Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 22
- chevron_right
Pirmajā bildē, sniegs izskatās zaļš, kā zālājs.
Nevis zālājs, bet sūnas drīzāk
Bet nu, jāsaka, ka patīk, kā izskatās. Piedur tās zaļās miglas.
Stulbi, ka tagad tās "dzeltenās" eņģeļacis ir tādas ar sarkanu pieskaņu.. Vecākās partijas labāk patika, tādas neuzkrītošas bija. Kad meklēju tiešām dzeltenas, tad nesanāca man atrast, tāpēc izlēmu, ka labāk bez tām :)
Nu šijās bildēs liekas labāk drusku.. bet tāpat tās zaļās miglas ir garām
Vajadzēja vnk dzeltenus enģeļus un dzeltenas (parastas, ne piemīztas) miglas
Kā pašam liekas? :)
Ja jau tagad izskatās kā zālājs, kas būs vasarā?Rapakivi rakstīja:Pirmajā bildē, sniegs izskatās zaļš, kā zālājs.
No meža nācis, mežā audziskristapskarlis rakstīja:Nevis zālājs, bet sūnas drīzāk
Eksperimentēt ir laba lieta
Es par to pašu domāju, jo kad pirku, nedomāju ka būs tik rozīgi oranžīgas, bet kad ieliku, jau bija par vēlu Tieši kad meklēju, redzēju SMUKAS dzeltenas vienam e36.. Bet nu nepaveicās, nekas, tagad vismaz atsķirība no citiem, lai nesajūk visi vienā burzmādogMa rakstīja:Stulbi, ka tagad tās "dzeltenās" eņģeļacis ir tādas ar sarkanu pieskaņu.. Vecākās partijas labāk patika, tādas neuzkrītošas bija. Kad meklēju tiešām dzeltenas, tad nesanāca man atrast, tāpēc izlēmu, ka labāk bez tām :)
Tur jau tā lieta, ka katrs domā un taisa auto kā vēlās.. Bik ieberzos ar eņģeļiem, bet nu neko, paskatījos uz visu kopumā, kad saliku..STUDENTS rakstīja:Nu šijās bildēs liekas labāk drusku.. bet tāpat tās zaļās miglas ir garām
Iepatikās.
Cik cilvēku, tik viedokļu.!
Protams, ja būtu orižinal krāsas miglas, tuvie un eņģeļi tikai, būtu ok.. Bet Individualitāte arī ir vērā ņemams fakts :)
Nu nezinu gan vai tu varēsi viņus pasniegt kā savdāk ja viņi r15, būtu vismaz r17, tad varētu ko izdomāT + ar šaurprofila riepām izskatītos interesanti
Kā jau Oscar teica ja būtu R17 tad kko varētu domāt. R 15 der tikai ziemai, vai kādai jettai vai mk1 vai mk2 .
Ja atdosi man baltos pa skaistu ciparu, tad saku ka šitie būs ideaļna
Izskatīsies pēc nekā tie diski. S/W vai driftworkos vienam lietuvietim bija tādi, arī tieši uz sedana. Pat ar visu sēdinājumu izskatījās fubla
Tadel ari jautaju, lai saprastu ! Ka ari, lai uzklausitu citu viedoklus.oscar rakstīja:Nu nezinu gan vai tu varēsi viņus pasniegt kā savdāk ja viņi r15, būtu vismaz r17, tad varētu ko izdomāT + ar šaurprofila riepām izskatītos interesanti
Tam nu es piekritu..Nixon rakstīja:Izskatās pēc kalpakiem.
Ta ari ir problema, jo visiem baigi R17 un R16 patik, visiem, ka tik lielaki ripuli..Rapakivi rakstīja:Kā jau Oscar teica ja būtu R17 tad kko varētu domāt. R 15 der tikai ziemai, vai kādai jettai vai mk1 vai mk2 .
Jettai vai golfiniem tiem mk1, mk2 - tiem r13 un r14 piestav, r15 tas jau ir ka uz e36 r17
imis rakstīja:Ja atdosi man baltos pa skaistu ciparu, tad saku ka šitie būs ideaļna
tad jau manisim, kads bus zinakums sim visam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …