atkal zilais uteo 323i
nu tu dod! spuldziti nevar no,mainit, vinja tak tur pat augspusee ir uz obc, nekas nau jataisa valja tik jaiznjem araa
par to valodu pat nezinaju ka ta var, intresetu man ta stelle
par to valodu pat nezinaju ka ta var, intresetu man ta stelle
...
Šodien uzliku ENG valodu, Armando Tu nezināji ka var iekodēt LAT vai RUS valodu, vai ka vispār var mainīt valodas?
Iekodēt rus/lv valodu Uteo. Kā darbojās obc un viņa slēptās funkcijas ir labi zināma lieta.
Sen nekas nav rakstīts un nav jau arī nekas darīts, bet nu šodien braucu uz TA pēc slimības lapas, jo slieksnis caurs, lampas neatbilstošas un aptieciņas ar ugunsdzēšamo arī nebija(tas tāpēc, ka skati gāju Valmierā, nevis mājās Madonā) + domāju, ka gan jau ritošajā arī kāds nieciņš būtu beigts.
Tad nu pēc darba mierīgu sirdi dodos uz TA. Pārbauda gaismas, lampas, siksnas, atgāzes, bremzes. Dzen uz kratekļa. Ceļ augšā, es jau trīcošu sirdi šķielēju uz slieksni, cerībā, ka viss netīrs(mašīna ļoti netīra un ilgi nemazgāta) un nekritīs caurums acīs, bet nu es jau pamanīju uzreiz, toties TA darbinieks paskatās priekšu, tad pa vidu pēta trubiņas un aiziet līdz aizmugurei, izkrata aizmuguri un lien no bedres laukā un izslēdz lukturīti. Tad man tāds neliels prieka šoks, ka nav pamanījis slieksni.
Nolaiž auto un liek izbraukt no TA. Sagaidu, kad vecis atnāk un šis saka, tehniski auto ir viss kārtībā, tikai aizmugurējām lampām atstarotājus vajag un aizmugurē vajag izvilkt 5to drošības jostu. Domāju, nu labi, dod slimības lapu un braukšu mājās, bet tad šis saka, ka dod man stundu laika, lai aizbraucu nopirkt atstarotājus un izvelku drošības jostu un vēl uzprasa vai man ir aptieciņa un ugunsdzēsāmais uz ko bailīgi atbildēju, ka nav un domāju, ka tagad jau toč tikai slimības lapa, bet nekā, teica, lai savedu kārtībā tos sīkumus un braucu atpakaļ.
Tad nu priecīgs devos pēc atstarotājiem, nopirku, pielīmēju, izvilku siksnu un laimīgs dodos atpakaļ uz TA pēc uzlīmes. Iznāk inspektors, apskatās ko esmu sadarījis un saka, ka atnāks ar vēl vienu aparātu. Domāju, nu labi, ko tad vēl vari mērīt Atnāk un logus priekšā mērīs, jo ir plēve virsū. Es atkal sabīstos, lai gan iepriekšējais īpašnieks teica, ka ar caurlaidību ir ok. Tad nu mēra caurlaidību un no pieļaujamajiem 75% man 76,2%. Tagad gan prieks pilnīgs, jo viss kārtībā un var mierīgi gaidīt uzlīmi
Tā nu man sanāca, ka dabūju TA līdz 02.04.2014. gadam nemaz negaidot, lai gan maza cerība jau vienmēr ir
Pentere sanāca diezgan gara, bet nu nespēju beigt priecāties un neizklāstīt savu prieku sīkumus arī te
P.S. Prieks, ka auto jau otro(vismaz cik tālu es zinu) reizi iziet apskati ar pirmo reizi.
Tad nu pēc darba mierīgu sirdi dodos uz TA. Pārbauda gaismas, lampas, siksnas, atgāzes, bremzes. Dzen uz kratekļa. Ceļ augšā, es jau trīcošu sirdi šķielēju uz slieksni, cerībā, ka viss netīrs(mašīna ļoti netīra un ilgi nemazgāta) un nekritīs caurums acīs, bet nu es jau pamanīju uzreiz, toties TA darbinieks paskatās priekšu, tad pa vidu pēta trubiņas un aiziet līdz aizmugurei, izkrata aizmuguri un lien no bedres laukā un izslēdz lukturīti. Tad man tāds neliels prieka šoks, ka nav pamanījis slieksni.
Nolaiž auto un liek izbraukt no TA. Sagaidu, kad vecis atnāk un šis saka, tehniski auto ir viss kārtībā, tikai aizmugurējām lampām atstarotājus vajag un aizmugurē vajag izvilkt 5to drošības jostu. Domāju, nu labi, dod slimības lapu un braukšu mājās, bet tad šis saka, ka dod man stundu laika, lai aizbraucu nopirkt atstarotājus un izvelku drošības jostu un vēl uzprasa vai man ir aptieciņa un ugunsdzēsāmais uz ko bailīgi atbildēju, ka nav un domāju, ka tagad jau toč tikai slimības lapa, bet nekā, teica, lai savedu kārtībā tos sīkumus un braucu atpakaļ.
Tad nu priecīgs devos pēc atstarotājiem, nopirku, pielīmēju, izvilku siksnu un laimīgs dodos atpakaļ uz TA pēc uzlīmes. Iznāk inspektors, apskatās ko esmu sadarījis un saka, ka atnāks ar vēl vienu aparātu. Domāju, nu labi, ko tad vēl vari mērīt Atnāk un logus priekšā mērīs, jo ir plēve virsū. Es atkal sabīstos, lai gan iepriekšējais īpašnieks teica, ka ar caurlaidību ir ok. Tad nu mēra caurlaidību un no pieļaujamajiem 75% man 76,2%. Tagad gan prieks pilnīgs, jo viss kārtībā un var mierīgi gaidīt uzlīmi
Tā nu man sanāca, ka dabūju TA līdz 02.04.2014. gadam nemaz negaidot, lai gan maza cerība jau vienmēr ir
Pentere sanāca diezgan gara, bet nu nespēju beigt priecāties un neizklāstīt savu prieku sīkumus arī te
P.S. Prieks, ka auto jau otro(vismaz cik tālu es zinu) reizi iziet apskati ar pirmo reizi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tad jau var apsveikt, veiksmīgi esi ticis cauri
Apsveicu!
Laikam, būs vien diena pirms skatees jāsaliek visi tevis ieminētie sīkumi, jo arī man aizmugurē gan tikai viena josta, ugunsdzēšamais u.c. lietas.
Laikam, būs vien diena pirms skatees jāsaliek visi tevis ieminētie sīkumi, jo arī man aizmugurē gan tikai viena josta, ugunsdzēšamais u.c. lietas.
Veiksminieks, apsveicu! ,ar Valmieras TA nav bijusi tā labākāa pieredze tieši ar caurumiņu(ne e36), ielīda ar lukturi zem plastmasiem, skaties caurums..
e36
Paldies!
Jā, man tiešām paveicās ar Inspektoru, lādzīgs vecis bija
Jā, man tiešām paveicās ar Inspektoru, lādzīgs vecis bija
kādi jauni darbi sadarīti uz šī autiņa
Pārsvarā tikai ripinos, bet ir nomainīta izpuvusī brille. Tā nokrāsota, nokrāsots viens spārns un šofera durvis līdz moldingam.
Drīzumā auto varēs iegādāties, ja nu kāds ir e36 meklējumos, tad sīkāk PM
p.s. mazdu netaisos pirkt
Drīzumā auto varēs iegādāties, ja nu kāds ir e36 meklējumos, tad sīkāk PM
p.s. mazdu netaisos pirkt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis uteo - 31 Jūl 2013, 17:05, kopā labots 2 reizes.
a kas tad nu?
atceries, pagātni, atceries
atceries, pagātni, atceries
Kas tie par lukturiem tur aizmugurē ?
Sapratu, sapratu Tavu domu, jā tie ir mēsli, bet nu pats viņus neesmu pircis un tur licis, kā arī visu laiku ir svarīgāki tēriņi, nekā aizmgurējo lampu maiņa. Un vēl, nav tie lukturi tik briesmīgi kā kosmosa kuģim ar nežēlīgām diodēm utt.
Mazda tevi vēro...
Ja mazdu tad tikai jauno mazda6, bet līdz tādai man vēl tālu, tā, ka nebūs
e36 rūsē mazāk par to jauno mazda6.
Tu runā par tām, kas nāk sākot ar 2008. gadu? Uz ielas gan neesmu vēl nevienu rūsējušu redzēt, iepriekšējās gan rūsē kā trakas.
uteo rakstīja:Ja mazdu tad tikai jauno mazda626, bet līdz tādai man vēl tālu, tā, ka nebūs
...
Jā jā Armando