KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13
- chevron_right
Man gan rādapavljuks rakstīja:jup, man arī nerāda.
Krāsa: Stahlblau metallic
nummurs tikko iztaisnots
pateicoties Orkaanam arii mans tourings tika aplimets
KV krāniņš būs bik garāks ,jo viņam tika arī e36.lv Jelgavas karodziņš
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
neko nevadishu, pedejo reiz kad vadiju es pazaudeju visu kollonupavljuks rakstīja:oho... kādi bonusi
Tagad KV_ varēs vadīt kolonnu
Padarītie darbi:
Pasūtīti Xenoni,
Nopirkti dubļu sargi,
Restaurēts rezerves riteņa bleķis un pati kalbaska,
Nomainīti bremžu kluči,
Ielikts jauns gaisa filtrs,
Salaboti abi pr.podkriļniki,
Nr.ielikti rāmīšos,
Iztīrīts salons,tepiķis,bagažnieks.
Pasūtīti Xenoni,
Nopirkti dubļu sargi,
Restaurēts rezerves riteņa bleķis un pati kalbaska,
Nomainīti bremžu kluči,
Ielikts jauns gaisa filtrs,
Salaboti abi pr.podkriļniki,
Nr.ielikti rāmīšos,
Iztīrīts salons,tepiķis,bagažnieks.
Uuu... hrenonu es gan kompotam neatbalstu, jo tiem naak bezleecu lukturi un stars izpluust visos virzienos, pa celu braucot uzreiz var redzet kam ir leca un kam nav. Vienmeer jalamajas kad pretii brauc viens ar hrenoniem bezleecu lukturos, ar leecu noreguletos lukturos viss ir chiki piki. Kaa ari dublu sargi suukaa, ne uzviena e36 tie neiskataas labi. Pa paarejiem darbiem Tikai bez lieka capiena, taas ir tikai manas domas un taas nav jaanem veeraa.
P.S. starpcit man ir originalie BMW compota spoileri, kas naak uz logu un grabazhnieku(uz grabazhnieku ir ar M/// embleemu)
P.S. starpcit man ir originalie BMW compota spoileri, kas naak uz logu un grabazhnieku(uz grabazhnieku ir ar M/// embleemu)
par ksenonu bezlēcu lukturos piekrītu, nav forši braukt naktī tādam pretī
BMW-Big Money Waste
gan jau ieliks lukturus ar lecu un bus viss ok ar to xenonu , vismaz es ta savam izdariju
jā, xenons ir slikti
iesaku ielikt tev hella celis lecu lampas un sabazt xenonus viss spides super duper :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13