Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 308
- chevron_right
Kāds varbūt var piedāvāt kādu drapaku ar skati vismaz uz ziemu. Auto vajag ziemai, tāpēc vizuālais nav svarīgākais, galvenais ka rītos lec un uz priekšu kustās. PM!!!
Varu piedāvāt šo: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=17&t=469#p22662 - tik nav bembīts, kā arī summa, tikai ziemai, tāda pasmaga..
Pērk e30/e36 323/325/328/327 līdz 900ls
pm
pm
Tas ir tas kompots kas nesen pa ~ 1500Ls tirgojās?
Bet priekša identiska iepriekšējam kompaktam
Pēdējais labojis Rolands - 10 Okt 2011, 17:37, kopā labots 1 reizi.
Wtf? Kāpēc? Tak vēl tikko teici ka pa ziemu nebrauksi un saudzēsi utt..
Zinu,bet nu es vēlos ko labāku,325 vai 328,95-97 gadam :)
Nopirkšu 328i , sedanu vai coupe , vienalga ... Ar M-paku , adas rekaro salonu... manual.... liidz 2kls
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... denik.html
kads zin kko pa sito??
tomer gribas atkal atgriezties pie e36
kads zin kko pa sito??
tomer gribas atkal atgriezties pie e36
Izskatās jau ļoti kopts.
"ļoti skaisti lietie diski" - šis laikam kaut kāds sarkasms?
"ļoti skaisti lietie diski" - šis laikam kaut kāds sarkasms?
ja nu gadijuma nopirksu to eksemplaru - diski pievienosies aluminija kaudzitei ko vajadzetu kadreiz nodot tolmeta
bet ja godigi par tadu cenu izskatas loti sakarigs eksemplars ( normalas lampas aizmugure, spoooorta trubu nost un bus ok )
bet ja godigi par tadu cenu izskatas loti sakarigs eksemplars ( normalas lampas aizmugure, spoooorta trubu nost un bus ok )
Normāls stocks, ir uz kā izpausties.
fočēts netālu no manām bērnības mājām un autiņš ar visu nr baigi redzēts,bet nevaru atcerēties! Skaties prātīgi viņu,ka tik nav gājis caur manu čomu rokām!
coupe 2.8
ja nemaldos, kāds no bmwpower.lv bija braucis sho skatiiities, teica, papuvis, sliekšņi pārkrāsoti, tads bediigs, bet pats nemāku spriest...
atbrīvošu kādu no 316/318
OBLIGĀTI ar automātisko kārbu
kamēr meitene nav pārdomājusi par e36
p.s. loģiski piedāvāt normālus auto ar skati un neizpuvušus,lai nepatriec mani no mājam vēl
OBLIGĀTI ar automātisko kārbu
kamēr meitene nav pārdomājusi par e36
p.s. loģiski piedāvāt normālus auto ar skati un neizpuvušus,lai nepatriec mani no mājam vēl
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 308