Gekona konstruktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- chevron_right
šim toč kautkā nepiestāv
Dzīve izskatās daudz labāk, bet jāpiekrīt Romchikam, labāk būtu VR6 vai kautvai parastā Golfa lūpa.
Diskus nada citus
Normaali diski! Vismaz nav taadi ,kaa katram otrajam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1Orkaans » 17 Nov 2012, 11:58
Normaali diski! Vismaz nav taadi ,kaa katram otrajam
BMW-Big Money Waste
Tik vajag piesēdināt, mazliet izvirzīt uz āru diskus un būs bomba!
Jūs nopietni?Orkaans rakstīja:Normaali diski! Vismaz nav taadi ,kaa katram otrajam
Tas ,ka Tev vinji nepatiik nenoziimee ,ka vinji ir suudiigi un jaamaina! Nedaudz piestraadaajot vinji pat ljoti labi izskataas uz auto!!! Katraa zinjaa man vinji simpatizee daudz vairaak par slavenajiem style 5
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nē, nē nu labi
Gaume
Vnk toč domāju, ka pieduraties :) viss cool, ja patīk
Gaume
Vnk toč domāju, ka pieduraties :) viss cool, ja patīk
Es savam arī biju noskatījis tieši šādus melnus Momo Corse, bet laikam jau atteikšos - vismaz 3 šejieniešiem jau tādi ir uzlikti. Nav jau gluži katrs otrais, bet pietiekami daudz, lai neliktuOrkaans rakstīja:Normaali diski! Vismaz nav taadi ,kaa katram otrajam
Zinu!STUDENTS rakstīja:Diskus nada citus
Bet vel pirms diskiem ir motors lielaks jaieliek un janosedina... :)
diski paši ir ok, bet pretīgus viņus padara:
a) fakts, ka tādi diski ir neeeeenormāli daudziem šķūneriem
b) atbaidošais krāsojums
Viscaur sudraboti (un pilnai laimei bez tā pretīgi raibā centra vāciņa) viņi izskatās imho tīri labi.
ja diskus nav plānā mainīt, tad iesaku padomāt par fiksu pārkrāsošanu.
a) fakts, ka tādi diski ir neeeeenormāli daudziem šķūneriem
b) atbaidošais krāsojums
Viscaur sudraboti (un pilnai laimei bez tā pretīgi raibā centra vāciņa) viņi izskatās imho tīri labi.
ja diskus nav plānā mainīt, tad iesaku padomāt par fiksu pārkrāsošanu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
i to tikai japaskijiem izskatās pieņemami
vienmēr diskiem ir tikai jautājums par krāsas noformējumu, ja to atrod pareizo, tad diski vienmēr izskatīsies labi.
Esmu ticis beidzot pie patikamakas motora skanas tikai nomainit vienu detalu, bildes bus tuvakajas dienas....
Es ar domaju ka, ja parkrasotu diskus butu tiri labs skats.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10