Mani E36 (320 un 325)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 14
- chevron_right
Tatad nesen atnaca pasutijums no ASV tapec keros klat dzineja apkopei: vanosa gumijas un teflona gredzenu mainjai, pie reizes samainiju varstu vaka blive un blivi zem ellas filtra glazes, jo ari tur saka tecet ella
Kardana mufta ar nobeidzas, lidz ar to ari to vajadzeja samainit nonemu generatoru un ellas filtra korpusu, vareja redzet cik viss bija nezolidi nonemu vanosu samainiju gumijas un saliku atpakalj vairs nav ta krakshkiga skanja, ka ari no maziem apgrieziniem dzinejs ir atsaucigaks, bet vel ir janobrauc 320km lai teflons pieslipejas kartigi.
Nakoshmenes atkal jamaina ellja un sveces, laikam uz ziemu bus janem 5w40.
P.S. sorry par bilzhu kvalitati - bildets ar telefonu tumsha garazha
Kardana mufta ar nobeidzas, lidz ar to ari to vajadzeja samainit nonemu generatoru un ellas filtra korpusu, vareja redzet cik viss bija nezolidi nonemu vanosu samainiju gumijas un saliku atpakalj vairs nav ta krakshkiga skanja, ka ari no maziem apgrieziniem dzinejs ir atsaucigaks, bet vel ir janobrauc 320km lai teflons pieslipejas kartigi.
Nakoshmenes atkal jamaina ellja un sveces, laikam uz ziemu bus janem 5w40.
P.S. sorry par bilzhu kvalitati - bildets ar telefonu tumsha garazha
ko nozīmē teflons!?
Smāķis kaut kāds?!
Cik sarežģits šitais process, tikvien kā vāku noņemt?!
Smāķis kaut kāds?!
man a interesē tomēr tie vanosa pribambasi,jo sāk parādīties traktora skaņa moš vari mazu DIY par tām gumijām un gredzeniem,kas,kur un kā,cik grūti vai viegli!
coupe 2.8
teflons ir materials no ka izgatavots arejais gredzens bet visa procedura ir aprakstita te:erda rakstīja:ko nozīmē teflons!?
Smāķis kaut kāds?!
http://www.beisansystems.com/procedures ... cedure.htm
vienigais es to dariju daudz vienkarshak, bez spec aprikojuma un neko lieku neskruvejot
Velak uztaisishu DIY
Teflons skaitās slīdīgākais materiāls, t.i., ar mazāko berzes koeficientu. Piemēram, uz šālēm arī ir teflona pārklājums Ja ir ļoti minimāla berze, tātad arī ļoti minimāls izdilums veidojas laika gaitā. Kaut gan pats teflons nemaz tik izturīgs nav.erda rakstīja:ko nozīmē teflons!?
Smāķis kaut kāds?!
labs darbinsh, gaidiisim latvisku pamaaciibu, bez spec tooliem, galvenais zinaat-- kaa nonjemt neko lieki neizreguleejot un kaa preciizi uzlikt vinju atpakal. itkaa jau no anglu pamaaciibas var saprast, bet nu latviski paliek latviski.
kas taas par trubaam tur tik daudz paari sakarinaatas?
un cik tad un ko tur mainiijis, kas ir vanosa gumijas? un vaitad tur vairaaki tie gredzeni??? jo atteelaa redzu tikai to gredzenu.. jaa un vanosa bliivi nevajag mainiit pie reizes, tai vietaa kur pie galvas skruvejas.
un cik tad un ko tur mainiijis, kas ir vanosa gumijas? un vaitad tur vairaaki tie gredzeni??? jo atteelaa redzu tikai to gredzenu.. jaa un vanosa bliivi nevajag mainiit pie reizes, tai vietaa kur pie galvas skruvejas.
Cik izmakšā vispār vanosam tas teflona gredzens?
atradu tai lapā to teflona gredzenu,sanāk ar šipingu 43 baksi. bet radās jautājums kas ir tas vanos ratle,kur tas ir,to nevajag mainīt a moš pie reizes,jo tas a tipa pie remkomplekta.
coupe 2.8
PaldiesAgris rakstīja:labs darbinsh, gaidiisim latvisku pamaaciibu, bez spec tooliem, galvenais zinaat-- kaa nonjemt neko lieki neizreguleejot un kaa preciizi uzlikt vinju atpakal. itkaa jau no anglu pamaaciibas var saprast, bet nu latviski paliek latviski.
trubas- GAZE
tur ir 2 gredzentini, viens no karstumizturigas gumijas(apaksha) otrs no teflona(virsu gumijas gredzenam)
vanosam blivi ar butu jamaina bet es nedabuju taja bridi valmiera tapec izmantoju sarkano hermetiku.
Par cenu ka jau teicu pikt pardod sadalja: 2 gredzenu cena m50/m52 dzinejam-30 USD, piegade 13 USD, ta ka taisiju pasutijumu uz 4 par piegadi gandriz nekas nebij jamaksa; jagaida 2 nedeljas.
tas vanos rattle ir ieksha vanosa virzuli http://www.beisansystems.com/procedures ... cedure.htm
ir jamaina ja ir aksiala brivkustiba, izpauzhas ka loti grabosha skanja, to nevar nedzirdet , tad ari tas mezgls ir jaremonte, bet man to nevajadzeja.
ir jamaina ja ir aksiala brivkustiba, izpauzhas ka loti grabosha skanja, to nevar nedzirdet , tad ari tas mezgls ir jaremonte, bet man to nevajadzeja.
paldies,nu tad jāklausās cik traki man grabēs,pagaidām atgādina dīzeli,bet nu esmu dzirdējis arī vēl trakākas skaņas kas nāk no vanosa. Bet kas zin,moš var i pie vienas jaukšanas nomainīt!
coupe 2.8
jaa, labs darbins!! gaidishu diy, jo ari sis darbins jau ir sarakstos kadu laicinju
...
Skaties, ka tik ne šāles :)Martinez rakstīja:paldies,nu tad jāklausās cik traki man grabēs,pagaidām atgādina dīzeli,bet nu esmu dzirdējis arī vēl trakākas skaņas kas nāk no vanosa. Bet kas zin,moš var i pie vienas jaukšanas nomainīt!
ja ir shitada skanja es domaju ka ar blivgredzenu mainju nepietiks , bus jamaina ari tas aluminija gredzentinsh.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=G9fwHbKl2nE
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=G9fwHbKl2nE
nu ir tāda skaņa,ja varēs saprast,jo vai tavu brīnumu,kā sāc filmēt,ta pazūd
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5