RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 86
- chevron_right
p.s. man jau viņš bija pagāšgad, gan jau iesēdās tev galvāKarrlo rakstīja:Es laikam traapiju liidziigaa tonii ...Sorry
Pstiesiba ta bija vieniga normala zilgana krasa ,kas Blast'a bija pieejama - mums lidziga gaume laikamRENIO rakstīja:p.s. man jau viņš bija pagāšgad, gan jau iesēdās tev galvāKarrlo rakstīja:Es laikam traapiju liidziigaa tonii ...Sorry
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Beautiful Mechanical Wonder
CeramsArmando rakstīja:kad viss bus salikts, buus smuki
tas jau škunis , bet man stav , un izskats patik , taka ieteiktu
cik saprotu pēc bildes, tie ir melnie matētie, tad jā , es liktu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
muļķibas !!! izņem spidiķi , atskruve 6 skruves (lajkam 6 bija) ataisi spidometru , un ieliec iekša , tad saliec visu atpakaļ
tas gan
andrjuha37 rakstīja:muļķibas !!! izņem spidiķi , atskruve 6 skruves (lajkam 6 bija) ataisi spidometru , un ieliec iekša , tad saliec visu atpakaļ
Bāc, es liku neizņemot spido!
ka tas ir iespejams ?erda rakstīja:
iznjemot dzineeju un izzagejot uguns sienu!
bet ja par teemu tad melnus mateetus liec tik ieksha!
bet ja par teemu tad melnus mateetus liec tik ieksha!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
andrjuha37 rakstīja:ka tas ir iespejams ?erda rakstīja:
es taču ākstos!
Tie ķīnas riņķi liekas, ka katrs komplekts savstarpēji atšķirās D!
1. mašīnai, kad liku- ieliku, bet ar pūlēm iespiedu viņus, 2. mašīnai, kad gribēju likt- nekas neizdevās, vienkārši nevarēja iestūķet panelī un cauri!
cik izmaksātu sacinkot 20 disku skrūves?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
man šis izmaksāja 8 eur - tur bija 4,5 kg.
un kurā vietā?RENIO rakstīja:man šis izmaksāja 8 eur - tur bija 4,5 kg.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 86