E36-Uldis_R
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- chevron_right
Nu es nez, tas caurums haube piedur labu skatu, uzreiz nav vnk stock bet kkas interesants, un izveidots vinjs ir gaumigi un akurati, taka nav nekads mesls :) un izskatas dzive tiesam labi :)
tas lampas dod efektu tikai nakti, pa dienu redzamas nav, un atverot durvis ar nemetas acis, bet nu izskatas diesam sasoditi labi, pasam pirksti kasas tadas pasutit, tik citi darbi prieksa vel ir : ) Bet nu par skuni es tur neko nosaukt nevaru, auto ir gaumigs, skaists, piedomats, un nav parspilets :)
tas lampas dod efektu tikai nakti, pa dienu redzamas nav, un atverot durvis ar nemetas acis, bet nu izskatas diesam sasoditi labi, pasam pirksti kasas tadas pasutit, tik citi darbi prieksa vel ir : ) Bet nu par skuni es tur neko nosaukt nevaru, auto ir gaumigs, skaists, piedomats, un nav parspilets :)
Gaume
tiesi ta gaume katram sava un par gaumi nestridas.
diski izskatās o.k., un par to "projektoru" zem durvīm neredzu neko šķūningotu, pat ļoti interesanti!
+1 k-kas interesants un neredzeets...erda rakstīja:diski izskatās o.k., un par to "projektoru" zem durvīm neredzu neko šķūningotu, pat ļoti interesanti!
tiesi ta man ari tas gaismas patik kas spid no durvim vismaz kaut kas interesants
Vakardien redzēts pie Mūkusalas apļa.
Diezgan traks trobelis braucot garām bija
Diezgan traks trobelis braucot garām bija
Vakar vakarā? Ja tā, tad tas jau bija tad kad bijām atpakaļ pēc siguldas ar pārsistu izpūtēju
nja pec vakardienas un sodienas esmu kurls un neko nedzirdu rita sametinasu izputeju un bus gerai
nu lai topiks galigi nepazustu jaatskaitas nav ta ka nekas nenotiek bet parsvara sikumi tiek laboti.
nomainitas masinai nasis atkal ir melnasm, ielikts hrenons tuvajos un beidzot ielikti engeli ko beigas izdariju pats un apbrinojama karta tas nebija tik briesmigi ka bija licies. te ari kada bilde ka izskatas ar engeliem te ka hrenons izskatas un random bilde ka masina metajas pie majas tagad lielas ceribas ka pa brivdienam tiks metinata grida jo loti lielas aizdomas ka bus daudz ko metinat.
nomainitas masinai nasis atkal ir melnasm, ielikts hrenons tuvajos un beidzot ielikti engeli ko beigas izdariju pats un apbrinojama karta tas nebija tik briesmigi ka bija licies. te ari kada bilde ka izskatas ar engeliem te ka hrenons izskatas un random bilde ka masina metajas pie majas tagad lielas ceribas ka pa brivdienam tiks metinata grida jo loti lielas aizdomas ka bus daudz ko metinat.
pēdējā bilde smuka!
vakar tika iegadats jauns kapots un pec tam vakara ari uzlikam vinu tagad izskatas divaini jo biju pieradis pie rives haube vienigi zel ka atskiras krasa bet nu neko darit uz pavasari vajadzes doties pie kada krasotaja drosvien.
te ari bilde ka izskatas ar veselu haubi gandriz masinas krasa un ari ziema izskats autinam jau ir. un te viena smukbildite vel ar vasaras diskiem
te ari bilde ka izskatas ar veselu haubi gandriz masinas krasa un ari ziema izskats autinam jau ir. un te viena smukbildite vel ar vasaras diskiem
Kpc tās sānu uzlīmes neplēs nost?
Ar sarkano haubi cits skats
Ar sarkano haubi cits skats
driz laikam ari vinas tiks noplestas bet man vinas patik.
Nu ja patīk, tad jau neplēs.
nee stocks izskatas labaks
vienkarsi vel vajag labu limes nonemeju uzreiz dabut.
vienkarsi vel vajag labu limes nonemeju uzreiz dabut.
es pateiksu godigi, man laikam pa tavam patika labak ar to haubi, zinu ka visi saks kliegt esmu pakis, bet nu ar to sarkano haubi vairs nav tas...
Kopskata baudams auto
Kopskata baudams auto
Beidzot normāla haube
Nu ja būtu šniceles diski, tad moš tās uzlīmes varētu atstāt, bet nu ja tādi nav plānoti, tad gan rauj nost
Nu ja būtu šniceles diski, tad moš tās uzlīmes varētu atstāt, bet nu ja tādi nav plānoti, tad gan rauj nost
nu man sakuma ta haube isti nepatika ar to caurumu vienkarsi biju pieradis un tadel patika tagad atradu bildes neta un zinu uz ko tiekties:) nu ja butu sniceles paka tad ar varetu atstat mana gadijuma vinas ir bezjedzigas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10