Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- …
- 679
- chevron_right

Es gan pie Sēnītes nevienu citu žurci nemanījumarens rakstīja:Redzēts mārux vakardien,virzienā uz Rīgu,pie sēnites.

Šad tad jau no rīta arī Tev astē sēžu dienvidu tilta virzienā!Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Es beigas tikai pamaniju- un uzreiz nogriezies!! Aatri jau paraak nebraucaam! Smuki slideju satiksmee.IMRE rakstīja:Jā!centies aizmukt?
es jau domaju ka buus jaapasliid kopaa bet uzreiz pazudi! :(

Ginekologs šovakar redzēts imantā, abavas teritorijā

biju oranzaja sprinteri!tiesi uz tilta samainijamies.marux rakstīja:Es gan pie Sēnītes nevienu citu žurci nemanījumarens rakstīja:Redzēts mārux vakardien,virzienā uz Rīgu,pie sēnites.Slēpies?

Vakar ap 21:00 redzēts trakaiszinātnieks Sēnītē. Pa gabalu izskatijās labi 

Kurš vakar ar zaļu tds`u viznājās maršrutā ķekava- salaspils?
Smuka skaņa blowoff`am un dūms arī neslikts
Smuka skaņa blowoff`am un dūms arī neslikts

braucu uz inčukalnu, vakariņās! pa gabalu izskatās labi jā!spiegs rakstīja:Vakar ap 21:00 redzēts trakaiszinātnieks Sēnītē. Pa gabalu izskatijās labi

Vakar ap 22:00 uz Valmieras ielas netalu no Stakjika redzeju glitu, sarkanigu, aplimetu 36to. Tik zemu nosedinats, ka leni ripinajas pa Valmierenes asfaltveidigo segumu..

Vakar pie juglas centra manīts trakaiszinatnieks un tulīt pēc tam pie juglas centra aplī plosījās melns sedans,liekas ka HoodieBro 

Satikts bērziņš car washā. 

Šorīt redzēts Cipruss kratamies pāri sliedēm uz Merķeļa ielas. Sakuma nesapratu, no tāluma pie stūres tā kā Cipruss, bet krāsa auto galigi ne tāda. Tad ieraudzīju auto topikā sludekli, sapratu, ka sapūtis ir savu kompotu.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Arī ciprusu šorīt redzēju uz Kalpaka bulvāra un brīnījos ka kompots pavisam citā krāsā. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Kamēr foruma citi mutes virina, cipruss dara daramoJānis.P rakstīja:Arī ciprusu šorīt redzēju uz Kalpaka bulvāra un brīnījos ka kompots pavisam citā krāsā.

Redzēts Garaisss Pie tā iļģuciema apļa precizēšu 19:44. abi stavējām pretīm pie sarkanā. smuks bez gala no priekša...

Parasts stocks, nekas īpašs jau nav, bet nu paldiesRobKrasa rakstīja:Redzēts Garaisss Pie tā iļģuciema apļa precizēšu 19:44. abi stavējām pretīm pie sarkanā. smuks bez gala no priekša...

Skolas ielas galā, ne pirmo reizi, redzēts smuks sedans, tumšzils, šķiet, uz 58ajiem rondeļiem. Uzlīmes, gan liekas, ka neredzēju. Šejienietis?

Es ar viņu redzēju, nu bendzīna dzinējam nav tādi kvēpicipruss18 rakstīja:Dizeljiem nav blow offs

blowoff

Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons

Vakar braucot uz saulkrastiem, ap 19-iem pirms baltezera sasveicinajas laikam zils e36
Pec tam braucot no saulkrastiem ap 21:30 vel pirms tilta pari Gaujai sasveicinajas laikam melns e36
Nevienam nepaspeju pamirkskinat ar talajiem preti
biju ar zilo sedanu
Pec tam braucot no saulkrastiem ap 21:30 vel pirms tilta pari Gaujai sasveicinajas laikam melns e36
Nevienam nepaspeju pamirkskinat ar talajiem preti

Dīzelisti blowa skaņu dabūn ar koniskiem filtriemRichus rakstīja:Es ar viņu redzēju, nu bendzīna dzinējam nav tādi kvēpicipruss18 rakstīja:Dizeljiem nav blow offs![]()
blowoff

crapworks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393