3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 99
- chevron_right
Tas nozime, ka ar parejiem nekadigi nesanaks, ar mani mierigi var:)
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Tad šo 6dien tiekamies
Oukey, jasagatavo bik benzins. Tu no kurienes esi?
Domāji tieši kur dzīvoju Liepājā?
Nene, nu, tu saki, ka tikai nedelas beigas esi Liepaja, kur tu esi nedeljas vidu?:D
Ā, es Rīgā esmu.
Ulala, tad jau jabida ar tevi bizness:D Liepaja tik maza, Riga tik liela, un viss, kas te nav ir Rīgā:D Tad vajag xenonu pasūtīt, tad vajag enģeļus, tad flančus, tad šo un to:D
Tev tur taisnība. Nu kaut ko jau varēsim sarunāt.
Nu tad jau 6dien jasabiidas un jauztur te dziviba, savadak Liepaja galigi nedod iekshaas. Neticu, ka esam tikai divi. Tik daduz e36 brauka apkart, bet nezinu, kursh savejais, kursh ne:)
Man ir daži pazīstami ar e36, kas braukā vienmēr vakarā pa centru, bet nav no e36.lv
Manas acis nonakushi
Melns touring, parasta paka, 4ciparu numurs. Draudzene saka, ka Liepaja ir velviens sarkans e36 touring, bet neesmu manijis:D
Sarkans sedans
Zals sedans
Peleks sedans
Melna kupeja
kkas vel bija:D
Melns touring, parasta paka, 4ciparu numurs. Draudzene saka, ka Liepaja ir velviens sarkans e36 touring, bet neesmu manijis:D
Sarkans sedans
Zals sedans
Peleks sedans
Melna kupeja
kkas vel bija:D
Nu tad uzmet ar roku, ja nakamreiz brauc garam sarkanam Touringam:D
p.s. Tev ari vajadzetu piebraukt, ja 6dien satiksimies :)
par to braukāšanu ir tā,ka man viena diena jastrādā,un otra brīva,un tā visu laiku,un pārsvarā no rīta esmu darbā,un pa nakti,vai uz rītu esmu tik mājās,un tad loģiski,ka nākošā dienā atpūšos
nu,ja jūs grib,lai ielās jūs atpazīst,tad iegādājieties e36.lv uzlīmes un lieta darīta a to tok nevar zināt,ir no foruma vai nē
nu,ja jūs grib,lai ielās jūs atpazīst,tad iegādājieties e36.lv uzlīmes un lieta darīta a to tok nevar zināt,ir no foruma vai nē
a tev nav uzlīme logā??? cik sen tev viņš ir???Wildutch rakstīja:Nu tad uzmet ar roku, ja nakamreiz brauc garam sarkanam Touringam:D
gadīgumā nepaņēmi te pat liepājā,ar m buferiem un moldingiem,18.pogu obC??
Man ir uzlime loga, sānā:D
Nu tad saraksti savu grafiku, lai varam saplanot:D
Jajaja.topashu panjemu:D
Wildutch rakstīja:Man ir uzlime loga, sānā:D
nu esmu redzējis vienu tādu kā tev,bet viņam logā ir bmwliepāja uzlīme.Tas nav tavs???
esmu ar to auto izvizināts,pirms viņš nonāca pie tevis Ok,nākamreiz pamāšu.Wildutch rakstīja:Jajaja.topashu panjemu:D
Ir balts kompots un sarkana kūtiņa - tie divi e36 ir no Grobiņas, bet bieži uzturas Liepājā, melna kūtiņa ko brauc Kalnux pa dienu Liepājā vakaros Aizputē. Un ļoti, ļoti, ļoti reti var satikt ArmandsB ar kupeju, cik zinu ka uz z-svētkiem būšot Liepājā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 99