jurcis - e36 1.8is Limited Edition
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
jaa smuki smuki bet kad bija sagruntets tad tads banditiskaks izskatijas! malacis!psih-arno rakstīja:Prieks redzēt to auto vienā tonī
marux rakstīja:RENIO rakstīja:euuu - Tu pats pulēji plauktus, vai vedi kādam pulēt?jurcis rakstīja: Diskus pulēja viens draugs.. Līdz R16 es varu sapulēt pac, bet lielakus nevaru dabūt virpā :(
man arī vajadzēs
Te bik iebildēju saliku bamperi aizmugurē kā nākas tik vel bik jāparegulē, moldingus dažus jau sakabināju sāku mazgāt salonu. Vajadzētu tikt pie auduma paklājiņiem ja kādam ir welcomēti ar piedāvājumiem. vel izpūtejs vajadzīgs :)
Sānu moldingus vajag nedaudz restaurēt kā arī sliekšņiem pāris stiprinājumi trūkst.
pagaidām tā drīz bus pārējas izmaiņas.
Sānu moldingus vajag nedaudz restaurēt kā arī sliekšņiem pāris stiprinājumi trūkst.
Mļe, kā es gribu sev aizmugurējo //M bamperi
smuks! patik ka autinjam linijas taisnasjurcis rakstīja:Te bik iebildēju saliku bamperi aizmugurē kā nākas tik vel bik jāparegulē, moldingus dažus jau sakabināju sāku mazgāt salonu. Vajadzētu tikt pie auduma paklājiņiem ja kādam ir welcomēti ar piedāvājumiem. vel izpūtejs vajadzīgs :)
...
šodien sapirkti šarnīri, bremžu šļaukas , bukses un citi sīkumi lai savestu kārtī'ba piekari.
Vel žurcis šodien ticis pie dzeltenajiem migliniekiem. Bildes salikšu kad beidzot tiks uzlikt moldingi uz sāniem kas ir bēdīgā stāvoklī patreiz.
Vel žurcis šodien ticis pie dzeltenajiem migliniekiem. Bildes salikšu kad beidzot tiks uzlikt moldingi uz sāniem kas ir bēdīgā stāvoklī patreiz.
Tagat esmu pakāpies soli atpakaļ.
Arī mani piemeklējusi zādzība, no rīta noejot lejā secināju ka mans M-bampers ar visiem moldingiem, dzeltenajiem migliniekiem un Valsts nummur zīmi ir nozagts GH-2609. Īpašas pazīmes labais sāns kniedēts bamperam ja nu kāds kautkur kautko mana. Piedāvājiet trūkstošās lietas.
Arī mani piemeklējusi zādzība, no rīta noejot lejā secināju ka mans M-bampers ar visiem moldingiem, dzeltenajiem migliniekiem un Valsts nummur zīmi ir nozagts GH-2609. Īpašas pazīmes labais sāns kniedēts bamperam ja nu kāds kautkur kautko mana. Piedāvājiet trūkstošās lietas.
Fakinālie urāli
Nedod dievs man kas tāds gadīsies Jūtu līdzi!
Nedod dievs man kas tāds gadīsies Jūtu līdzi!
It kā jau stajanka vai garāžiņas nemaksā tik dārgi.. Jūtu līdzi, bet nu kad es tikšu pie m pakas, tad tikai un vienīgi kaut kas apsargājams vai neaizskarams.
mja šitādu pārsteigumu negribētu no rīta ieraudzīt
a kur signalizacija nenostradaja? ??? gribetos tiem skruvetajmiem pa rokam palēkat,un iekrasot acitiņas zila krāsa
Šaubos vai viņam signalizācija ir pieķēdēta bamperim. Un arī šaubos vai viņam bija tā pretīgā signalizācija, kur trāpi ar futbolbumbu pa bamperi un sāk kaukt.. Kamēr auto nezags, tikmēr klusēs.
Nu, priekšas buferi jau var noņemt tā, ka neviena signalizācija neieipīkstēsies Lai nu kā, nepatīkams fakts...
Bļin riktīgi žēl
ņemot vērā ka šis auto tika gatavots/taisīts.
ņemot vērā ka šis auto tika gatavots/taisīts.
Kretīni, kāds nevarēja atļauties un izdomāja nospert!
neaizmirstiet tauta vēl par tādu lietu,ka "apsargājamajās" stāvvietās maksājat par vietu,nevis par to ka jums kāds viņu sargās un saku to no savas darba pieredzes,neviens jums neko nesargās un neapmaksās,ja autiņš būs stajankā un būsiet godīgi maksājuši savus 20ls mēnesī par tipa "sargāšanu" šīs autostāvvietas nenes nekādu materiālo atbildību par jūsu auto līdz ar to tās ir tikai acu aizmālēšanai ka tgd redz viss būs O.K. Reāli pēc tā ar ko esmu saskāries darbā varu pateikt tik vienu,bet nu tas mans viedoklis un pieredze, no šādām "apsargātām" stāvvietām zog vairāk,nekā ja būtu vnk nolicis smuku apgaismotā un visiem labā redzamā vietā Bet reāli,ja grib tik un tā likt tai stāvvietā,tad jāmeklē tāda ar kuru slēdzas rakstisks līgums un līgumā ir punkts,ka tāds un tāds sia vai as nes materiālu atbildību par auto vai kustamiem,nekustamiem īpašumiem kurus jūs attiecīgi novietojat viņu teritorijā.Ruu rakstīja:It kā jau stajanka vai garāžiņas nemaksā tik dārgi.. Jūtu līdzi, bet nu kad es tikšu pie m pakas, tad tikai un vienīgi kaut kas apsargājams vai neaizskarams.
P.S. jūtu līdzi nepatīkamas sajūtas!
coupe 2.8
zagļiem novēlu no sirds-lai notriec autobuss!pi*ari
man numurs bija vismaz atstats!
Domā nākamais nebūs pakaļējais bampers? Tgd drošākā vietā turi?
autinu drosaka vieta un signalizacijas jutibu uz pilnu klapi .. un viss savas vietas paliks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right