Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 1297
- chevron_right
Man pēkšņi pazuda bremžu uguņi,skatījos drošinātājus,itkā viss ok,man teica,kad kaut kada ļeguška varētu kkur būt ieķerusies vai kkas tāds,kur viņa īsti tur ir?
tev kompis bija ar check finkciju?>!
ir check
TAd tev jārāda, ka break light circuit see manuals!
Tanī momentā tev ir problēma ar to vardi vai kā viņu tur sauc!
Ja drošinātāji un spuldzes ir vietā!
MAnarī dažreiz tā ir, ka izmet šito uzrakstu!
Ja kas, tad pakonsultējies ar KLAVINU, viņs to problēmu atrisināja!
Tanī momentā tev ir problēma ar to vardi vai kā viņu tur sauc!
Ja drošinātāji un spuldzes ir vietā!
MAnarī dažreiz tā ir, ka izmet šito uzrakstu!
Ja kas, tad pakonsultējies ar KLAVINU, viņs to problēmu atrisināja!
skaidrs,plds
Vai kads varetu,ludzu,palidzet ar vizualizaciju kur atrodas m51b25 motoram "+ " kronsteins motortelpa(lai var piepipet no prieksas,jo aizmugure ir kaimina auto).
varbūt bīji domājis m52,bet nu cik zinu manam m50 ir labajā pusē,tur kur nemotoriem ir aķīts! Tāda kastīte,laikam sarkanā krāsā ar + virsū!
coupe 2.8
Domaju es pareizi m51(dizelis),bet tagad kad pateici,toch,atceros tiesi tur,pareizi. Paldies.
nu piedo,es dīzeļus ar līkumu apeju un tāpē arī nezinu motora kodus,kam negadās bet prieks ka kkā spēju palīdzēt
coupe 2.8
kaut kas slikts ja sajauc stures pastiprinataja ellas starp sarkano un dzeltano ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
jabut aluminija karterimJeggers rakstīja:Jautājums sekojošs 318is ir alumīnija karteris vai metāla?
pabaz galvu apaksaa zem stures virs bremzes pedala redzesi tadu sledziti, parbaudu ar multimetru vai vins sasledzas kad bremzu pedalis nospiestsRolands rakstīja:Man pēkšņi pazuda bremžu uguņi,skatījos drošinātājus,itkā viss ok,man teica,kad kaut kada ļeguška varētu kkur būt ieķerusies vai kkas tāds,kur viņa īsti tur ir?
...
es te neta lasiju ka lai nomainitu stures pastiprinataja ellu nav vajadziba atskruvet pie sukna skruvi lai iztecinatu ellu bet tikai izsuknet no bacoka ellu ar kaut kadu sprici vai kaut ko tamllidzigu, pagrozit sturi un atkal pasuknet ara, kamer vairak nekas nenak araa un tad gastie ieksa jauno ellu,
taa var dariit vai tas kaut kads murgs ?
taa var dariit vai tas kaut kads murgs ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Kļaviņ, tu mēģini max daudz izdarīt mājas apstākļos, tad paņem uzmeido uzbauktuvi ar piem 20-30 grādu slīpumu un viss!
ar lielako priek, bet gribetos tadu ka nopietnaku uzbrauktuvi nevis no deliem un kiegelisiem un ko garaza var izmantot jo tagad kaut ko darit ara laikam butu
Labas cenas.
Labas cenas.
nez, man pietiktu arī nodēļiem!
Viņa ir mobila,kad vajag saliec dēļus uz riepām un uzbrauc, kad nevajag-samet visu stūrī!
Metāla konstrukcija aizņemtu vairāk vietas!
Viņa ir mobila,kad vajag saliec dēļus uz riepām un uzbrauc, kad nevajag-samet visu stūrī!
Metāla konstrukcija aizņemtu vairāk vietas!
man kaut ka bailes tagad ipasi list zem masinas ja neka drosa nav pec tas reizes kad gandriz uz galvas uzkrita
Labas cenas.
Labas cenas.
klavin bez trubu novienoshanas nedabusi ara to skidrumu. Eaidz vel paliek sistemaa
nu bus vien trubas javieno nost
paldies
paldies
Labas cenas.
Labas cenas.
Dīzeļiem + bija pie ieplūdes kolektora (ja nemaldos), t.i., pa vidu tāds vāciņš ar + zīmi. Tur arī ir tas, ko meklē :) Bet tas laikam jaunajiem dīzeļiem ar plastmasas kolektoru.vienkāršais rakstīja:Domaju es pareizi m51(dizelis),bet tagad kad pateici,toch,atceros tiesi tur,pareizi. Paldies.
man radas neskaidriba man i 1.8is ar indukcijas spoli ka m43 bet skatos ka daudziem 1.8is ir uz katru sveci inducene man ir m42. ludzams apgaismojiet kapec ta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 1297