Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- …
- 2228
- chevron_right
audistyle.lv ar bijuši 333 un tajā viesu namā, kur bij E36 Club Latvia ziemassvētku baļļuks.
http://dra.lv/gL5rk4
http://dra.lv/gL5rk4
Mļin, visa diena nodzīvota, saulītē stāvošajam šķAudijam mainot pedāļus... Tagad vairs īsti nesaprotu, kur es esmu, kas es esmu un kāpēc vispār es esmu... 
Šodien normāli pasauļojos.
auto kuram būtu jābrauc uz tolmetu? 
Tevi tak te nolinčos kad sapratīs, ka tu pateici ka lielākā daļa e36 ir jāved uz tolmetu 
+daudz. Diemžēl...Dj_Zii rakstīja:diemžel tas jau ir vidusmera e36
![]()
![]()
driz labu nesapuvusu e36 nevares redzet dzivaja ta pat ka e30
varbut
bet es pie ta neesmu vainigs
es jau 4 gab e36 pedeja meneša laika esmu atgriezis ielas
+ vel savejo ari 
Bet pa lielam man poh ka viņi paliek mazāk. Atsijāsies fani no tiem, kas sevi tikai sauc par faniem. tikko e46 varēs dabūt par kapeikām domāju ka te puse pazudīs no foruma.
tu tads naidigs tipiņš

neesmu naidīgs
pārāk ilgi man ir internets tapēc daudzas forumistu izdarības jau esmu redzejis vairākas reizes. vis iet pa apli tā teikt 
kautkur es to apļa shemu jau esmu dzirdejis

Tieši tā notika pirms gadiem 7 - 8, kad no ielām sāka huligāni pazust, jo žurkām cenas nokritās līdz studentu maciņamyanks rakstīja:Bet pa lielam man poh ka viņi paliek mazāk. Atsijāsies fani no tiem, kas sevi tikai sauc par faniem. tikko e46 varēs dabūt par kapeikām domāju ka te puse pazudīs no foruma.
Šodien nomērīts 0-100kmh ir 8,1s,biju cerejis ka būs labāk:(
jautājums uz ātro. M3 priekšēja bampera moldingus nevar pieskrūvēt parasto moldingu vietā ar stock bamperi? ir norm?
ar samoreziem visu var pieskruuveet 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- …