Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 65
- chevron_right
Noteikit jau aprunāta tēma,bet diskus uz sezonu steidzami vajag citus
Cik es dzirdēju uz nākošo sezonu varēs strītā ar hidruRENIO rakstīja:Idejiski tagad macies mest ar hidro...bet street jau nevar pielietot to.
Nav taa ka pec tam grutaak pierast iemest bez hidro?
es arī
Biju ruliti.redzeju ka sabine brauc.teiksu godiigi,progress ir.vel jamacas,bet beidzot ir sansliide
ar kompatu pa brugji
tas labi
Kaut kāda bildīte no bikertoyz kalendāra fotosesijas.. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Es ikdienā kā arī šķērsām braucot braucu ar tiem papēžiemArchizlv rakstīja:
Tik nesaki ka ar tām augstpapēdenēm var pabraukt ar to mašīnu.
Laikam dzimusi esmu papēžos un pie stūres
Piekritīšu, ka ar e36 ar papēžiem ir ļoti ērti braukt, ko nevaru teikt par citiem auto....
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vīri, ir izaicinājums!Podziņa rakstīja:Piekritīšu, ka ar e36 ar papēžiem ir ļoti ērti braukt, ko nevaru teikt par citiem auto....
Ar to būs problēmas, atrast izmēruReinholds rakstīja:Vīri, ir izaicinājums!Podziņa rakstīja:Piekritīšu, ka ar e36 ar papēžiem ir ļoti ērti braukt, ko nevaru teikt par citiem auto....
Tu meiginasi braukt ar augstpapeziem?Reinholds rakstīja:Vīri, ir izaicinājums!Podziņa rakstīja:Piekritīšu, ka ar e36 ar papēžiem ir ļoti ērti braukt, ko nevaru teikt par citiem auto....
Tas gan e36 ir eerts jebkuraa veidaa :)Podziņa rakstīja:Piekritīšu, ka ar e36 ar papēžiem ir ļoti ērti braukt, ko nevaru teikt par citiem auto....
Man ari ar citiem auto un jebkadiem citiem papezhiem nav problemas braukt taisni vai ne taisni :)
Un ko juus chali izdomajat? vilksiet papezhus un mejginasiet pabraukt?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sabinchix rakstīja:Tas gan e36 ir eerts jebkuraa veidaa :)Podziņa rakstīja:Piekritīšu, ka ar e36 ar papēžiem ir ļoti ērti braukt, ko nevaru teikt par citiem auto....
Man ari ar citiem auto un jebkadiem citiem papezhiem nav problemas braukt taisni vai ne taisni :)
Un ko juus chali izdomajat? vilksiet papezhus un mejginasiet pabraukt?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Gan jau izmēģināt gribētu kāds,bet ar tiem izmēriem nedaudz būtu problēma!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Tātad nedēļu atpakaļ paciemojos pie Drifta darbnīcas foršajiem džekiem, pamērījām kopā manam motoram kompresiju uutt..pie viena arī iztīrīju sveces uutt... :)
Nju laba ziņa ir, ka nākamnedēļ mainīšu motoru uz ko dzīvīgāku un ejošāku, būs 2,8 vanos, bet nu labā stāvoklī
Nju laba ziņa ir, ka nākamnedēļ mainīšu motoru uz ko dzīvīgāku un ejošāku, būs 2,8 vanos, bet nu labā stāvoklī
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Maris mainiis?
pie vecajiem sponsoriem vairs neko nedari?
ar kompatu pa brugji
Nē.cipruss18 rakstīja:Maris mainiis?
Pie tiem ikdienišķās lietas/apokopes tikai.
visu cieņu, meitenei par braukšanu utt.
bet varat mani tagad nolikt vai teikt, ko gribat, bet gēla nadziņi un garažā nosmērētas rokas neiet kopā un nav sievišķīgi
bet varat mani tagad nolikt vai teikt, ko gribat, bet gēla nadziņi un garažā nosmērētas rokas neiet kopā un nav sievišķīgi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 65