Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 397
- 398
- 399
- 400
- 401
- …
- 2228
- chevron_right
Sveika tauta. Kādam nav lietotāja zimulis tel. nr.? Viņam ir detaļa, kuru man ļoti sročna vajag 
turpinot tēmu par cimdu nodalījumu!
Kurā brīdī ir jāiedegas cimdu nodalījuma apgaismojumam,atverot to vnk,vai arī atverot kad ieslēgta aizdedze,gabarīti?
Kurā brīdī ir jāiedegas cimdu nodalījuma apgaismojumam,atverot to vnk,vai arī atverot kad ieslēgta aizdedze,gabarīti?
coupe 2.8
Ja nemaldos tad deg tikai tad kad ir pagriezta aizdedze jeb pielaista mašīna.
BMW
man deg pat tad kad nav pagriezta atslegaMartinez rakstīja:turpinot tēmu par cimdu nodalījumu!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vēl varētu dekt pie ieslēgtiem gabarītiem, bet ka viņš tā pat spīdētu nav īsti redzēts. 
BMW
Man deg pie aizdedzes atslēgas 2.pozīcijasMartinez rakstīja:turpinot tēmu par cimdu nodalījumu!
O.K. Paldies
iecekosu ar aizdedzi ieslegtu,pielaistu auto. A to ieliku trukstoso lampinu,a gaisas ja nav ta nav 
coupe 2.8
hwz par ko, bet valsts kase ieskaitija 70ls 
Nodokļu pārmaksa. Laikam esi strādājis nepilnu kalendāro gadu.
ā tā varētu būt
A tu sniedzi kkadus papirus vai deklaraciju? Es jau pirms kkadiem 2 menesiem iesniedzu uz atmaksu par bagajuso gadu,bet vel nav ne santima ieskaitijusi.
coupe 2.8
tur jagaida 2-3 menesi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Man jau 4 meenesi kaa naudu neskaita. 
Es arī vēl gaidu, kad kaut kas iebirs kontā 
Viss draugi mīļie,braucu uz pāras dienām prom no LV.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man gads pagāja, tad gadīgās būt VID, uzjautāju, teica ka nevar būt, bet kā izrādījās, mana mapīte nolikta plauktā un tur arī palikusi. Pēc tam ieskaitīja 3 dienu laikā.V1Beta rakstīja:Man jau 4 meenesi kaa naudu neskaita.
Logu mīzējiem pasažieru pusē kur sadalās trubiņas, ir tāds plastmasas veidojums, pieļauju, ka tas paredzēts spiediena kritumam, lai pa abiem mīzējiem mīž vienādi. Lieta tāda, ka viņš ir ciet, vaļā dabūt nevar. Ir kaut kur tādi nopērkami? Vai tikai šrotos.
Pagaidām palaidu pa taisno, bet vienā pusē laiž kā pa upi, otrā knaps strautiņš.
Pagaidām palaidu pa taisno, bet vienā pusē laiž kā pa upi, otrā knaps strautiņš.
nu ir tas savienojums kur viena truba sadallās uz katru mīzēju, es saliku jaunas trubiņas no bačoka līdz katram mīzējam. Abi mīzēji mīz uz pilnu klapi, un man nav nekāda "spiedien krituma" štrunta, viss pa taisno.
Drīzāk skaties pašu mīzēju, mož ciet
Drīzāk skaties pašu mīzēju, mož ciet
BMW-Big Money Waste
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 397
- 398
- 399
- 400