Mans 325tds individual touring!
no ka motors. nav nekas traks iekert saskruvetu tds. man ar bija savilkts. nomira pirmaja vakara.
tds labs dzinejs un ja ir tas las nak ar 280nm tad veel labak
tds labs dzinejs un ja ir tas las nak ar 280nm tad veel labak
Nu tad beidzot! Mana beibe atkal ielas! Sajugam vainas nebija, kardans bij ierusejis liidz ar to metaas un sita pa kaaju!
Visa visuma viss pagaidam labi!
Visa visuma viss pagaidam labi!
Kaut kas briest!
Mans urbis jau nezalees ieaudzis! Te nu buus jaunumi vinam!
Rusa vairs nau prieksejaja sparna! Iepirku lietotu sparnu! Notiriju, noputu un nolimejaam! Protams gaumes lieta, bet dzive tiesam izskatas loti labi!!
Rusa vairs nau prieksejaja sparna! Iepirku lietotu sparnu! Notiriju, noputu un nolimejaam! Protams gaumes lieta, bet dzive tiesam izskatas loti labi!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kas briest!
Nezinu ka citiem bet man nepatīk, ka bmw zime ciet bet spārns interesants.
Bmw ziime ir pagaidaam. Nevaru atrast tuuringa ziimi un maneejaa ir dikti nobruzaata! Pasam ar ne iipasi,bet labak nekaa tuksums kaa liidz sim!
Kaut kas briest!
par zīmi neteikšu ka nepatīk ,jo pašam nopūsta melna
bet nu spārns un spoguļi izskatās diezgan gaumīgi un individuāli, bet bākas vāciņš gan liekas ka kautkā pa daudz un neiederas
bet nu spārns un spoguļi izskatās diezgan gaumīgi un individuāli, bet bākas vāciņš gan liekas ka kautkā pa daudz un neiederas
Neaizraujies ar to pleevi, uzskatu, ka salonaa vinu var kkur uzlimet, bet arpusee Gaumes lieta, protams!
Baakas vaacins iederas, jo karbons ir tikkai sini puseee.
Kaut kas briest!
Nepatiik
Arī nepatīk, ja tā plēve būtu spīdīga, tad cita lieta, bet tgd izskatās, itkā kapitāli būtu izbalējusi krāsa
spārns liekas interesants!
autiņš tiešām smuks, man patīk krāsa :) ss.lv arī metu acis
Jā te domas dalās.. jāsaka, ka man arī nepatīk
Tas ir tāpat kā dzeltenai mašīnai nokrāsot oranžu spārnu;sarkanai mašīnai rozā vai zaļai - gaiši zaļu
Protams, gaume, bet tāpēc jau mēs te esam
P.S. Varēji kādu kopskat bildi iemest
Tas ir tāpat kā dzeltenai mašīnai nokrāsot oranžu spārnu;sarkanai mašīnai rozā vai zaļai - gaiši zaļu
Protams, gaume, bet tāpēc jau mēs te esam
P.S. Varēji kādu kopskat bildi iemest
cik cilvēku tik viedokļu! vsm auto ar kautko atšķiras! man patik!
Varbuut siis bildes liks kaadam pardomat! Bet nu tapatas bilde to karbona efektu nevar redzet! Dzive tiesam liek galvam griesties!
Bakai nonemu! Nopuceju sodien un izdomaju, ka laikam nepatiik!
Bakai nonemu! Nopuceju sodien un izdomaju, ka laikam nepatiik!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kas briest!
Viss izstaas naiss!
Tik jautajums viens kas taa pa pilsetu UK?!
Tik jautajums viens kas taa pa pilsetu UK?!
tev šitie diski ir r16?
un jā, kopskats labs. man kautkā patīk tas spārns, un baigi labi ka no bākas vāka noņēmi
un jā, kopskats labs. man kautkā patīk tas spārns, un baigi labi ka no bākas vāka noņēmi
man pasam arii patiik! Salona ari ir parmainas, bet nau vel pabeigts. otrdien liksu bildes :p
Pilseta ir derby! Nepatiik, ka esmu prom no majam, bet paslaik taa ir piespiesta lieta!
Diski 16"
Pilseta ir derby! Nepatiik, ka esmu prom no majam, bet paslaik taa ir piespiesta lieta!
Diski 16"
Kaut kas briest!