zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 73
- chevron_right
Hwz braucot viss superbestbmw rakstīja:Ne vienmer elja iet tosola vai tosols elja. Pietiek ar plaisu galva lai tev dzitu ara tosolu kur vien iespejams. Ja salona nebutu silta gaisa tad nebutu atgaisots pienacigi. Domajams ka motors ir loti labi bijis variits vai arii ar udeni gazts un saldets.
Stāvot varas bet ja pecka ierubita tad nevaras.
Motors arī iet tiešām ļoti solīdi priekš tā M43b18 pirmdien pamēģināšu samainīt ūdens sukni un laikam arī radiatoru ja nelīdzēs būs jaswapo b20
Reāli būtu naudu kupejā ielicis, ne ākstijies ar šito miskasti
viedi vārdiKA-91 rakstīja:Reāli būtu naudu kupejā ielicis, ne ākstijies ar šito miskasti
ventilatoru paskaties drizak ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
+, pie silta motora ar kartonu/salocītu papīru lēnām liec pie ventilatora, ja apstāsies tad mufte beigta.nuugjis rakstīja:ventilatoru paskaties drizak ..
No šitā tiks nolasīti visādi labumi kupejai ka piemēram lampas lielais radiators analogā klimaKA-91 rakstīja:Reāli būtu naudu kupejā ielicis, ne ākstijies ar šito miskasti
Problēma atrisināta rīts gudrāks par vakaru
Kārtīgi atgaisoju un viss tip top
Kārtīgi atgaisoju un viss tip top
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu tātad beidzot savedu savu sedanu kaut cik sakarīga stāvoklī ar jaunu TA. Plāni uz šo lamatu ofic tiks likts trasē.
Rīt jāuzmet m bamperu ar miglam
Koilas uz pavasari būs jāuzmet
Un ofic m50 swapu.
Uz skati ieguldīju 55€ takā nemaz tik Nop..ts nebija
Kas ir sadarits līdz šim laikam..
Samainīts aizmugurējais gultnis.
Divas atsaites
Bremžu trubina.
Reikai pilniks
Un protams atrisināta problēma ar motora karsanu.
Un pie balto dūmu mākoņa vainīgs bija kondensāts kas krājas izputēja
Rīt jāuzmet m bamperu ar miglam
Koilas uz pavasari būs jāuzmet
Un ofic m50 swapu.
Uz skati ieguldīju 55€ takā nemaz tik Nop..ts nebija
Kas ir sadarits līdz šim laikam..
Samainīts aizmugurējais gultnis.
Divas atsaites
Bremžu trubina.
Reikai pilniks
Un protams atrisināta problēma ar motora karsanu.
Un pie balto dūmu mākoņa vainīgs bija kondensāts kas krājas izputēja
A kur pie velna ir kupeja? Es pārāk daudz esmu palaidis garām.
Uz kupeju nestāv šobrīd. Apsveru domu dot sametinat kādam.Inferno rakstīja:A kur pie velna ir kupeja? Es pārāk daudz esmu palaidis garām.
Negribi gadījumā notirgot kupeju un miers?zurkae36 rakstīja:Uz kupeju nestāv šobrīd. Apsveru domu dot sametinat kādam.Inferno rakstīja:A kur pie velna ir kupeja? Es pārāk daudz esmu palaidis garām.
Negribu ganZzevsS rakstīja:Negribi gadījumā notirgot kupeju un miers?zurkae36 rakstīja:Uz kupeju nestāv šobrīd. Apsveru domu dot sametinat kādam.Inferno rakstīja:A kur pie velna ir kupeja? Es pārāk daudz esmu palaidis garām.
Tur vnk ir ļoti daudz jāmetina un tas nau vienas dienas darbs. Visa grīda abi slieksni aizmugureja arka līdz bakas vacinam. Palēnām savākšu visu ko vaijg metināšanai un tad skatīšos pats darīšu vai došu citām. Slieksnis viens ir plāksne grīdai arī ir tagat vēl arku vajadzētu sazīmēt. Vislielākā problēma ir tā kā nau normāls aparāts ar ko vārīt. Viens aparāts iet tikai uz lielu strāvu un otram ar ko varētu sametinat nau 0.8 rullīši priekš stieples
Teiksu godīgi tas sedans izskataas vienkarši pretīgi
Tāpēc tas arī būs trases vagens priekš tam izmaksām ko man viņš izmaksājis es galīgi neiespringstu vizuālajāGM-747 rakstīja:Teiksu godīgi tas sedans izskataas vienkarši pretīgi
Piedalisies nopietni vai ta tikai kaut kad uzbrauksi?zurkae36 rakstīja:Tāpēc tas arī būs trases vagens priekš tam izmaksām ko man viņš izmaksājis es galīgi neiespringstu vizuālajāGM-747 rakstīja:Teiksu godīgi tas sedans izskataas vienkarši pretīgi
Domāju pa ziemas trasēm taisnot rokas.riebeklis rakstīja:Piedalisies nopietni vai ta tikai kaut kad uzbrauksi?zurkae36 rakstīja:Tāpēc tas arī būs trases vagens priekš tam izmaksām ko man viņš izmaksājis es galīgi neiespringstu vizuālajāGM-747 rakstīja:Teiksu godīgi tas sedans izskataas vienkarši pretīgi
Miglas un M bampers šodien uzinstalēts.
Brīvdienas jāuzmet Koilas un jāsavāc M lūpu
Un tad jau uz ātro janokraso un swaps M50
Brīvdienas jāuzmet Koilas un jāsavāc M lūpu
Un tad jau uz ātro janokraso un swaps M50
Laikam jau bez tā M-bampera nevar izdzīvot šinī pasaulē
Nah tev trases variantam M bampers ar lūpu un pārkrāsošana? P.S Man vienalga,vrb vnk ne tā izpratu auto izmantošanas nolūkus...
Ja bamperu dod par kapeikām kāpēc lai neņemtu? Un stock bampers bija salauzst nostiprināts ar samareziemEdvards77 rakstīja:Laikam jau bez tā M-bampera nevar izdzīvot šinī pasaulē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 73