E36_Compact By endorphine
nav china, ir serijas numurs Tie ir vācu ražojuma Rial diski!
m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto
(Facepalm)m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto
Es labāk neko nepiebildīšu.behasukanah rakstīja:m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Sarkasms vietābehasukanah rakstīja:m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto
beizdot kaads sapratagilbert rakstīja:Sarkasms vietābehasukanah rakstīja:m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto
nezinu, kautkur internetā rakstīja ka ta m zīmīte pievieno +100 hp pie jaudas Bet ja nopietni, lai nomierinātu lietotājus - es to zīmīti nepirku speciāli, nav vēlmes tagad līmēt nost un kasīt līmi nost utt. man viņa nekadīgi netraucē, tikko biju puisdienās un uz x6 džekam M XD šiltes nezinu vai tas normāli bet tik daudz burtu neizskatās estētiski
vo vo, kaut kādi lauķiendorphine rakstīja:nezinu, kautkur internetā rakstīja ka ta m zīmīte pievieno +100 hp pie jaudas Bet ja nopietni, lai nomierinātu lietotājus - es to zīmīti nepirku speciāli, nav vēlmes tagad līmēt nost un kasīt līmi nost utt. man viņa nekadīgi netraucē, tikko biju puisdienās un uz x6 džekam M XD šiltes nezinu vai tas normāli bet tik daudz burtu neizskatās estētiski
Nu vott apmēram tā ka tavā bildē, tas vaita nak no rūpnīcas?
novērtēts dzīvajā paldies ka ļāvi bikucīt paripot
bikucīt pielikt roku un ir ok compact
bikucīt pielikt roku un ir ok compact
pavasari jauztaisa viena compactu fotosesija
Auto tika pārdots topiku var slēgt.