Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 292
- chevron_right
Jā, tā arī apmēram sanāks... Cik sapratu, jau pēc apmēram nedēļas mašīnīte būs jāgādā atpakaļ mājās un varēšu beidzot atkal likt visu kopā Smaids pa visu sejudogMa rakstīja:Man jau liekas, ka abi krāmēsim visu iekšā vienlaicīgi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kad tad apmēram varēs Tevi redzēt uz ceļiem ar Tavu bembīti?Podziņa rakstīja:Jā, tā arī apmēram sanāks... Cik sapratu, jau pēc apmēram nedēļas mašīnīte būs jāgādā atpakaļ mājās un varēšu beidzot atkal likt visu kopā Smaids pa visu sejudogMa rakstīja:Man jau liekas, ka abi krāmēsim visu iekšā vienlaicīgi
KLAVINS rakstīja:tad jav driz jasak likt kopaa jo ziema atri paskriesPodziņa rakstīja:Beaidzot mans bumerītis vairs nestāv pie mājas kā piemineklis Vakar vēlu vakarā ar treileri tika izvests uz Piņķiem pie metinātāja ar 15 gadu stāžu Dzirdēju, ka tas esot ahujenn...s metinātājs Beaidzot, beidzot kautkas notiekās
Jā, vēl jāpaspēj atrast ļoti labs krāsotājs, bet ne kosmisks un jāpārkrāso, tad varēšu gaidīt pavasari un braukt uz sabraucieniem atkal ar savējo nevis ar ko pagadās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Domāju, ka uz pavasari, tad kad viss būs perfekti pabeigtsSkudraa rakstīja:Kad tad apmēram varēs Tevi redzēt uz ceļiem ar Tavu bembīti?Podziņa rakstīja:Jā, tā arī apmēram sanāks... Cik sapratu, jau pēc apmēram nedēļas mašīnīte būs jāgādā atpakaļ mājās un varēšu beidzot atkal likt visu kopā Smaids pa visu sejudogMa rakstīja:Man jau liekas, ka abi krāmēsim visu iekšā vienlaicīgi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es a pieteikšos pie tava krāsotāja,man a vajadzēs tā kā meklē tādu kārtīgu un pa sakarīgām naudām!
p.s. pieliets tosols un eļļa! Tiks veikti novērojumi,jo atkal uzrāvām normālu dūmu mākoni un tosola līmenis kritiski nokrities!
p.s. pieliets tosols un eļļa! Tiks veikti novērojumi,jo atkal uzrāvām normālu dūmu mākoni un tosola līmenis kritiski nokrities!
coupe 2.8
iepirkti divas jaunas xenona lampinas miglaam jo vecas jav bija sevi atkalpijusas + mitrums bija ticis uz vinaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Shodien uzlikta motortelpas aizsargpanna Vismaz dublji un sniegs nebojaas motortelpas vizuaalo izskatu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir jēga no tās panas ,vina uz pirmās kupenas ziemā neizjuks, pašam ar bija doma par tādu , Kads vinai matriāls un kur pirki ja nav noslēpums ?Orkaans rakstīja:Shodien uzlikta motortelpas aizsargpanna Vismaz dublji un sniegs nebojaas motortelpas vizuaalo izskatu
Savu funkciju vinja pilda labi:)
Njeemu muusu firmai piederoshajaa veikalaa. izmaksas ap 20Ls
Uzstaadiishana aiznjeema 15min
Njeemu muusu firmai piederoshajaa veikalaa. izmaksas ap 20Ls
Uzstaadiishana aiznjeema 15min
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Noņemts aizdedzes atslēgas mehānisms un konstatēts ka viņam ir pipec.
Beigās vakar sanāca piekurbulēt traktoru?
Piekurbulēju ar vadiņiem un klemējošu stūres saslēgu vēl tiku līdz mājai. Brīžiem daudz netrūka lai uz beņķa peļķe būtu
Tagad tik jādabūn tas mehānisms
Tagad tik jādabūn tas mehānisms
Ar vadiņiem pie startera vai kontaktgrupas? :) Kuri īsti vadi bija? (PM)
tur tik jaarauj nost kontaktgrupa un kautkuri divi tik bija :D elemntaari, ja nav signalizaacijas, imobilaizera.
Divi, tas tiesa Vakar minējām, bet, cik sapratu sarkanais ar kaut ko
Atklāta ziemas riepu sezona... Auto vadāmība - kā pa dubļu peļķi Toties salonā vairs nekas negrab
nav takaa par aatru?
Var jau vēl kādu nedēļu pavilkts garumā, bet no rītiem aiz loga stabilie +3...+5 grādi rada bažas manai nervu sistēmai. Bez tam, kad sāksies nopietnais sniedziņš, man vnk nebūs laika domāt par savām riepām, jo būs jāmontē citiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 292