Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- …
- 679
- chevron_right

Bērziņa kūts pie sīkā darbnīcā, cipruss ceļā uz centru pa brīvībeni, pacha, siikais, dazi e36tie un mario.

Tukumā pie stacijas braucot redzēta brūna kūtiņa ar ziliem diskiem , ap trijiem ! ?

Stūmos ar bērnu ratiņiem un samāts agnis pie matīsa ielas dzelzceļa pārbrauktuves. :) 

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Kāds man no rīta ar glītu/zilu kūtiņu uzmidžināja uz Juglas ielas, kāds no šejienes?
I don`t like bass, I love it!

Cipruss nupat aizripoja pretī pa Valdemāra ielu 

Cipruss , manīts pa Valdemār ielu - tieši pretī braucām , Tavu zaļo kompaktu nevar nepamanīt. :)
Apmēram ap 8:18

Visi redz un zin ciprusu, bet cipruss nevienu 

Pēdējais labojis Lācis - 26 Jūn 2015, 10:36, kopā labots 1 reizi.

siicic rakstīja:Kāds man no rīta ar glītu/zilu kūtiņu uzmidžināja uz Juglas ielas, kāds no šejienes?

lietotājs dzhejs vakar pusdienās, un šodien no rīta pabraukts viens aiz otra pa ulmaņa gatvi.

Kurš ar violetu kupeju un style 5 diskiem man priekšā tikko uzmirgoja ar avareikam uz Ulmaņa gatves?
SunCoast Customs IIIM

Kurš vakar pamāja pie 6. tramvaja galapunota pelēkam 34tajam ? 

Uz darzciema ielas redzeta smuka violeta kutina ar zeltitiem diskiem...AA1525
Forumietis? :)

Satikts ivoka1981.. Noslēgts dīīls
Plus vēl pabraukts aiz sterila kompota, sākot no Sporta ielas.. Un vēl redzēti visādi e36..

Plus vēl pabraukts aiz sterila kompota, sākot no Sporta ielas.. Un vēl redzēti visādi e36..

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Tikko Mazsalacā redzēts usera pusdzivais Nissans.
Redzēju pašu arī veikalā, bet gāji jau prom no kases un negribēju bļaustīties, lai sasveicinātos.

Redzēju pašu arī veikalā, bet gāji jau prom no kases un negribēju bļaustīties, lai sasveicinātos.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- …
- 679