Aupiņa Zemnieku kartings!:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- chevron_right
Nu :hvz: nevar saprast, iemet kādu labāku bildi lai var saprast, kautkā vienmēr ir atbaidijuši šie rižie pagriezieni.
Rižie smuki, bet man arī dzeltenās miglas nepatīk, liekas, ka neiet klāt.
Miglas ar pavarotiem ne visai, bet bieži esmu pārdomājis rižo pagriezienus kabināt visrū savam UN ARĪ atstājot aizmugurējās lampas ar balto pagriezni!
Vajadzētu dzīvē ievērtēt!
Vajadzētu dzīvē ievērtēt!
Ir laaabi!
dzīvē noteikti forši izskatās!
vienīgais tagad tur diski galīgi neštimmē. vajag kko platu&ar plauktu.
dzīvē noteikti forši izskatās!
vienīgais tagad tur diski galīgi neštimmē. vajag kko platu&ar plauktu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Saulainajās brīvdienās uztaisīšu kādu smukāku bildi, varēs saprast!
Diksi būs citi, noteikti, mazliet jāpagaida!
Diksi būs citi, noteikti, mazliet jāpagaida!
Ņem manus diskus!
Būs pa smuko!
Būs pa smuko!
Vai arī manus diskus
Nea, gribu citus!
man patīk bet sev nelikšu rižos
[quote="aupinsh"]Mazliet labāka bilde, nu nav man zvērīga fotokamera ar ntajiem pikseļiem un milzīgiem objektīviem!
Objekt'vus vajag, pikseļi tikpat kā pie dirsas!
Objekt'vus vajag, pikseļi tikpat kā pie dirsas!
Kad powerā tirgoja pa 4kEUR, likās, ka jābūt visam tip top, bet ja tu saki, ka daudz ķīmijas un citi kasjaki, tad hvz, kurš to e36 ir nolaidis.
Pirms tevis zinu vismaz 3 īpašniekus, no kuriem pirmais vienā ziemā nonesa vienu aizmugurējo sānu pret sadalošo barjeru.
Tas tā informācijai.
btw, ja gribi izcelties ar tiem rižajiem, tad uzliec jaunus OEM, nevis lietotus un apbružātus, bet var jau būt, ka tiešām sūdīgi izskatās dēļ kameras..
Pirms tevis zinu vismaz 3 īpašniekus, no kuriem pirmais vienā ziemā nonesa vienu aizmugurējo sānu pret sadalošo barjeru.
Tas tā informācijai.
btw, ja gribi izcelties ar tiem rižajiem, tad uzliec jaunus OEM, nevis lietotus un apbružātus, bet var jau būt, ka tiešām sūdīgi izskatās dēļ kameras..
Nu teikshu tā ja runājam tikai par pagriezieniem, tad kautkā nepatīk jau atsit kautkā sajūtas par 90. gadu sākuma e36-tajiem, un standartu kad ss.lv skatoties uzreiz rodas domās: ''tā rižus nomainīšu pret baltajiem, sēdinājums diski''
Bet pac auto Moš tālajos iemuķī labāk dzeltenos takā man bija. :)
Bet pac auto Moš tālajos iemuķī labāk dzeltenos takā man bija. :)
Par rižikiem runājot, apniks ielikšu citus, cik tur tā darba, javariē taču!
Dzoshua, mašīna nav nolaista, ir šādi tādi sīkumi, bet nekas nopietns, to ka aizmugurējas sāns bija nonests, to es zinu, bet viss tur čotka, nekas neliek domāt, ka ir bijis bāzsts sataisīts labi, vienīgi tajā pusē jumts mazliet nekavlitatīvi nokrāsots! Un kā var gribēt no māšinas celku, ja viņa gājusi no rokas rokā?! Tgd viņa ir pie manis, mēģināšu savests labā kārtība, cik vien iespējams!
Dzoshua, mašīna nav nolaista, ir šādi tādi sīkumi, bet nekas nopietns, to ka aizmugurējas sāns bija nonests, to es zinu, bet viss tur čotka, nekas neliek domāt, ka ir bijis bāzsts sataisīts labi, vienīgi tajā pusē jumts mazliet nekavlitatīvi nokrāsots! Un kā var gribēt no māšinas celku, ja viņa gājusi no rokas rokā?! Tgd viņa ir pie manis, mēģināšu savests labā kārtība, cik vien iespējams!
Cik es esmu pamanijis, nu vismaz aarzemju forumos, tad pie shi rizhaa ekipeejuma vajag vel taalaam gaismaam tos stiklinus dzeltenus ietoneet.
Viennoziimiigi ,ka labaak izskataas ar baltajiem!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Viennozīmīgi, ka ar rižajiem izskatās labāk. Tikai tos lukturus vismaz nopulēt vajag, lai izskatās svaigi un tos dzeltenos migliniekus vajag novākt
Vienam meita, otram kleita
Lai ar kaa nebuutu ,es to meitu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10