1. ja iegūto uzskaites punktu skaits sasniedzis četrus, — rakstisku brīdinājumu;No cik soda punktiem jāiet tie drošas braukšanas kursi?
Stāžs vēl nav 2 gadi.
12.2. ja iegūto uzskaites punktu skaits sasniedzis astoņus, — apmācības kursus (semināru) ceļu satiksmes drošības jautājumos un transportlīdzekļa drošas vadīšanas jautājumos;
12.3. ja iegūto uzskaites punktu skaits sasniedzis 10, transportlīdzekļa vadītājam, kura vadītāja stāžs ir mazāks par diviem gadiem (turpmāk — jaunais vadītājs), — transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz vienu gadu;
man viekārši šodien uz ēpastu atnāca vēstule, ka nu jau ir 8 punkti, bet nekas vairāk nebija rakstīts, vaitad nebūtu kādai pavēstei jāatnāk par to, ka nepieciešami tie kursi, vai tas man ir pašam jānoskaidro?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 68