-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 52
- chevron_right
ej izaudz interneta daiļdirsēj!
nleai rakstīja:lai vieglāk purns izslīd un var nošķilt laikam.Cosmoss rakstīja:Nju fui kas par valodiņu! fui fui fui
Anyway,pa tēmu - nafig ziemā sagāzt?
Tākā dabiskā atlase?
Cosmoss rakstīja:nleai rakstīja:lai vieglāk purns izslīd un var nošķilt laikam.Cosmoss rakstīja:Nju fui kas par valodiņu! fui fui fui
Anyway,pa tēmu - nafig ziemā sagāzt?
Tākā dabiskā atlase?
drikst jumspajautat ,kas jums liek domat ,ka ratu sagazums ir pieljauj purna izslideshanu?
ar kompatu pa brugji
spečuks neesmu un nav ne jausmas kā ir braukt ar auto ar "negative camber", bet loģiski spriežotcipruss18 rakstīja:
drikst jumspajautat ,kas jums liek domat ,ka ratu sagazums ir pieljauj purna izslideshanu?
1. Lielāks riepu nodilums -> sliktāka saķere
2. Mazāks laukums uz ko auto purns "spiež"
Ok, sausā laikā vai trasē braucot auto ir stabilāks, bet nu tad atkal - vai ta nevajag nedaudz uz āru tos ratus panest??
+nleai rakstīja:gadījumā nesamazinās riepas virsmas saķere ar ceļu?
Cosmoss rakstīja:spečuks neesmu un nav ne jausmas kā ir braukt ar auto ar "negative camber", bet loģiski spriežotcipruss18 rakstīja:
1. Lielāks riepu nodilums -> sliktāka saķere
2. Mazāks laukums uz ko auto purns "spiež"
Ok, sausā laikā vai trasē braucot auto ir stabilāks, bet nu tad atkal - vai ta nevajag nedaudz uz āru tos ratus panest??
Huļi tad F1 aizmugurējie rati taisni, bet priekšējie sagāzti? Lai sudigak uz ceļa turetos un lai purns izslīd labāk?
SunCoast Customs IIIM
kas notiekkad auto iet sanslide,uz kurieni visa inerce,speks iet?
gadijuma nav ta ka plakne izlidzinas,rodoties spiedienam uz saanu?
ar kompatu pa brugji
Meeris rakstīja:
Huļi tad F1 aizmugurējie rati taisni, bet priekšējie sagāzti? Lai sudigak uz ceļa turetos un lai purns izslīd labāk?
vou vou, nevajag jau tik agresīvi...
starp F1 un Hapo kupeju es domaju ir liela atšķirība. Priekšējos ratus sagāž lai būtu stabilitāte lielāka, to es neapšaubu, bet ir diezgan ekstrēmas atšķirības starp formulu un Hapo kupeju :neticami_bet_fakts: :mindblowing:
Piemēram:
1.Riepu platums
2.Segums pa kuru tiek braukts
3.Neatceros pedejo reizi kad F1 sacīkstēs būtu sniegs
4.Un dažādas attiecības starp spēkrata masu un attālumu starp abiem riteņiem, riepu kvalitāti un to platumu, kuras var izskaidrot labāk fizikas profesors vai vienkārši ļoti zinoš cilvēks
Bet nu varbūt tiešām Meeris ir taisnība un es esmu idiots
Tā varētu būt, bet mans galvenais jautājums, uz kuru tā arī nav atbildēts - Kādēļ ziemā jāsagāž? Vai tas negatīvi vai pozitīvi ietekmē braukšanu ļoti slidenos apstākļos? (nerunājot par šķērēšanu)cipruss18 rakstīja:kas notiekkad auto iet sanslide,uz kurieni visa inerce,speks iet?
tā protams ir, bet kaut kā ar braukšanu pa sniegu tas viss neiet īsti kopā.cipruss18 rakstīja:kas notiekkad auto iet sanslide,uz kurieni visa inerce,speks iet?
@instagram - anrijs.v
Atļaušos nepiekrist!Cosmoss rakstīja:Meeris rakstīja:
starp F1 un Hapo kupeju es domaju ir liela atšķirība.
Nenoliedzami ir saskatāma līdzība gan tehniski gan vizuāli.
Sagāztie rati
Aizmugurējais spoileris/ antispārns, kurš ne tikai vizuāli papildina auto izskatu, bet arī pilda downforce funkciju, kas uzlabo auto gaitas īpasibas un vadamibu lielā atrumaa un sniegā .
U.c. modifikacijas
SunCoast Customs IIIM
Ņjā, tik daudz ekspertu vienuviet pirmo un pēdējo reizi mūžā laikam redzu.
Galvenais, lai modifikācijas pilda funkcijuMeeris rakstīja:
Atļaušos nepiekrist!
Nenoliedzami ir saskatāma līdzība gan tehniski gan vizuāli.
Sagāztie rati
Aizmugurējais spoileris/ antispārns, kurš ne tikai vizuāli papildina auto izskatu, bet arī pilda downforce funkciju, kas uzlabo auto gaitas īpasibas un vadamibu lielā atrumaa un sniegā .
U.c. modifikacijas
Auto Inženieru kauss 2015
Riteņu sagāzums ( neiet runa par trases auto un braukšanu trasē ). Kā jau viens pieminēja, saķeres virsma samazinās, kā arī nodilums palielinās. Saķeres virsma ziemā ļoti daudz nozīmē.
Pārējie "sporta" pričendāļi, tikai ņem un šim auto atņem dinamiku un jaudu + palielina patēriņu. Par to spoileri, šaubos vai tur kāds dižais dauņforce ir. Nopietnie džeki vēja tuneļos ņem un skatās gaisa plūsmas. Nevis uz dullo kaut ko uzmet un būs gerai.
Pārējie "sporta" pričendāļi, tikai ņem un šim auto atņem dinamiku un jaudu + palielina patēriņu. Par to spoileri, šaubos vai tur kāds dižais dauņforce ir. Nopietnie džeki vēja tuneļos ņem un skatās gaisa plūsmas. Nevis uz dullo kaut ko uzmet un būs gerai.
Žel E36.LV foruma . Kadreiz bija interesanti lasīt !
Tagad forums grimst sudos un reali ir ļoti maz saturiski topiki.
Reali žel hapo. Viņa topiks, bet viņam pa 10 lapaspusēm 1-2 posti. Reali driz te diemžel ja šitā te leksies visi nebūs neka labāks par bmwpoweru. Te ir HAPO topiks, viņa auto, viņa idejas, viņa darbi ! Bet atverot ši topika pedējās lapaspuses, saprotu ka talāk par tukšu (piedodiet) diršanu netiekat . Nu būtu pateikuši kādu labu vārdu. Vajadzētu izveidot forumu - padirsties.lv
Nu reali jega te kautko lasīt, ja man entās lapaspuses jalasa, ka te ciprusam maca Latviešu valodu. Tak beidzat veči. Liekas ka sen neesat dabujuši un esat pārāk uzbudināti . HAPO vēlu veiksmi! Uzturi auto, reali patīk Tava attieksme pret šiem bērniem. Jo Tu saproti ka nav jega viņiem kautko teikt . Par žurku, vajag arī LV ko šādu! Ceru ka būs vēl kas inviduals un neredzets un ceru ka nakamreiz atverot topiku redzēšu kādu HAPO Atskaiti par padarīto. Nevis ciprusa un viņa Latviešu valodas skolotāja diskusiju.
Piedodiet par spamu. Nevareju uz to noskatities.
Tagad forums grimst sudos un reali ir ļoti maz saturiski topiki.
Reali žel hapo. Viņa topiks, bet viņam pa 10 lapaspusēm 1-2 posti. Reali driz te diemžel ja šitā te leksies visi nebūs neka labāks par bmwpoweru. Te ir HAPO topiks, viņa auto, viņa idejas, viņa darbi ! Bet atverot ši topika pedējās lapaspuses, saprotu ka talāk par tukšu (piedodiet) diršanu netiekat . Nu būtu pateikuši kādu labu vārdu. Vajadzētu izveidot forumu - padirsties.lv
Nu reali jega te kautko lasīt, ja man entās lapaspuses jalasa, ka te ciprusam maca Latviešu valodu. Tak beidzat veči. Liekas ka sen neesat dabujuši un esat pārāk uzbudināti . HAPO vēlu veiksmi! Uzturi auto, reali patīk Tava attieksme pret šiem bērniem. Jo Tu saproti ka nav jega viņiem kautko teikt . Par žurku, vajag arī LV ko šādu! Ceru ka būs vēl kas inviduals un neredzets un ceru ka nakamreiz atverot topiku redzēšu kādu HAPO Atskaiti par padarīto. Nevis ciprusa un viņa Latviešu valodas skolotāja diskusiju.
Piedodiet par spamu. Nevareju uz to noskatities.
BMW forever
Spamu? Man liekas, ka kaut ko par tēmu pēdējo reiz redzēju kādas 5 lappuses atpakaļstalone rakstīja: Piedodiet par spamu.
Bet nu jā, forumā neesmu ilgi, un lai atrastu kaut vienu bildi ar to autiņu, par kuru te iet baigākais cepiens, man pagāja diezgan ilgs laiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 52