E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 28
- chevron_right
Maģītis baigi labi izskatās , es arī labprāt nomainītu uz Business CD43. Iesaku vel ielikt aizmugurējos Harman Kardon spēkerus, tie tiešām ir ļoti labi un bez pastūža var no viņām normālu bassu dabūt.
Busines cd notirgots
Ilgi raku googli lai sazīmētu modeli kuru varētu max pieskaņot dienā/naktī, respektīvi melnu magnetolu ar oranžīgi sarkanu apgaismojumu.
Šodien iepirku kenwood KDC-5051U
Rezultāts naktī šāds....
dienas skatu iemetīšu kad būs picture.
Kopumā esmu vairāk kā pārsteigts skanējumā (arī sony kurš tika aizstāts ar busines cd neskanēja), šim modelim ir 3 rca kanāli, sub/front/rear, visādi filtri un regulējuma diapazons ir ļoti plašs.
Reāli iekš e36 stāv stock skaļruņi, aizmugures plauktā kkādi no name ovālie skaļruņi, skan tiešām patīkami.
Patreiz audio likšu mierā jo ir svarīgāki darbi šim e36
Ilgi raku googli lai sazīmētu modeli kuru varētu max pieskaņot dienā/naktī, respektīvi melnu magnetolu ar oranžīgi sarkanu apgaismojumu.
Šodien iepirku kenwood KDC-5051U
Rezultāts naktī šāds....
dienas skatu iemetīšu kad būs picture.
Kopumā esmu vairāk kā pārsteigts skanējumā (arī sony kurš tika aizstāts ar busines cd neskanēja), šim modelim ir 3 rca kanāli, sub/front/rear, visādi filtri un regulējuma diapazons ir ļoti plašs.
Reāli iekš e36 stāv stock skaļruņi, aizmugures plauktā kkādi no name ovālie skaļruņi, skan tiešām patīkami.
Patreiz audio likšu mierā jo ir svarīgāki darbi šim e36
Ir labi
USB iespraudvieta dīvaini izskatās.
Šis nav slikts variants
Šis arī ļoti labs variants.. :) Tik, kāpēc pārdevi orģinālo?
kapec divaini, vienk vacins atverts valaaRapakivi rakstīja:USB iespraudvieta dīvaini izskatās.
...
Sancix, gan jau pēc kadiem 2 menešiem domāsi - kam dēļ nepanemu magnetolu kuram USB aizmugre un vadu aizvilktu lidz "bardočokam"
Armando rakstīja:kapec divaini, vienk vacins atverts valaaRapakivi rakstīja:USB iespraudvieta dīvaini izskatās.
Skaidrs
Usb vaacinu var veesi nolimet ar kkadu plebi un neviens neko neredzesHazard rakstīja:Sancix, gan jau pēc kadiem 2 menešiem domāsi - kam dēļ nepanemu magnetolu kuram USB aizmugre un vadu aizvilktu lidz "bardočokam"
Rezultats tiesham labs(vizuali)
man piemeram gluzhi otradi:biesi list bardachoka katru reizi kad japievieno vai jaatvieno fleshka, labak ta ka tev
man kenwood ar patik ka skan, protams viss atkarigs no modelja bet prieksh vidusklases aparatiem skanja laba
man piemeram gluzhi otradi:biesi list bardachoka katru reizi kad japievieno vai jaatvieno fleshka, labak ta ka tev
man kenwood ar patik ka skan, protams viss atkarigs no modelja bet prieksh vidusklases aparatiem skanja laba
piekritu, arii nevaru ciest ka bardacokaa jalien. noperk ultra iisu uzb un klausas bedu nezinot un netraucee ta fleska,
...
Tas nav variants ja lieto tikai USB, piemeram kā es.Un USB neraustu lieki un iekša nelienu bardačoka, jo tā 8gb fleška tur dzivojas Ka nopircis savu pionieri, nereizi neesmu CD disku licis iekša (:Sancix rakstīja:Usb vaacinu var veesi nolimet ar kkadu plebi un neviens neko neredzesHazard rakstīja:Sancix, gan jau pēc kadiem 2 menešiem domāsi - kam dēļ nepanemu magnetolu kuram USB aizmugre un vadu aizvilktu lidz "bardočokam"
Šis ar ir avriants. Nebiju kaut kā par to iedomajies apr isam fleškam. Parsvara visas garas fleškas un reizem sanak aizkert un var apt salauz to, tapec nevisai patik ka ārā tā tik stipri izspiedies.Armando rakstīja:piekritu, arii nevaru ciest ka bardacokaa jalien. noperk ultra iisu uzb un klausas bedu nezinot un netraucee ta fleska,
Flashu nelietošu vispār, vai nu cd, vai arī iphone
Principā šis modelis ir viens no retajiem kuru var pieskaņot pogām, viņam ja nemaldos ir 21 krāsu tonis.
Principā šis modelis ir viens no retajiem kuru var pieskaņot pogām, viņam ja nemaldos ir 21 krāsu tonis.
Šo maģīti jau biju redzējis ārzemju forumos, izvēlas viņu deļ tās krāsu saskaņošanas. Vienīgais sūdīgi ka viņi tās usb/aux izejas neuztaisīja maģīša aizmugurē.
Nez, manliekas priekšā fleškai nekāda vaina .. a to tur bardačokā čakarēties (itkā kas tur par čakaru) bet nu jā.. kā nu kuram
Nu čakars tur tiešām nav nekāds. Kas tur grūts ataisīt bardiņu un paņemt fašku lai ieliktu svaigāku muziku.
Tagad tak ir visāda izmēra flaškas kurās var sabāst dziesmas tā lai vismaz mēnesi nav jāķeras klāt.
Tagad tak ir visāda izmēra flaškas kurās var sabāst dziesmas tā lai vismaz mēnesi nav jāķeras klāt.
BMW
vienigais kas labi izskatas un skan ieks e36 ir alpine
bet ja baigais skanas fanats bet ne dizaina tad vienozimigi ka nakamichi
Ps: izlaboju
bet ja baigais skanas fanats bet ne dizaina tad vienozimigi ka nakamichi
Ps: izlaboju
Pēdējais labojis Dj_Zii - 25 Nov 2012, 21:18, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 28