Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 62
- chevron_right
pirmā bilde varbūt drusku pa vidu vairāk prasītos pašu auto, bet nu tas tā, manas domas tikai.
otrā bilde
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Izskatās kā ne LV!
P.S. Šitās bildes bija no misenes!
P.S. Šitās bildes bija no misenes!
man patika otraa bilde + fonaa daugava + skulptura + cilveki uz solinja seez , tada makslinieciska
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Netīra!
redzeets dziivee, izskataas ljoti labi, tacu prasaas kko dariit ar diskiem, kkadu krasojumu
Smuks sedans, piestāv rižie lukturi aizmugurē. Un vai man tikai tā izskatās vai numurs aizmugurē ir šķībs?
Nav gan!
erda rakstīja:Nav gan!
Nju skaistas jau skaistas taās bildes!!
Smuks :) diez kā izskatītos ar nokrāsotiem disku vidiem tādā pašā "rižiku'' krāsā kā pagriezieni... varētu būt interesanti Šogad orandžā krāsa modē :D:D:D:D
Man patīk arī tā, pokemonisms sāk apnikt! Izskatās, ka mazais lodziņš aizmugurējām durvīm nav notonēts?!
d[-_-]b
Visa pakala ir toneta! Tik tas bija loti sen un nav taisniba!
Es arī jūtos vīlies...RENIO rakstīja:šīs bildes kaut kā nav erdas stilā....
kaut kas nav ... kaut kādas pelēkas.
Pēdējā bilde jau laba!
P.S. zinu kādēļ erdam nesanāk bildes, jo diski nav tādi kādiem bija jābūt
P.S. zinu kādēļ erdam nesanāk bildes, jo diski nav tādi kādiem bija jābūt
Erdam vajag citu objektīvu.
Tā jau auto smuks.
Tā jau auto smuks.
ļoti trūkst disku krāsojums šim auto, bet tā jau nice, vienīgais liekas, ka ar baltajiem pagriezieniem bij labāk..
tu tā pasaki, itkā tiem diskiem vispār krāsa nebūtukkk_24 rakstīja:ļoti trūkst disku krāsojums šim auto, bet tā jau nice, vienīgais liekas, ka ar baltajiem pagriezieniem bij labāk..
nē nē, nevajag nekādas pokemonu krāsas. šādi ar visiem rižikiem izskatās ļoti glauni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 62