[PĀRDOD] E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- …
- 419
- chevron_right
fishers rakstīja:Nja, izskatās, ka nevienam naudas nav un nevar nopirkt.byrbyr rakstīja:Tev tā "šodiena" mazliet ievilkusiesfishers rakstīja:ŠODIEN MEGA LĒTI 300EUR!! 26530708
m50b25 bezvanos motors pilnā zborā ar zf kārbu no e34. Viss ir, gmm, kompis, sūknis, uttt. Stāvoklis ļoti labs, nenobraukts, izcelts no auto, kas nesen no vācijas atripoja. Atseviški nekas netirgojas!
Zvanat nevis rakstat pm!
Motors tiešām labs!
Nolaid vēl nedaudz cenu...
Cilvēks nesaprot
citi pa 150 eiro cenšas m50b25 pārdot un stāv gandrīz mēnesi
viņš 3dienas meiģin pa 300 paŗdot
lai nav offtopiks
mazais obc 7 pogas ar štekeri un vadiem lai var normāli savienot. 5eiro jeb 2 kolas. Madona. PM
lai nav offtopiks
mazais obc 7 pogas ar štekeri un vadiem lai var normāli savienot. 5eiro jeb 2 kolas. Madona. PM
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jocīgs esi? Paskaties tos pa 15oeur, tur ir pliks bloks bez nekā, bez nekādiem apkarināmajiem!!ValtersZ rakstīja:Cilvēks nesaprot
lai nav offtopiks
paslaik pats mekleju 2.5 vai 2.8 ar visu uzkaramo ...... ir pat ta ka pa 2.5 parasa 700e nu es tadu naudu protams nemaksasu pa 2.5:D bet cenas cilveki ir uzskruvejusi arprataa:)
Vēlaizvien pieejami pa 60 Eur
No offence, zuze, bet ejot veikalā un redzot, ka piens maksā dārgāk nekā Maxima, arī uzbāzies ar to, ka cena lielāka utt?ValtersZ rakstīja:Cilvēks nesaprot
lai nav offtopiks
Tev vispār ir arī kaut kas, kas nav pa dārgu?
Pag pag vai es teicu ka viņi tirgo pilnu swapu ?
@byrbyr zini es labāk pavadu 5 min ilgāk 3 veikalos un ietaupu uz mēnesi style 22 diskus no chevicha ,ne ķeru pa katru cenu pirmo kas pagadās pretī. Ja tu esi miljonārs tad padalies ar visiem.
@byrbyr zini es labāk pavadu 5 min ilgāk 3 veikalos un ietaupu uz mēnesi style 22 diskus no chevicha ,ne ķeru pa katru cenu pirmo kas pagadās pretī. Ja tu esi miljonārs tad padalies ar visiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Miljonārs neesmu, bet laiks man dārgāks par naudu.
Piekrītu, es arī neiešu skraidīt pa vairākiem veikaliem, lai iekonomētu pāris eiro.byrbyr rakstīja:Miljonārs neesmu, bet laiks man dārgāks par naudu.
Pārdodu m52b28 spararata un sajuga komplektu.240mm. Viss diezgan labā stāvoklī, nav rievains. disks vēl ļoti ilgi braucams, nekad nav slīdējis. Spararatam ir vietām minimāls uzdegums, bet uzskatu ka tas ir vienalga, jo kā jau teicu, komplekts nekad nav izslīdējis vai radījis jebkādas citas problēmas.50eu
pardodu prieks.plauktiem aiz bukses . firma - polija , cena 15eur abas .29960224,Riga ( kengarags,chekurkalns)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Maxtouring - 24 Feb 2015, 18:05, kopā labots 1 reizi.
pārdodu, touringa aizmugurējo beņķi, labā stāvoklī tumši zilā krāsā, nav saplēsts... atdošu pa kādi 10 EUR
Ja interesē PM. atrodās Jelgavā, varu uz Rīgu aizvizināt ja ir vajadzība.
Ja interesē PM. atrodās Jelgavā, varu uz Rīgu aizvizināt ja ir vajadzība.
Pārdodu priekšējo touringa sēdēkli pasažiera ideālā stāvoklī. Ar tīkliņu. 10 eiro.
PM
PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
26530708
m50b25 bezvanos motors pilnā zborā ar zf kārbu no e34. Viss ir, gmm, kompis, sūknis, uttt. Stāvoklis ļoti labs, nenobraukts, izcelts no auto, kas nesen no vācijas atripoja. Atseviški nekas netirgojas!
300eur!
Zvanat nevis rakstat pm!
300eur!
Zvanat nevis rakstat pm!
Šis tas pārdots moldingu utt.Patins rakstīja:Prieksejais buferis pārdots
Roku balsts aizrunāts
Kreisais spārns pārdots
M moldingi pārdoti
Melnie griesti 80eur
Lampas 25gab komplekta 40
Aizmugurējais bufers 60 ar balku
Motora pilns swaps 140
Reduktors 50
Par pārejām cenām zvanīt
Lūdzu zvanīt nevis rakstīt tukšus e-pastus
300 loti labs cipars par swapu...ValtersZ rakstīja:Cilvēks nesaprot
Ir LSD mazajā korpusā 3,45, ar 2.5 grieza ļoti labi, pieņemu, ka iepriekš pāršaibots vai kas tāds, jo bloķēja nudien labi. Ir forumisti, kas to var apstiprināt.
Nolauzta skrūve korpusā, iespējams, izņemšu.
Cenu, amh, nudien nezinu, var piedāvāt PM. :) Var mainīt pret koilām, diskiem kaut kādiem vai sporta stūri ar pāreju un piemaksu...
Nolauzta skrūve korpusā, iespējams, izņemšu.
Cenu, amh, nudien nezinu, var piedāvāt PM. :) Var mainīt pret koilām, diskiem kaut kādiem vai sporta stūri ar pāreju un piemaksu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- …
- 419