pavljuka e36 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
ja, ozolnieku shrots nav no letakajiem
Es jau gribēju jautāt vai tas par visām durvīm!?
Bet nekaitināju, viņš jau izskatijās tāds dusmīgs...
Bet nekaitināju, viņš jau izskatijās tāds dusmīgs...
Es jau neko sliktu nepateicu, Pavljukiņ!pavljuks rakstīja:Nelecies, skaties Tavus noskrūvēsim kādu nakti!
Sadarītas šādas tādas lietas pirms ziemas:
- - Samainīts šofera puses el. logu mehānisms. (paldies par mehānismu kirurgs777! KV_, tan.k., paldies par palīdzību, kompāniju un siltu garāžu). Tagad logs strādā tā kā tam pienākās!
- Samainīts degvielas lūciņas slēdzenes motoriņš. (arī paldies kirurgs777 par motoriņu).
- Samainītas logu tīr. slotiņas gumijas. Rezultātā viena tīra labi, otra nepārāk, laikam būs vien jāpērk jaunas un miers.
- Sapūstas visas blīves, gumijas ar speciālu silikona aerosolu lai durvis nepiesalst.
- Saeļļotas visas eņģes un slēdzenes.
- Pārbaudīts eļļas līmenis dzinējā, eļļa nepazūd.
- - Iepirkts arī pasažieru puses el. logu mehānisms, un tuvākajā laikā tas tiks samainīts, jo esošais mehānisms izdod nepatīkamas skaņas.
- Pie reizes jāsamaina salauztie durvju paneļa klipši uz veselajiem.
- Jāsamaina bagažnieka vāka amortiņi.
daudz sikumu
smuka kupeja
smuka kupeja
mainisi jaunatvertajā "KV garage"?
Uuuu. 7dien iespejams tev atvedišu durvju tos moldingus. Nu, atceries par kuriem runājām? ;D Uh. Tava kupeja bezgaligi skaista.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
padalies, kur tādu aerosolu iepirkt un kā sauc :)
Šitāds silikons. Cenu nepateikšu, dabūju par baltu velti.
Bet veikalos obligāti jābūt kaut kam līdzīgam no citiem ražotājiem. Lētāks variants ar motoreļļu iesmērēt, ka tik gumijas paliek mitras un taukainas.
Bet veikalos obligāti jābūt kaut kam līdzīgam no citiem ražotājiem. Lētāks variants ar motoreļļu iesmērēt, ka tik gumijas paliek mitras un taukainas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dzīvē notiek kaut kas labs un tajā pašā momentā slikts...
Saņēmu patīkamas ziņas un pēc 20 min apskādēju priekšejo bamperi, braucot ārā no sētas atpakaļgaitā aizķēru apmali knapi knapi, bet skats tāds it kā notriektu kādu (tfu tfu tfu).
Tizlākais ka sadrupa tas ķīnietis sīkos gabaliņos un nevar ar savilcējiem smuki visu sataisīt.
P.S. ziemas bampera pirkšana tiek atlikta.
Saņēmu patīkamas ziņas un pēc 20 min apskādēju priekšejo bamperi, braucot ārā no sētas atpakaļgaitā aizķēru apmali knapi knapi, bet skats tāds it kā notriektu kādu (tfu tfu tfu).
Tizlākais ka sadrupa tas ķīnietis sīkos gabaliņos un nevar ar savilcējiem smuki visu sataisīt.
P.S. ziemas bampera pirkšana tiek atlikta.
Nu cik es redzu tad vel ar savilcējiem var savilkt.Protams bez migliniekiem iekšā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kaut kāda jēga laikam ir tomēr pirkt oriģinālos bamperus
Nu žēl gan, ka šī skaistā coupe tika apskādēta...
Nu nezinu gan vai sanāks šito puzli salikt kopā...zuze91 rakstīja:Nu cik es redzu tad vel ar savilcējiem var savilkt.Protams bez migliniekiem iekšā.
Speciāli priekš Tevis noskrēju lejā un nobildēju pārpalikumus, savācu praktiski visu!
No manis kaste alus ja Tev sanāks ar savilcējiem sačinīt!
ORHIDEJA100, nekas traks, kam negadās..! Ziemu nobraukāšu šitā un uz pavasari meklēšu citu bamperi, nokrāsošu un būs pa smuko.
Ko tu tur redzi ? Cik gabalos bamperis saplīsis ?zuze91 rakstīja:Nu cik es redzu tad vel ar savilcējiem var savilkt.Protams bez migliniekiem iekšā.
To visu var salikt ar savilcējiem, būtu gemārs, mazliet, lielāks.. Bet var
Mdc pesimisti. Ņem līmi un pa vakariem kamēr sieva pie plīts liec kopā.
ps. nu labi savilcēji te tiešām nederēs
psss.s Es jau neteicu ka būs viegli
ps. nu labi savilcēji te tiešām nederēs
psss.s Es jau neteicu ka būs viegli
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4