E36-fishers

Pieliec otru slotiņu, atgādina savādāk volvo 

Tā varētu būt. Principā, pārdevu, jo man piedāvāja ļoti labu cenu.Jānis.P rakstīja:Bloķim noteikti šeibas bija nodilušas un tpc nebloķēja, būtu labāk par to naudu un laiku ko iztērēji ar metinātajiem čakarējoties bloķim šeibas nopircis un viss būtu bijis daudz labāk kā tagad ir, imho.
Pāreja no bloķa uz metināto vienkārši liekas solis uz atpakaļ.

byrbyr : Jā, tas ir man viens no tālākajām plāna sastāvdaļām, jānomaina motoriņš un jāsapērk jaunas slotiņas, šobrīd MB

Sen nekas nav rakstīts, bet ir viens jaunums. Jauns kuzavs, ilgi meklēju, tad nu beidzot atradu. Rūsa praktiski nav vispār.
Vecais izpuvušais tiks izmantots kā donors. Precīzāk kas ies uz šo jauno kuzavu: m50b25 kuram tiks mainītas visas blīves un saļņiki, salons, check funkcijas, spido, aizmugurējais tilts, bāka, kardāns, kārba(tiks iegādāta zf), visi četri elektriskie logi, šobrīd ir tikai priekšējie jaunajai bundžai un vēl gjau kkas tiks pārlikts.
Motors tika aizvests uz pārbaudēm un iegūts atzinums: ļoti labs.
Šai bundžai par laimi, visa elektronika strādā, lūka ar, esmu apmierināts ar pirkumu.
Vecais izpuvušais tiks izmantots kā donors. Precīzāk kas ies uz šo jauno kuzavu: m50b25 kuram tiks mainītas visas blīves un saļņiki, salons, check funkcijas, spido, aizmugurējais tilts, bāka, kardāns, kārba(tiks iegādāta zf), visi četri elektriskie logi, šobrīd ir tikai priekšējie jaunajai bundžai un vēl gjau kkas tiks pārlikts.
Motors tika aizvests uz pārbaudēm un iegūts atzinums: ļoti labs.
Šai bundžai par laimi, visa elektronika strādā, lūka ar, esmu apmierināts ar pirkumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.