328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 36
- chevron_right
O, jopcik. Izsaku līdzjūtību par auto . Cerams, ka pašam/iem viss kārtībā.
izsaku līdzjūtību!!!
No kļudam mācamies! Lai izdodas pēc iespeja ātrak tik uz ratiem!
Paldies par atbalstu, centīšos cik manos spēkos, lai atrāk atgrieztu auto atpakaļ uz ielas.
Izsaku līdzjūtību, labi ka viss pašam kārtībā, cerams ka izdosies tev savest visu kārtībā ja tur kautkas ir taisāms. Turies
Izsaku līdzjūtību
Nedienas turpinās Varbūt visam forumam jauzriko kopīgs Doma baznīcas apmeklējums
Nedienas turpinās Varbūt visam forumam jauzriko kopīgs Doma baznīcas apmeklējums
Ja auto nav taisāms, tad labprāt iegādāšos kā donoru.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Čaļi, beidziet šitos gājienus taisīt, citādi pārvākšos uz audi-style, tur laikam būs drošāk
Ja nopietni - , galvenais, ka pašam nekas. Turās.
Ja nopietni - , galvenais, ka pašam nekas. Turās.
All heiteri un citi labuma tīkotāji.
Auto tiks celts augšā, lai ko tas man prasītu un cik daudz laika aizņemtu. Neesmu no pokemoniem, kas maina mašīnas, pie pirmās nelaimes. Netiek izmantoti Ķīnas un Ķekavas brīnumi, viss tiek darīts pa nopietno. Vienkārši ir jāceļas, jācīnās un rezultāts tiks sasniegts.
Auto tiks celts augšā, lai ko tas man prasītu un cik daudz laika aizņemtu. Neesmu no pokemoniem, kas maina mašīnas, pie pirmās nelaimes. Netiek izmantoti Ķīnas un Ķekavas brīnumi, viss tiek darīts pa nopietno. Vienkārši ir jāceļas, jācīnās un rezultāts tiks sasniegts.
malaģec
Galvenais veselība, bet nu turies, novēlu tādu pat mērķtiecību!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Jobcik popcik, tiešām, gada otra puse e36.lv useriem tāda nelāga!
Veiksmi auto atdzīvināšanā!
Veiksmi auto atdzīvināšanā!
Patik tava apņēmiba!Rapakivi rakstīja:All heiteri un citi labuma tīkotāji.
veelu pacietibu auto atjaunoshanaa, jo ne reizi vien domasi, vai tiesam ir ta verts. zel ka so skaistuli nolociji, bet kaa jau kads mineja, no kljudam macas un parasti tik no savaam.
ciinies.
ciinies.
...
Vouv cīnies un cel auto atpakaļ un riteņiem, lai ātrāk varam šo kūtiņu redzēt ielās
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
viss, ko varu teikt- nezaudē optimismu!
Baigi daudz shogad e36 ir apskaadeeti vai nolociiti. Ciinies un lai tev nenolaizhaas rokas!
Dažas bildes ar manu tolmetu. Bet ar laiku celsies augšā.
Pa šo un nākošo nedēļu, tiks izjaukts salons. Aiznākošo nedēļ būs bleķu taisnošana un jumta nomaiņa. Kādu brīdi būs kūtiņa - kabriolets. Tad būs jāgatavojas krāsošanai.
Pa šo un nākošo nedēļu, tiks izjaukts salons. Aiznākošo nedēļ būs bleķu taisnošana un jumta nomaiņa. Kādu brīdi būs kūtiņa - kabriolets. Tad būs jāgatavojas krāsošanai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es biju iedomājies lielāku skādi...šis vēl ir ceļams un braucams :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 36