Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- …
- 2228
- chevron_right
Katris katra reize ir tāda, tādēļ trene mākuKLAVINS rakstīja:ataisnojums ka gribeji iepaziitiesir cilveki kas sakuma dara un tad tik doma vai uzdod jautajumus
var taads pretii gadiities
pajautājot kur atrodas tāda un tāda adrese diez vai sitīs uzreizKLAVINS rakstīja:ataisnojums ka gribeji iepaziitiesir cilveki kas sakuma dara un tad tik doma vai uzdod jautajumus
+1V1Beta rakstīja:pajautājot kur atrodas tāda un tāda adrese diez vai sitīs uzreizKLAVINS rakstīja:ataisnojums ka gribeji iepaziitiesir cilveki kas sakuma dara un tad tik doma vai uzdod jautajumus
nu juus iepaziistaties
ar labajiem jautaajumiem
vienam baseins, otram adrese 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
pajautājot ko tādu meitene var pasaukt savu draugu/vīru (ja tāds ir) palīgos. ja nebūs, tad visbiežāk draudzene būs blakus. un vispār jau to kura ir precēta var uzreiz redzēt pēc gredzena. 
Mana gadijuam tās "pareizas" precetas to gredzenu ienakot kluba velk nost...V1Beta rakstīja:pajautājot ko tādu meitene var pasaukt savu draugu/vīru (ja tāds ir) palīgos. ja nebūs, tad visbiežāk draudzene būs blakus. un vispār jau to kura ir precēta var uzreiz redzēt pēc gredzena.
ne jau tikai meitenes tā dara. ir čaļi kas arī tā darās.
es ar reiz biju klubā ar draudzeni un vēl mūsu draugiem kopā. es tā nedaudz atpaliku no bariņa un viena meitene pienāca klāt. teicās gribot iepazīties. izsastīju kas un kā, meitene neapvainojās un pat uzslavēja, ka es tāds godīgs
tā kā man pat pašam nav jāiet reizēm. nāk pie manis
es ar reiz biju klubā ar draudzeni un vēl mūsu draugiem kopā. es tā nedaudz atpaliku no bariņa un viena meitene pienāca klāt. teicās gribot iepazīties. izsastīju kas un kā, meitene neapvainojās un pat uzslavēja, ka es tāds godīgs
Par čaliem vispar nevar runāt...
Pat vec ērzeli ja slikti piesiesi tā pat aizmuks 
V1Beta rakstīja:ne jau tikai meitenes tā dara. ir čaļi kas arī tā darās.
es ar reiz biju klubā ar draudzeni un vēl mūsu draugiem kopā. es tā nedaudz atpaliku no bariņa un viena meitene pienāca klāt. teicās gribot iepazīties. izsastīju kas un kā, meitene neapvainojās un pat uzslavēja, ka es tāds godīgs![]()
ai man tieši maziņās nāca klāt
tādas kam tikko pāri 18. nedod dievs kāda 40 gadīga pienāktu un gribētu iepazīties. tad laikam aizvestu un parādītu ar kādiem cilvēkiem jāiet runāt par to 
Playboys! 
vismaz jautri palika sini pelekaja darbdienaa 
Labas cenas.
Labas cenas.
Jā, fkin sāku smieties pie pc, kādas tēmas te jau panesušās, laikam jauns topiks jātaisa
:D:D:D 
KLAVINS rakstīja:vismaz jautri palika sini pelekaja darbdienaa
Pff kada peleka diena?KLAVINS rakstīja:vismaz jautri palika sini pelekaja darbdienaa
Aha, nosukt - Hazard'a fleimszefīrs™ rakstīja:Jā, fkin sāku smieties pie pc, kādas tēmas te jau panesušās, laikam jauns topiks jātaisa:D:D:D
emmmm.....man tie cilveki kas staigaa zem varaviiksnes krasam kaut kaa neiipasi patiik 
Labas cenas.
Labas cenas.
Jo pats nevari to vilni nokert un izprast?KLAVINS rakstīja:emmmm.....man tie cilveki kas staigaa zem varaviiksnes krasam kaut kaa neiipasi patiik
Pēdējais labojis Hazard - 24 Mai 2013, 13:25, kopā labots 1 reizi.
nesapratu neko 
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- …