E36-(ANDRIO20)
kaads sakars vibraacijaam>??Johnny rakstīja:Laba krāsa un pirmajās bildēs tiešām izskatās nelocīts un svaigs, bet nu par pagātni.
Nesapratu, smieties vai raudāt. Pavēdinot dzinēju nerodas baigās vibrācijas?
Derētu arī salona bilde!
Sodien laikam pie dzelzcel sliezu autosevisa redzets mainot riepas , isti nez vai sis auto tiesi bija , bet dzeltens :)
ne draugs tas nebiju es manu viegli atpazit melns jumts diez vaj daudz ir dzeltieni ar melniem jumtiem
es arī tur katru dienu redzu dzeltenu auto...bet tas ir cits ar JL nr.taurus rakstīja:Sodien laikam pie dzelzcel sliezu autosevisa redzets mainot riepas , isti nez vai sis auto tiesi bija , bet dzeltens :)
Bomba ! Īpašnieks vismaz zinās no kā ņemt piemēru !
tas nau piemers bet dzeltena klassika
Nu nez tur ir ļoti pieiets pie niansēm kā izplūde, astīte, spoguļi, diski, moudingi un tā tālāk, plus viņš ir izpulēts, bet tavējais jau izskatās pamatīgi izbalējis ! Takā salīdzinot tavējo ar šo tur nav tikai krāsaANDRIO20 rakstīja:tas nau piemers bet dzeltena klassika
Riccijs rakstīja:Nu nez tur ir ļoti pieiets pie niansēm kā izplūde, astīte, spoguļi, diski, moudingi un tā tālāk, plus viņš ir izpulēts, bet tavējais jau izskatās pamatīgi izbalējis ! Takā salīdzinot tavējo ar šo tur nav tikai krāsaANDRIO20 rakstīja:tas nau piemers bet dzeltena klassika
es domaju tikaj ka piemeru ka klassika dzeltena salidzinat kuram labak kuram ne man to nevajag bet nobalejusi vinja nau kur atskiras krasa tikaj tapec ka uzlika badaudz grunta tapec ir ta atskeriba kad vinja ir nomazgata iskatas labak un mazak redzama ta atskiriba
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par krāsas intensitāti ir tā, ka ļoti daudz nosaka bildes kvalitāte un fotogrāfs, tāpat arī tas, vai tīrs auto.
Pēdējā bildē labi var redzēt krāsas atšķirību durvīm un uzlikai.
Pēdējā bildē labi var redzēt krāsas atšķirību durvīm un uzlikai.
Es tapec ieliku sitas fotkas kur ir redzama ta atskiriba ka man pateica cilveks kurs padsimt gadus kraso masinas ka tapec ka daudz grunta ielika tspec ir redzama atskiriba
neskatoties uz to ka bijis baazts,kkadi kasjaki,man patiik shii kupeja
ar kompatu pa brugji
Paldies draugs
pirmo reizi dzirdu ka krasa atskjiras tadelj ka grunts pa daudz!! tu kautko jauc.
vienkarsi reali ir ljoti gruti uzjaukt kraasu tadu passu ka jau ir uz masinas
vienkarsi reali ir ljoti gruti uzjaukt kraasu tadu passu ka jau ir uz masinas
Instagram INDIGAIS
es ari ta domaju ka krasa atskiras bet cilveks kurs man to teica strada saja sfera un pateica ka grunta ielikts padaudz un tas grunts krasu balina kautka ta
izklausas pec pilnigiem murgiem
ja butu grunts par daudz tad vinja varetu saspregat zem krasas bet nejau ko balinat
krasotajs megjinaja savu adu glaabt
ja butu grunts par daudz tad vinja varetu saspregat zem krasas bet nejau ko balinat
krasotajs megjinaja savu adu glaabt
Instagram INDIGAIS
tak vinjam nau vaidzibas krasoja pirms es nopirku tas ka konsultacija bija dota kad es uz servisu biju aizbraucis ka vaina ir grunta ja es krasotu nebutu tada atskeriba
Melnais jumts piedod ļoti skaistu akcentu, kaut kas savādāks, labā nozīmē. Tiešām skaista un acīm tīkama kupeja. Ļoti žēl, ka tik glītas automašīnas nonāk pie pilnīgiem līkročiem, kuriem parasti vajadzētu aplaust šo to elkoņu apvidū. (iepr. saimnieki) Kas bijis tas bijis, galvenais, kas ir tagad. Lai labi kalpo, piemet pa kādam apdeitam šeit, un stiprus nervus ar dzeltenās krāsas kopšanu.
BMW Motorsport International