Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13
- chevron_right
izdomaju, ka laikam shito pasaacienu izlaidiishu...
Labprāt aizbrauktu, bet netieku, jo lekcijas beidzas tik ap 16iem!
miikstais kas ir veciit?matissc rakstīja:izdomaju, ka laikam shito pasaacienu izlaidiishu...
Man tak atvalinajums, jaaskaita katra kapeika :d
Izdomaju tad labak kko masinai ielikt, nekaa braukt kkur :d
Izdomaju tad labak kko masinai ielikt, nekaa braukt kkur :d
Vecītim tgd ir 2.8, nevar tā lēkāt apkārt
Gribaas vnk sataisit taa lai ir ok :)
Jābūt labām bildēm pieslēgšos Raganā...
možais rakstīja:hmm.. no murjaniem uz raganu arii remonts..
nekā tagad līdz Raganai jau viss o.k. tik zīme stāv vislaiku 70!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Bildes jau sanāktu labas, tikai ar tagadējiem laikapstākļiem auto nebūs tādi, kā gribētos..
Labs fotogrāfs pat netīru auto var labi nobildēt.
Pievienošos ar savu auto sestdien.. auto jau atkal braucams.
Pievienošos ar savu auto sestdien.. auto jau atkal braucams.
izskatās ka beidzot es varēšu ierasties arī ar savu auto....
kāds no Jelgavas vēl brauks???? :)
kāds no Jelgavas vēl brauks???? :)
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
jap, sodien to pasu uzzinaju....mileniums rakstīja:možais rakstīja:hmm.. no murjaniem uz raganu arii remonts..
mileniums rakstīja:možais rakstīja:hmm.. no murjaniem uz raganu arii remonts..
Kolonā braucot jūs tāpat ātrāk par 70km/h netiksiet..
Un lūdzu esiet uzmanīgi un skatieties kārtīgi, ja kāds priekšā sāk bremzēt uutt..Tomēr tagad arī ir daudz slidenāks uutt tākā lielāku uzmanību pievērsiet tam
+M3 Sabiinei
tomer arī meiģinam ieturēt lielāku distanci jo bremzēšanas ceļš tomēr tagad ir lielāks un tas kas tagad notiek foruma: ka visi sit savas mašīnas to mums sesdien tocna nevajaga taka biedri brauksim prātīgi un lieki zīmēties nevajaga
tomer arī meiģinam ieturēt lielāku distanci jo bremzēšanas ceļš tomēr tagad ir lielāks un tas kas tagad notiek foruma: ka visi sit savas mašīnas to mums sesdien tocna nevajaga taka biedri brauksim prātīgi un lieki zīmēties nevajaga
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
No worries, ar savu mašīnu šoreiz neplānoju braukt.
Bet ja nopietni, jā, tiešām uzmanieties, pēdējoreiz kad biju Siguldā pirms kādas pusotras nedēļas, tur visi ceļi jau bija pārklāti ar oranžu lapu kārtu ... Tā kā maršruts šoreiz visiem zināms, labāk tiešām nedaudz atpalikt kā samīļoties.
Bet ja nopietni, jā, tiešām uzmanieties, pēdējoreiz kad biju Siguldā pirms kādas pusotras nedēļas, tur visi ceļi jau bija pārklāti ar oranžu lapu kārtu ... Tā kā maršruts šoreiz visiem zināms, labāk tiešām nedaudz atpalikt kā samīļoties.
No drošuma viedokļa pedējā vieta kollonā laikam būs diezgan iecienīta :)
Man bail no ta ka pie turaidas pils nebūs mums visiem kur nolikt savus auto, jo visas reizes kad esmu bijis siguldā, un it īpaši sestdienas, uz to saucamo ZELTA RUDENI, tur ta stāvvieta vienmer ir pilna :S tākā derētu padomāt par rezerves variantu. KKur tuvāk centram, nekāds milzīgi lielais gabals nebūs jaiet līdz pilij, bet nu varēs arī veikt pastaigu pa siguldu :) Bet nu cerēsim ka bus vis kartībā :)
Man bail no ta ka pie turaidas pils nebūs mums visiem kur nolikt savus auto, jo visas reizes kad esmu bijis siguldā, un it īpaši sestdienas, uz to saucamo ZELTA RUDENI, tur ta stāvvieta vienmer ir pilna :S tākā derētu padomāt par rezerves variantu. KKur tuvāk centram, nekāds milzīgi lielais gabals nebūs jaiet līdz pilij, bet nu varēs arī veikt pastaigu pa siguldu :) Bet nu cerēsim ka bus vis kartībā :)
tiesi otraadi pedeja vieta kollona ir taa biisstamaakaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
šoreiz man nesanāks apmeklēt šo pasākumu, bet gan jau ka nākam gad ar būs zelta rūdenis
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pagājušo gadu auto novietojām pļavā pie Gūtmaņalas, domāju, ka arī šogad tur varētu novietot. Cena laikam bija 1 lats.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13