E36-pycckuu
Diski ļoti piestāv! Kuram ta viņi nepiestāvētu Super braucamais
the Pursuit of Happiness.
sorry bet izskatās ka tas pulējums ir jau gana pazudis.....
vajadzētu atjaunot
Iepriekšējie diski man patika daudz labāk
vajadzētu atjaunot
Iepriekšējie diski man patika daudz labāk
Bus viss izpulets :) AC diski ari ir( ikdienas) . Tagad atradu M3 US dzineju, gribu uzsprasit - ko darit ar kardanu karbu un reduktoru? atstat savejos? Pusasis man ir ka 2.8, lielas...
ehhh, man vajag vina dzineju...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pycckuu rakstīja:
ļoti labi!
Mļin, baigi labs izskatās!
Tik atceries, ka nav tāda lieta kā US bagāžnieka vāks, viņiem numurs iet tāpat lielajā vietā, tāpēc vienīgais kā tādu dabūt ir metināt esošo vai taisī kādu citu, tik atceries, ka pus forums uzrei bruks tev virsū un kliegs "šķūūūūūnis!"
Tik atceries, ka nav tāda lieta kā US bagāžnieka vāks, viņiem numurs iet tāpat lielajā vietā, tāpēc vienīgais kā tādu dabūt ir metināt esošo vai taisī kādu citu, tik atceries, ka pus forums uzrei bruks tev virsū un kliegs "šķūūūūūnis!"
Vai drikst palugt bildes lielizmera kuras bija noraditas sludinajuma.Auto ar šnitceriem :) Gribu uz desktopa uzlikt
Ja atrodi velvienu M3 us dzinēju uzmet man PM., jau vairāk kā gadu sludinājumus čekoju nav piedāvājumu, bez maz vai sists donors jāpērk..
Auto skaists!..
Auto skaists!..
e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
laba bilde
Steidzami pardodu... 4k eiro.
Diskus nepārdod?
ja godigi izskatas ka tirgo gan diskus.. ja ne vins tad tadus pasus vien tirgo --
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... hneni.html
bet nu cena par diskiem ahujel.. Manuprat tas laiks ir pagajis kad st5 maksaja tadus ciparus.. Nu nav vini vairs tik reti u.t.t.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... hneni.html
bet nu cena par diskiem ahujel.. Manuprat tas laiks ir pagajis kad st5 maksaja tadus ciparus.. Nu nav vini vairs tik reti u.t.t.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nē,tie nav viņa diski.. tie ir ex puika20 diski
jau diviem cilvekiem ieteicu apskatīt tavu sedanu,jo par manu viņi negrib tik daudz maksat
jau diviem cilvekiem ieteicu apskatīt tavu sedanu,jo par manu viņi negrib tik daudz maksat
Jau gatavs pārdot savu?
offtopik;
Nē,es viņu netirgoju..vnk te rakstija,ka nevienam nav sterila auto vai neviens netirgo..un es piedavaju interes pec savu pa kosmosu
Nē,es viņu netirgoju..vnk te rakstija,ka nevienam nav sterila auto vai neviens netirgo..un es piedavaju interes pec savu pa kosmosu
Vnk nopirkt sterils individuals e46 330da 150kw Automats un dizelis pa pilsetu man vairak patik
Tatad sis ir tas brinuma auto , kas sodien manits Jaunogre.
Nakts apgaismojuma jau istijas
Nakts apgaismojuma jau istijas
Mhm, un ar pie statika rādīts kā riņkus griež