No more Dirty Diesel, Shadow kūtinja ar M52B20
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11
- chevron_right
Labas bildes, kur tā migliņa vēl
Paldies, tikai protams laiks pretigs jagaida pavasaris ar upgreidiem tad bus vel smukaka)))STUDENTS rakstīja:Labas bildes, kur tā migliņa vēl
šodien aplūkots dzīve,tīri ok dīzels!
Paldies, Tavejais protams piedur ta alpein 3 balta krasa vnk sexkristaps90 rakstīja:šodien aplūkots dzīve,tīri ok dīzels!
tu zini ka vinsh ir chipots jelgava pie inta? diezgan sudigs chips jo lielas atgazes apskate bija
diezgan daudz zinu par so auto
viewtopic.php?f=18&t=1070
choms nopirka vinu pirms paris gadiem
pectam pardeva otram chomam tad nopirki tu
sakuma bija stok bampers pectam cieta kreshu riga tad tika uzlikti jauni sparni karbon aplimeta haube m paka engeli utt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bļ* rekur mans bijušais e30 tourings
tas ko samainiji pret piekto?
jap
parkrasots ielikts m50b25 bez vanos dzinejs un metajas visus sitos gadus netiek braukts vispar
zinu, redzēju dr.lv kas izdarītsvistinsh rakstīja:parkrasots ielikts m50b25 bez vanos dzinejs un metajas visus sitos gadus netiek braukts vispar
pietiks piecūkot šo topiku
smuks e36, ta stripa loga man patik , es ari visam savam masinam tadas limeju, bet par sito stripu var 60 ls noraut es ieprieksejam e36 ari biju uzlimejis tik pat zemu ka tev, un kad pardevu vinju , jaunais ipasnieks dabuja pec nedeljas 60 ls par vinju, ka neatlauts priekseja stikla parklajums, taka uzmanies
baumanis rakstīja:smuks e36, ta stripa loga man patik , es ari visam savam masinam tadas limeju, bet par sito stripu var 60 ls noraut es ieprieksejam e36 ari biju uzlimejis tik pat zemu ka tev, un kad pardevu vinju , jaunais ipasnieks dabuja pec nedeljas 60 ls par vinju, ka neatlauts priekseja stikla parklajums, taka uzmanies
Nu tad beidzot uzzinu, patiesibu, vel butu loti loti jauki uzzinat kurs sasita vinu stoika vaditaja puse, ja par cipu zinu sledzot pie kompja uzreiz pateica ka cipota, nu godigi sakot esmu loti loti apmierinats par so e36, ed maz, iet labi. nu un ir saktas modifikacijas, salona, un ari exterjera.vistinsh rakstīja:tu zini ka vinsh ir chipots jelgava pie inta? diezgan sudigs chips jo lielas atgazes apskate bija
Driz tiks uzlikts ari aizmugurejais m bampers, m slieksni jau sakrasoti, tikai japagaida aizbrauksu pie Siika lai uzliek, gribas tomer lai zinos cilveks vinu uzliktu, tiks nomainits abs bloks, kurs lago ka jau bijusie ipasnieki zin, un samainits air bag kompis, savadak laiku pa laikam nometot kljudu vina vienalga paradas, tad vel driz tiks veikts dzinejam kap remonts, kaut kas palenam grab, nu un pie viena ieliksu 18 pogu obc.
Ta vina izskatas sodien, nenoturejos un piekasu laiku, ja nu tikai sniegs izkritis tad gan busu ablomos bet sodien protams loti loti staroju par padarito, samainita karba, samainitas atsperes, nakam nedel aizmugurejie amotrini, nau ta ka tikai braucu, kaut ko censos darit ari, drizuma vina iegus melnos grieztus un recaro saloninu, ka ari apdrupusie durvju apsuvumi ari tiks samainiti, ar jauniem parsutiem un plauktiniem, labakai skanai.
Sodienas snap
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Palteicoties ta teikt draugiem ))) man tas nedraud ))))))baumanis rakstīja:smuks e36, ta stripa loga man patik , es ari visam savam masinam tadas limeju, bet par sito stripu var 60 ls noraut es ieprieksejam e36 ari biju uzlimejis tik pat zemu ka tev, un kad pardevu vinju , jaunais ipasnieks dabuja pec nedeljas 60 ls par vinju, ka neatlauts priekseja stikla parklajums, taka uzmanies
patīk diski, kāds ražotājs viņiem, un kūtiņa smuka kopumā
godigi sakot nezinu razojumu nekas nav rakstits virsu, visi diski ir skibi ka viens, bet nu ko darit pagaidam naudas nav lai vinus izvalcet varetu, bet ceresim ka vis bus labi un diski tiks iztaisnoti
Vel jo projam aktuals jautajums ir par vienu riepu r18 dunlop sport maxx 9000 225/35
Vel jo projam aktuals jautajums ir par vienu riepu r18 dunlop sport maxx 9000 225/35
Izskatās jau labi tie diski. Vajadzētu saglābt.
Diski R18?
Diski R18?
Jap r18, 8j pilnigi pietiek, kopa ar sedinajumu izskatas viekarsi super katras 20 minutes pieeju pie izstabas loga un paskatoz uz ielas ka mana kutinja izskatas ar siem diskiemkorsa rakstīja:Izskatās jau labi tie diski. Vajadzētu saglābt.
Diski R18?
nezinu kapēc, bet traki patīk šie diski un viss kopumā arī izskatās labi
stoika bija jau sista kad nonaca pie mana pirma choma! durvis ar bija cita toni taja puse! dad tur tika budzeta versija nokrasota ta stoika un durvis! ar chipu iet vinsh ok un paterinsh ja nemaldos bija kadi 5 lidz 6 litri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11