Anetiiittes mazulīte! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
tieši manas domas,ja nav tad nav.
tad es ar savējo ari braukšu,bez sliekšna,pus auto bez krasas,bez izpūtēja,diskiem un salona
tad es ar savējo ari braukšu,bez sliekšna,pus auto bez krasas,bez izpūtēja,diskiem un salona
tas būtu jāredzKobreti rakstīja:tieši manas domas,ja nav tad nav.
Nav tik traki, tur tik durvis jānomaina, slieksnis jāiztaisno, varētu mēģināt nopulēt, jo ir visādi švīkājumi u.t.t. un tad jau gandrīz neko nevarētu vizuāli pateiktKobreti rakstīja:tieši manas domas,ja nav tad nav.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
HoodieBro rakstīja:
Nah ar taadu sasistu mashiinu jaabrauc prezenteet e36 foorums.. Stulbums
Piekrītu jums!Kobreti rakstīja:tieši manas domas,ja nav tad nav.
Tas, ka man mašīnīte ir ejošā stāvoklī, bet ar vizuāliem defektiem, nenozīmē, ka es pēc pāris cilvēku aizspriedumiem likšu nost un nebraukšu! Un tas jau ir atkarīgs no katra cilvēka individuāli! Cik cilvēku, tik viedokļu, bet man vissvarīgākais ir savs viedoklis!! Protams, mēģināšu pēc iespējas ātrāk savest mašīnīti kārtībā, bet tad jau redzēs, kā sanāks! Ja kādam no administrātoriem ir iebildumi, par to, ka pašlaik ir radusies šāda situācija un man sanāk braukt ar mašīnu, kas nav vizuāli kārtībā, tad pēc viņu lūgumiem arī nebraukšu uz sabraucienu ar savu auto!!!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
netaisiet off topic
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Moš kāds no adminiem var pārmest šīs pēdējās lapas, vai lapu (nepiefiksēju) uz Anetiiites topiku ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vēl kkur pa ceļam noplīsīs
atkarīgs cik labi sakopj auto uz sestdienu, bet bez "kosmētiskā remonta" man būtu kauns, bet pa lielam man vienalga kāds auto brauc. foruma pasaakums. tā teikt ir daudz nolaisti auto kas brauca uz pasaakumiem, traktori sķūņi utt.. ar/bez bampera sliekņiem utt..
Auto var sataisīt .. Man tas izdevās 3 dienās. :)
Laiks ir vel vaig tikai darīt! un viss būs kedā
Laiks ir vel vaig tikai darīt! un viss būs kedā
Paskatijos.fjeh.donoram srota slieksni izgriezt durvis nomainit.un pa lielam skade izlabota
Protams ja apaksa nav kads caurums saradies
Protams ja apaksa nav kads caurums saradies
Uuu pazinjas bijushais E36 Pirki no Latgales? zhurcinjsh labu laiku dzivojas pa norvegijas celjiem un ari tur tika pilniiba parkrasota no Melnas metalikas uz melnu NEmetaliku!
Ja Ipashniecei interesees varu izstastiit kas ar to auto darijaas ,kas mainijaas!
Lai saaniski ripoo..
Ja Ipashniecei interesees varu izstastiit kas ar to auto darijaas ,kas mainijaas!
Lai saaniski ripoo..
Paākstijos uz telefoniņa!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Eh jutos ta kaa jaunava kas zaudejusi nevainibu. 1.reizi sarkana gaismina.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izteiciens pa rubli!
sagāz mašīnu atpakaļ uz riteņiem un būs pa vidu!Anetiiitte rakstīja:Eh jutos ta kaa jaunava kas zaudejusi nevainibu. 1.reizi sarkana gaismina.
aupinsh rakstīja:Izteiciens pa rubli!
Meginaju un nesanaca..erda rakstīja:sagāz mašīnu atpakaļ uz riteņiem un būs pa vidu!Anetiiitte rakstīja:Eh jutos ta kaa jaunava kas zaudejusi nevainibu. 1.reizi sarkana gaismina.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right