Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- …
- 2228
- chevron_right
Nav problēma tajā, ka izsaka viedokli, bet KĀ to izsakayanks rakstīja:Tu mani mazliet nesaprati. es jau nesaku ka ir slikti kkur braukt un ka nekad nekur nebraukšu, bet kad tev pasaka:"ko tu te vispār raksti, ja uz nevienu sabraucienu nebrauc". kas tas par noteikumu ka lai rakstītu vajag kkur aizbraukt. Kas tā ir par foruma elitāro komisiju kurai ir jāatrādās lai var ierakstīt komentāru...
Vo,vo.
Man Baigi labs miegs šonakt bija - Darbs, servissss, darbs. Hmm, miegs kkur pazuda.
Visu nakti špaktelēju, slīpēju, un beigās visbeidzot nogruntēju un tad atpakaļ uz darbu, moš nākamnedēļ pat uz plazu varēšu ar savu e36 beidzot atbraukt
, bet šodien gan ar e46 braukšu(ja braukšu). 
Man Baigi labs miegs šonakt bija - Darbs, servissss, darbs. Hmm, miegs kkur pazuda.
Visu nakti špaktelēju, slīpēju, un beigās visbeidzot nogruntēju un tad atpakaļ uz darbu, moš nākamnedēļ pat uz plazu varēšu ar savu e36 beidzot atbraukt
vot iztāstat ja ir attēlā redzams sūds tad kā te drīkst pateikt ka ir sūds lai tas kādam neliktos aizskaroši?
Pēdējais labojis yanks - 24 Mai 2013, 09:45, kopā labots 1 reizi.
mēsls jopt. 
Kur man šito bija citur ierakstīt lai nebūtu oftopiks???zefīrs™ rakstīja:yanks rakstīja:Tu mani mazliet nesaprati. es jau nesaku ka ir slikti kkur braukt un ka nekad nekur nebraukšu, bet kad tev pasaka:"ko tu te vispār raksti, ja uz nevienu sabraucienu nebrauc". kas tas par noteikumu ka lai rakstītu vajag kkur aizbraukt. Kas tā ir par foruma elitāro komisiju kurai ir jāatrādās lai var ierakstīt komentāru...
Un ko Tu tagad vāries?? tev šis topiks arī ir viens no ''interesantajiem?? ''
Katrs izsakās kā prot izteikties 
Protams, ievērojot vismaz kaut kādus solidaritātes principus.
Protams, ievērojot vismaz kaut kādus solidaritātes principus.
es tak neesmu stulbs un saprotu ka ja uzbraukšu augumā kādam tad ganjau liks pretī.
Bet ja es pasaku to ko es gumboola topikā pateicu, nevienu no šejieniešiem neaizskarot utt, tad nafig man ir jāklausās kaut kādi aizvainoti kviecieni un apvainojumi? uzskatu ka savu viedokli pamatoju un nebij tas vis balstīts uz tā ka kāda seja man vnk nepatīk. tad kur ir problēma?
Bet ja es pasaku to ko es gumboola topikā pateicu, nevienu no šejieniešiem neaizskarot utt, tad nafig man ir jāklausās kaut kādi aizvainoti kviecieni un apvainojumi? uzskatu ka savu viedokli pamatoju un nebij tas vis balstīts uz tā ka kāda seja man vnk nepatīk. tad kur ir problēma?
Vienmēr uz negatīvu tekstu būs atbilde.. Kāda, to gan nezinu 
viens ir atbildēt. otrs ir atbildēt ar uzbraucienu.
Forums ir diskusija. Kāda jēga no diskusijas, ja nevar izteikt viedokli?
Forums ir diskusija. Kāda jēga no diskusijas, ja nevar izteikt viedokli?
ai ai yanks, tur otrā pusē nemaz tik labi. 
ko? kādā otrā pusē? 
Ej pieregistrejies otrapuse, un diskutē tur, vismaz kaut kādas dailas dzimtes parstaves tevi "uzklausīs" un ar beigās buš jautrāk
P.S. Ne nu vispar, spridznat forumu bez manim, wtf?

P.S. Ne nu vispar, spridznat forumu bez manim, wtf?
blā nevajag man nekādus bābu portālus 
īsti bābu portāls jau nav, bet normāli cilvēki diez vai tur tusē. tas tā, mans viedoklis 
NU vot, parunasm tad par šo temu labak 
labi, hazard. stāsti kas tevi tur piesaista ? man problēmu nav un arī nebūtu iepazīties uz ielas 
iepazistoties uz ielas var sanaakt ka peksni no aizmugures pienaak klaat meitenes draugs/virs un tad var buut ziepes 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
āā man ar attaisnojumiem nav problēmu
bet nu nesatraucos arī par to. esmu aizņemts cilvēks

ataisnojums ka gribeji iepaziities
ir cilveki kas sakuma dara un tad tik doma vai uzdod jautajumus
var taads pretii gadiities 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Problema iepazities nav, pat sedot majas sanak iepazities, lol. Kapec par to? Nuu tas ka ir pazistamas kas tur "tuse" un meigina man ar ieburēt ka tur ir daudz "normalu" čaļu tak... 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- …
- 2228