Āras temperatūras devēja alternatīvas uzstādīšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Tu tikai tā domā vai arī ir bijusi pieredze šajā jautājumā tpc tā saki?? Vnk negribas noraut to datčiku,sataisīt lētajā variantā kā topika sākumā parādīts un tad konstatēt ka vaina ir citur.
Sāc ar vadu apskati, tad jau sapratīsi. Ļoti iespējams, ka vadi pie vainas, bet nevainot dačiku arī īsti nevar.
man arī tas pats,tikko iedarbina kaut kas nopīkstas un rāda -37,bet braucot sāk rādīt tuvu pareizi.
+1dogMa rakstīja:Nu, tad beidzot šaķimirēju savējo līdz galam un varu padalīties ar āras temperatūras devēja alternatīvu, lai nebūtu jāmeklē lietoti vai jauni par lielām naudām :)
Nepieciešamie instrumenti vispār praktiski nekādi. Es izmantoju papīra nazi, lodāmuru un termosavelkošās caurulītes.
Pats "termistors" izskatās šādi un nopirkt to var šeit: Argus.lv. Bildē tas izskatās liels, bet, kad ieraudzīju veikalā, tad knapi to saskatīju :)
Cena, protams, ka smieklīga.
Pati uzstādīšana.
P.S. Šo metodi var izmantot, ja pats štekeris ir norauts, kā tas gadījās man, kā arī, ja nav žēl bojāt to, tad var vienkārši nogriezt nost, bet tas viss uz katra paša sirdsapziņas.
Noņemam lieko izolāciju un uzvelkam virsū termosavelkošās caurulītes (varam, protams, arī izoleni izmantot). Pats termistors. Pieliekam to klāt un pielodējam (vadu secībai nav nozīmes). Uzvelkam virsū termosavelkošās caurulītes un pasildam, lai savelkās. Tad ieliekam to tam paredzētā vietā. Varam to kaut kā papildus nostiprināt, bet šādi arī ļoti labi turās.
Mazais subjektīvais tests. Bet, nu, parasti sakrīt ar LNT rīta ziņās rādīto temperatūru.
Atvainojos pa bilžu kvalitāti, bet saprast ideju var :)
Labs un lets variants kuru var jebkura laika samainit nedomajot par cenu...
Kāds var lūdzu pateikt kur to temperatūras devēju var nopirkt interneta?
argus.lv tikai nedari, kā šajā tupajā pamācībā, bet noizolē visu devēju.psy314 rakstīja:Kāds var lūdzu pateikt kur to temperatūras devēju var nopirkt interneta?
+++++ un free bump. Izdevās!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Ja man bija tikai pulkstenītis ( nebija nekādu vadu, nekad nav bijis temperatūras devējs), kas notiek ar masu?
Saprotu, ka no obc nāk melnā štekera 12.pins uz temperatūras devēju, bet kas notiek ar tā devēja otru galu t.i. masu? no kurienes to?
Saprotu, ka no obc nāk melnā štekera 12.pins uz temperatūras devēju, bet kas notiek ar tā devēja otru galu t.i. masu? no kurienes to?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
No jebkuras vietas masu var ņemt, kur tāda ir.
Šodien nopirku to termistoru. Uz ātro piemetu klāt, kas tad notiek (abām kājām vnk uztinu masu un vadu no obc. Parādīja -36grādus. Kur vaina? Vajag salodēt un tad skatīties? Man masa ņemas no lampas vietas (arkā).dogMa rakstīja:No jebkuras vietas masu var ņemt, kur tāda ir.
1. Pie vienas kājas ir masa, pie otras vads uz obcmaartyd rakstīja:Šodien nopirku to termistoru. Uz ātro piemetu klāt, kas tad notiek (abām kājām vnk uztinu masu un vadu no obc. Parādīja -36grādus. Kur vaina? Vajag salodēt un tad skatīties? Man masa ņemas no lampas vietas (arkā).dogMa rakstīja:No jebkuras vietas masu var ņemt, kur tāda ir.
2. Vinš uz sitienu nerāda pareizu temperatūru, ir jāpaiet laikam, līdz notiek izmaiņas.
Pēdējais labojis essential - 26 Okt 2015, 23:19, kopā labots 1 reizi.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Es par 2. punktu.
Arī uzliku šo termistoru, bet man rāda par 10' C vairāk kā ir, jo laikam nopirku tādu, kam mazāka pretestība(kaut kur 3,5 omi). Kāda ir īstā? Jo kad pirku, piedāvāja dažādus, par cik tā cena nav liela, tad uz čuju ņēmu.
Nu, krch, salodēju, saliku visu +/- smuki. Kamēr saliku visu pa vietām un savilku hamutiņus, tikmēr jau rādīja 20 grādus. Kamēr novācu štrumus, rādīja jau 18 grādus. Ir cerība, ka līdz rītam būs adaptējies?
principā +- stundas laikā viņš nostājas īstajā temperatūrā
Tas pa 6.--€ ir pareizais argusā? Guglē iemetot kodu parādās savādāks tas kakucis.. :hvz:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Ja pareizi atceros bija ~50centi.
60kasp1js rakstīja:Ja pareizi atceros bija ~50centi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right