poweredbygirts e36 sujmotors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Ir bilde, kā izskatījās vecais spido?
Jebkurā brīdī varu uztaisīt! Bet ar lielu pulksteni tahometra vietā, bez ekonometra, nu tas principā arī viss kas tur baigi atšķīrās, bet nobildēšu jauno un veco!
es domāju ka tev nav jēga likt vr6 lūpu, neizbraucot no sētas jau nolauzīsi tad jau labāk parasto golfeni
Vaitad vr6 lūpa ir daudz platāka?
Ir gan platāka. Tāpat arī izskatās viņa kaut kā neveiklipoweredbygirts rakstīja:Vaitad vr6 lūpa ir daudz platāka?
man liekas ka diezgan zemāka kādi 2cm vismazpoweredbygirts rakstīja:Vaitad vr6 lūpa ir daudz platāka?
Jāliek būs vr6 lūpa Man viņa daudz labāk patīk
Šis tas padarīts, beidzot ir sadabūts viss lai uzinstalētu stūres pastiprinātāju!
Visas nedēļas garumā cīnījos ar smilšu strūklu, gan sūkni, gan reiku, gan trubas, pat škivoks tika pilnībā nostrūklots un pārkrāsots un iepirkta mobil stūres past. eļļa un kapara šaibīņas trubām, jānobeidz rīt vēl ar vienu trubu cīnīties un tad domāju ka jau 6dien viss tiks krāmēts virsū! +ba4oks ļoti smuki nomazgāts un izmazgāts... Nākāmais kas ir plānā, nopirkt jaunus lemforder stūres stieņus, pirkstus, piļņikus, pēc tam cietās šaras un poly bukses priekšā un jaunas lemforder atsaites! Domāju, ka nepaies pat mēnesis, kā jau visa priekšējā hadene tiks pārlasīta! Protams arī plaukti un stabilizatora stienis neiztiks bez strūklošanas un pārkrāsošanas!
Vēlos atsauksmes un visu pieredzi,infu par to, kur un kādas firmas labāk man ņemt hadenes detaļas. Ļoti interesē kur varētu sadabūt cietās (pildītās) šaras. Sliecos uz lemforder jo zinu ka ir labs, bet varbūt ir kas labāks cenas/kvalitātes ziņā, noteicošā nav cena, bet kvalitāte!!
Plus izmisīgi meklēju kur tik pie regulējamiem amartizatoru atbalstiem vai kāda tādaveida rasējuma...
Visas nedēļas garumā cīnījos ar smilšu strūklu, gan sūkni, gan reiku, gan trubas, pat škivoks tika pilnībā nostrūklots un pārkrāsots un iepirkta mobil stūres past. eļļa un kapara šaibīņas trubām, jānobeidz rīt vēl ar vienu trubu cīnīties un tad domāju ka jau 6dien viss tiks krāmēts virsū! +ba4oks ļoti smuki nomazgāts un izmazgāts... Nākāmais kas ir plānā, nopirkt jaunus lemforder stūres stieņus, pirkstus, piļņikus, pēc tam cietās šaras un poly bukses priekšā un jaunas lemforder atsaites! Domāju, ka nepaies pat mēnesis, kā jau visa priekšējā hadene tiks pārlasīta! Protams arī plaukti un stabilizatora stienis neiztiks bez strūklošanas un pārkrāsošanas!
Vēlos atsauksmes un visu pieredzi,infu par to, kur un kādas firmas labāk man ņemt hadenes detaļas. Ļoti interesē kur varētu sadabūt cietās (pildītās) šaras. Sliecos uz lemforder jo zinu ka ir labs, bet varbūt ir kas labāks cenas/kvalitātes ziņā, noteicošā nav cena, bet kvalitāte!!
Plus izmisīgi meklēju kur tik pie regulējamiem amartizatoru atbalstiem vai kāda tādaveida rasējuma...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Loti labs darbinsh padariits, pat negribeetos likt uz auto tik svaigas detalas.
Beidzot uzinstalēts stūres pastiprinātājs! Viss strādā ideāli,ļoti nepierasti ir braukt jo liekas ka ceļu vispār vairāk nejūtu! Fo4ēts ar drāšu birsti!
Pa smuko.
Starpcitu termomufti speciāli neliku atpakaļ jo dēļ 2.8 radiatora nevar uzkarsēt viņu!
Pa smuko! Un es tev ieteiktu nonemt un aizvest gan prieksheejo gan pakaleejo stabilizaator stieni uz cinkoshanu, taa es dariju un pat te Irijaa tas maksaa pilniigaakaas kapeikas.
Es domāju nostrūklot un pārkrāsot viņu!
Laikam man vr6 lūpa nespīd, jo jau tagad braucot briiziem bampers sur tur skrapeejas un sodien braucot no viena pagalma ārā reika ar karteri jau pa zemi šļūca
Aizrunātas jau atkal original atsperes kuras likšu atpakaļ, jo tomēr pagaidām japiekrāj nauda un būs koilas jāliek virsū Jo ar šiem diskiem arī spārnus konkrēti plosa kopā uz kāda asāka pagrieziena Kā lai sagāž priekšā riteņus? Jo dikti jau patīk ar tādu lowraideru braukt un slīpēt arī daudz patīkamāk jo uz ceļa turās kā pielipis..
Šodien no viena donora pilnībā izravēta priekšējo miglu pravotka pa smuko, tuvākajās dienās instalēšu sev iekšā!
Pagaidām uz kādu laiciņu atgriezušās hromētās nāsis!
Laikam man vr6 lūpa nespīd, jo jau tagad braucot briiziem bampers sur tur skrapeejas un sodien braucot no viena pagalma ārā reika ar karteri jau pa zemi šļūca
Aizrunātas jau atkal original atsperes kuras likšu atpakaļ, jo tomēr pagaidām japiekrāj nauda un būs koilas jāliek virsū Jo ar šiem diskiem arī spārnus konkrēti plosa kopā uz kāda asāka pagrieziena Kā lai sagāž priekšā riteņus? Jo dikti jau patīk ar tādu lowraideru braukt un slīpēt arī daudz patīkamāk jo uz ceļa turās kā pielipis..
Šodien no viena donora pilnībā izravēta priekšējo miglu pravotka pa smuko, tuvākajās dienās instalēšu sev iekšā!
Pagaidām uz kādu laiciņu atgriezušās hromētās nāsis!
Kur var dabūt pildītās šaras?
ja tu domā tos kuri nav tajas stulbajās gumijās, tad reāli visos rezerves daļu veikalospoweredbygirts rakstīja:Kur var dabūt pildītās šaras?
Grosā Meyle vai Optimal cietās šaras pieejamas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9