E36-djjys
Te ir labaak kaa prikolu sadaljaa
EBagatskis rakstīja:Hahhahahahahahahahahaha, es vnk nevaru, man sha popkorns beigsies. It kaa jau runa ir par mashiinu nevis saules bachaam, mosh tas Bumers sleepjas kkur aiz taam baterijaam, bet nu arii apshaubaams variants.
Da nē, bembis par lielu, bet es tur aiz baterijām labajā stūrī redzu viena diska stūri, G1RT5, tas tavējais?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
diski tak sen jau pārkausēti un kāds čukča jau no aluminija bļodas zupu streb
+100
Komentaars par to kuraa valstii ir katra mashiinas dalja made my day. Visur pa mazuminjam...
viewtopic.php?f=18&t=4173
m4z rakstīja:diski tak sen jau pārkausēti un kāds čukča jau no aluminija bļodas zupu streb
djjys tagad atdos 4 alumīnija bļodas
un varbūt kādu karoti jeb dakšu + bonusā vienu saules paneli, lai GIRT5 var kompi bez elektribas palaist
Shreks rakstīja:m4z rakstīja:diski tak sen jau pārkausēti un kāds čukča jau no aluminija bļodas zupu streb
djjys tagad atdos 4 alumīnija bļodas
Kuraam dibenaa veel buus iisti nepaarkauseejies diska centrinjsh. Mosh tur ar BMW paarstaavjiem kkaads bizness par BMW virtuves piederumiem iet valjaa?
viņš vēl varētu kādu suvenīru piesviest no valstīm kur pabijis bez tām tiesībāmm4z rakstīja:un varbūt kādu karoti jeb dakšu + bonusā vienu saules paneli, lai GIRT5 var kompi bez elektribas palaist
bet m4z koments vienkārši nospārdija, es no galda
Bagatski - jā, drošvien, tikai tagad viņiem norit testi, jo logo īsti nav saskatāms, tapēc testam vajag vēl alumīnija diskus
Par m4z komentu ilgi smējos, draudzene nesaprata ko es tā smejos.
G1RT5, tavi diski ir atrastim4z rakstīja:diski tak sen jau pārkausēti un kāds čukča jau no aluminija bļodas zupu streb
mošk tie kas rimī dabonami ar tām uzlīmēm ir īstie? varbūt labs juvelieris var ar kādu kalēju likties uz vienu roku un izgatavot no tiem katliem atpakaļ diskus
tie tak nav aluminija kgan neesmu informeets par tagadeejo rimi piedaavaajumu
vai arii mums visiem tagad jaasametas ar rimi uzliimeem, lai G1RT5 vareetu notesteet vai ir vinja vai nav
vai arii mums visiem tagad jaasametas ar rimi uzliimeem, lai G1RT5 vareetu notesteet vai ir vinja vai nav
Pēdējais labojis Shreks - 16 Dec 2012, 22:47, kopā labots 1 reizi.
Tejkannai virspusē ir vieta bmw emblēmai 74 mm.
izskatās ka derētu precīzi
aaaa bļaaaaa, zin kā čalis diskus jau pārkausējis un Girtam atdod atpakaļ Rimi uzlīmes viņu vērtībām4z rakstīja:mošk tie kas rimī dabonami ar tām uzlīmēm ir īstie? varbūt labs juvelieris var ar kādu kalēju likties uz vienu roku un izgatavot no tiem katliem atpakaļ diskus
hahaha a japiemaksā tur nekas nebija?AgnisB rakstīja:aaaa bļaaaaa, zin kā čalis diskus jau pārkausējis un Girtam atdod atpakaļ Rimi uzlīmes viņu vērtībām4z rakstīja:mošk tie kas rimī dabonami ar tām uzlīmēm ir īstie? varbūt labs juvelieris var ar kādu kalēju likties uz vienu roku un izgatavot no tiem katliem atpakaļ diskus
Laikam saveejie jaanoglabaa kaadas bankas seifaa, tomeer zheel buutu pakaast. Bet tad atkal buutu jaunaa versija, Motorsport teejkanna.Shreks rakstīja:viņš vēl varētu kādu suvenīru piesviest no valstīm kur pabijis bez tām tiesībāmm4z rakstīja:un varbūt kādu karoti jeb dakšu + bonusā vienu saules paneli, lai GIRT5 var kompi bez elektribas palaist
bet m4z koments vienkārši nospārdija, es no galda
Bagatski - jā, drošvien, tikai tagad viņiem norit testi, jo logo īsti nav saskatāms, tapēc testam vajag vēl alumīnija diskus
Labāk atdod liet. Djjys, ātrāk tiksi pie Motosport trauku kolekcijas ar visu tējkannu.