Johnny's cowshed 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
hey! prieks ka viss tik atri notiek, viena bilde skjibs nakoshajaa jau viss ka vajag, ta ir jaamiil mashinite!
Nja ta sieviete bija laikam laimiga...
Bet atri gan esi ielas, tagad tik sakrasot un bus labi. Sparns un brille originala jeb kinas variants?
Bet atri gan esi ielas, tagad tik sakrasot un bus labi. Sparns un brille originala jeb kinas variants?
Tev gan ātri viss tiek vērsts par labu
Cik nu ātri, 8. aprīlī mēnesis būtu.Zirdzins rakstīja:hey! prieks ka viss tik atri notiek, viena bilde skjibs nakoshajaa jau viss ka vajag, ta ir jaamiil mashinite!
Man bija pilns grabažnieks ar puķēm no kurām, tad arī lielu daļu uzdāvināju viņai, viss čiki. Spārns un brille ir...Taivānas, lai neizklausītos tik skarbi.Vitalx325 rakstīja:Nja ta sieviete bija laikam laimiga...
Paldies, cenšos!Ridlihs rakstīja:Tev gan ātri viss tiek vērsts par labu
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nu prieks skatīties. Ka te viss notiek, žel tikai ka tev neizdevās oem daļās atrast :(
Visulaiku kā paskatos topiku uzsit nostaļģija šis auto ir īpašs
Visulaiku kā paskatos topiku uzsit nostaļģija šis auto ir īpašs
šim auto kaut kā neiet ar to purniņu...
Šim auto kaut kā neiet arī ar dzinēju, lielos vilcienos - izbeidzās. Šī bavārieša sirds dīzeli vairs nepumpēs...
Drīzumā papildināšu.
Drīzumā papildināšu.
Eh.. Nobeidzās.. :(
Nebūs baigā noņemšanās dīzelī iekrāmēt benzīnnieku? Tad jau labāk liec m57
Nebūs baigā noņemšanās dīzelī iekrāmēt benzīnnieku? Tad jau labāk liec m57
kad mainīsi?
a to skatos ka pie siikka jau stāv...
a to skatos ka pie siikka jau stāv...
Iekraameet M57 ir ļoti dārgs prieks..
Veiksmi darbos!
Veiksmi darbos!
žēl gan ka tā,kas tad notika dzinējam?Jā m57 ir dārgs prieks,bet ja var tikt pie normāla donora tad gala rezultāts būtu
??erda rakstīja:
Dzinējs pēc 3 dienām būs Latvijā, tad arī būs jāiztestē un jāpieņem lēmums.
Par dīzeli varis negribu dzirdēt.
Paldies!
Kad pāries tas laiks, kad disku pulēšana vai nebūs lielais firmas noslēpums? protams, metodes ir visādas.
Tiesi tapeec ari katram ir firmas noslepums ,tici man ,noliec divus dazadus cilvekus ,ar vienadiem aparatiem ,pastam un citiem pricendaliem ,tapat vienam bus daudz labak neka otram ,redzets dzivee
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Laba dusha
Erņuha Tu esi meistars!
Kamēr Baklažāna tehniskās lietas ir nedaudz aizkavējušās, tikmēr tiek sākta darbība ap diskiem.
Un patinot dienu atpakaļ pie lietotāja Imis tika izjaukti diski, plaukti atdoti A_Gesellschaft !!! - redzot kvalitāti rīkojieties tāpat kā es!!!
Skrūves iet uz cinkošanu, par vidu krāsošanu vēl neesmu izlēmis, kas diez iederētos kopā ar Techno Violet virsbūves toni?
Kamēr Baklažāna tehniskās lietas ir nedaudz aizkavējušās, tikmēr tiek sākta darbība ap diskiem.
Un patinot dienu atpakaļ pie lietotāja Imis tika izjaukti diski, plaukti atdoti A_Gesellschaft !!! - redzot kvalitāti rīkojieties tāpat kā es!!!
Skrūves iet uz cinkošanu, par vidu krāsošanu vēl neesmu izlēmis, kas diez iederētos kopā ar Techno Violet virsbūves toni?
Daudz darbi,pa īsu laika posmu jāsadara! tad jau veiksmi darbos!
Tas ir pulējamā duša, ar maināmiem uzgaļiemVitalx325 rakstīja:Laba dusha
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …